Haksızlık mı yapıyorum???

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Benim 5 yıllık yediğim içtiğimin ayrı gitmediği ailemin o da kızımız dediği bir arkadaşım var en kötü günlerimizde hep beraberdik
Bir sivil toplum örgüne üyeydim ben onu da zorla üye yaptım birlikte olalım etkinliklere katılır diye
Sonra orda yöneticilerden en samimi olduğum kişi bi anda benimle tüm ilişkisini kesti arkadaşımla çok samimi oldu ve ben arkadaşımı ikna etmek için tüm etkinlikleri eğlendiğimiz anları anlatmıştım o da o yöneticiye bunları biliyorum böyle samimiyken niye böyle oldu diye bildiği herşeyi anlatmış benim güvenim yerle bir oldu beni binbir açıklamayla ikna etti şimdi ben istifa ettim o bana iyi geliyor bu ortam diye devam ediyor içten içe çok kızıyorum haksızlık mı ediyorum bilmiyorum

Arkadaşlığımı bitirmeyeceğim kadar hatrı var bende ama güvenimi kaybetti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Neyi anlatmış ki güvenin sarsıldı anlamadım. Etkinlikleri anlatıysan o da bunu anlattığını dile getirdiyse ne var bunda derneğin reklamını yapmışsın.
Yok dedikodu yaptıysan yöneticiler hakkında kız da aynı şekilde dedikodunu yaptıysa kendi kazdığın kuyuya düşmüşsün, kimsenin dedikodusunu yapmamak gerekiyor.

sivil toplumun etkinliği ne olur? geziler-el işi-halk oyunları- toplumca dezavantajlı gruplara yardım.. Ama konuyu biraz açın bence. Böyle pek birşey anlayamayız...:26:

çok iyi niyetlisin bence silinmeyecek insan yoktur hayatta ana baba kardes dısında kim canımı yakarsa haddimi bildiririm şahsen..gidişatına bak arkadasının bu arada benimle konuşmayan kişiyle kanka olacak insan benim arkadasım degildir bence..

Dedikodu değil mesela kongrede toplantılar dışında gülüp eğlendiğimiz muhabbetlerimizi anlattım sonuçta onunla paylaştıklarımı bi başkasına anlatması ve onlar beni çok üzmesine rağmen hala çok samimi olması beni üzüyor mesela az önce o kişiyle görüştü ama bana yalan söylüyor görüşmüyorum diye

sivil toplumun etkinliği ne olur? geziler-el işi-halk oyunları- toplumca dezavantajlı gruplara yardım.. Ama konuyu biraz açın bence. Böyle pek birşey anlayamayız...:26:

Ortak bi hedef var Tabiki ama dediğim gibi bi toplantı sonunda gidilen bir yemeği anlattıysam ben bunları biliyorum böyle bir samimiyet nasıl bir anda biter diye sormuş ana hayatımın tüm detaylarını bildiği için istersem bu soruyu benim sorabileceğimi ama sormamayı konuyu kapatmayı tercih ettiğimi biliyor kaldı ki benim eski samimiyetimi o devam ettiriyor

Son düzenleme:

Eskisi gibi görüşmüyorum ama ben o ortamda yokken sen vardın şimdi sen yokken ben olunca niye sorun oluyor diyor binbir dil döküyor senden kıymetli kimse olamaz diyor ama tamamen silmiyor
Mesela az önce görüştü saklıyor

bırak görüşsün sen mesafeni koru paylaşımını azalt hayatından giderse ölecek misin ki canım ?kovma sadece mesafeni koy bekle küs demiyorum izlemeni öneriyorum olacakları.

Bakalım doğru anladım mı? o yöneticinin sizinle samimiyeitni kesmesi ile arkadaşınızın bir ilişkisi yok. Sadece sizin adınıza "Bu kadar samimyken neden böyle oldu" diye mi sordu?
Sizin kızdığınız sizin kötü ayrıldığınız bir yerde nedne hala durduğu ve sizin sevmediğiniz insanlarla neden hala görüştüğü sanırım.

Evet bana göre haksızsınız kız sizin dedikodunuzu yapmamış ki, yönetici olan kişi ona etkinliklerden söz etmiş kız da evet ben bunları biliyorum x arkadaşım bana anlattı demiş bunda kötü bir niyet yokki.Alıntılamış oldugum mesajınızdan anladıgım kadarı ile ben onlarla ilişkimi kestim görüşmüyorum x de onlarla ilişkisi kesin ve konuşmasın anlamı çıkıyor iyi de siz küstünüz diye kızda onlarla küsecek hali yada dernekten istifa edecek hali yokki.

Bence güvensiz ne ilişki olur ne de arkadaşlık.
Silemem diyorsun ama insan annesini babasını bile silmeye cürret etmiyor mu bu hayatta...

bırak görüşsün sen mesafeni koru paylaşımını azalt hayatından giderse ölecek misin ki canım ?kovma sadece mesafeni koy bekle küs demiyorum izlemeni öneriyorum olacakları.

Ben o kadar salağım ki ilk bu olaylar olduğunda bunları yapacağım dedim ama yapamıyorum ya koparıyorum yada tüm samiyetimle devam ediyorum oynayamıyorum
Salağım ben salak... Üzülen yine benim

Evet görünen yüzü bu olayların ama şu bi gerçek ki o gruba katılana kadar herşey çok iyiydi ve ben de ister istemez sorguluyorum neden o aramıza katılınca bir anda böyle bir gelişme oldu diye ki bunu kendisi de söylüyor iki tarafında benden sakladığı benimle ilgili bir diyalog geçtiğini düşünüyorum
Ve o süreçte arkadaşım bana gel soralım dedi ben de istemiyorum dememe rağmen sormuş hemde gezdiğimiz konuştuğumuz yaptığımız herşeyi anlatarak ( diyorum ya salağım çünkü herşeyimi bilir önemli ya da önemsiz çok vakit geçiririz boş boş konuşurken herşeyi anlatırım saf saf )ve ben bunu 6 ay sonra öğrendim öğrenince de gurur yaptım ayrıldım gruptan aslında o dile getirmese o yöneticiyle mesafeli ama diğerleriyle aynı devam ediyordum yani ayrılmama da o sebep oldu aslında ama kendisi herşeyi ben üzülüyorum diye tüm samimiyetiyle yaptığını söylüyor
Yine o süreçte mesela yanına gidiyorum tel de kim diyorum ablam diyor ama ben kapattırken o kişi olduğunu gözümle görüyorum sorunca mutlaka bi bahane buluyor

Yönetici olan kişi etkinliklerden söz etmiyor arkadaşım diyor ki ona drtl bana anlattı siz şu gün şu konferansta şu kadar saat sohbet etmişsiniz kahve içmişsiniz vs vs bütün bu samimiyet neden bitti altında bişey mi var diye soruyor bunu da benden 6 ay saklıyor sonra konu su yüzüne çıkınca ilişkiler gerildi ben restimi çektim çıktım görüşmesine kızıyorum evet çünkü çok üzüldüm çünkü bu hale o konuşmasa fikirlerini ulu orta söylemese benim adıma kararlar vermese gelmeyecekti çünkü sürekli bişeyler saklıyor benimle ilgili konu açıyor konuşuyor aylar geçiyor şöyle oldu geçen diyor

Bence güvensiz ne ilişki olur ne de arkadaşlık.
Silemem diyorsun ama insan annesini babasını bile silmeye cürret etmiyor mu bu hayatta...

Aslında öyle ama yanlış mı yapıyorum emin olamıyorum

güven bittiyse , muhabbette biter ..
sen bunları dedinmi diye sorun derim ..

güven bittiyse , muhabbette biter ..
sen bunları dedinmi diye sorun derim ..

Sordum günlerce tartıştık dedim ama sen üzülme diye sakladım ama sen üzülme diye yaptım iyi olsun diye hep beni suçluyorsun bıktım ben niye kötülük yapayım sana vs hep aynı cevaplar bi kere bile senin adına karar vermemeliydim haklısın diyemedi

siz bilirsiniz ama ben görüşmezdim ..

siz bilirsiniz ama ben görüşmezdim ..

Işin kötüsü şu aynı işteyiz 5 senedir bir gün ayrı geçirmedik ve son bir Senede defalarca ölümden döndüm günlerce başımı bekledi yaklaşık 6 ay benimle o da çekti çocuklarıma baktı vefa borcum da var
O yüzden bugüne kadar olanları unutayım diyorum ama hala devam ediyor
Ne yapacağımı bilmiyorum

Evet arkadaşımla tüm ilişkimi kestim zor olsa da (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…