Merhaba. 3 yıldır aynı firmada çalışıyorum.aynı odada 3 bayan çalışıyoruz . bugün 23 Nisan ve patronumuz siz çocukmusunuz diyerekten izin hakkımızı gasp etti. Anasınıfında çocuğu olan bir arkadaşımız ise gösterisine katılmak için yarım gün izin istedi ve tam gün gelme dedi patron ! ben partime çalışıyorum üniversite öğrencisiyim. öğleden sonra arkadaşa msj attım yarın geliyormuyuz yada tatil mi diye. diğer arkadaşın tüm gün gelmeyip bizim çalışıcagımızı duyunca çıldırdım ve o an ki sinirle yazdığım mesajı , izinli olacak arkadaşa gönderdim yanlışlıkla. Haliyle bozuldu ama sadece yanlış kişiye gönderdin dedi. uzamadı konu fakat biliyorumki yarın gelicek ve tartışma yaşanacak. Buda olabilir, haksızlık yapıldığını dile getiririm ama okul olduğu için saat konusunda patronum bana esneklik gösteriyor . şimdi ise konuyu anlattığım kişiler bana onlar senin okul durumunu idare etmiş bişey demeye hakkın yok diyorlar. ama içim içimi yiyor. bu resmi tatil . ne yapmalıyım arkadaş bir şey dediğinde susmalımıyım. iş konusudna cok egosu olan biri ilk haksızlık değil bu yapılan. yoksa bana yapılan iyiliğe karşı susmalımıyım ? umarım tam olarak sıkıntımı anlatabilmişimdir.