- 10 Ekim 2014
- 32.710
- 147.180
- 798
sivrikose senin esin kedi gibi bi insan heralde, boyle bir adami yetistiren kisi de o kadar kotu olamaz.
IZIN VER de esin he deyip geciversin.
Eşimin kardeşleri herbiri ayri bir karakter hatta bende abisiyle eşimin kardeş olamayacağını bile duşunuyorum okadar farkli alemdeler, ayni anne yetistirmis gibi degil :)
Sahsen benim annemde benim derecemde agresif bir bir insan degil ve bircok konuda annemle alakamız yoktur :)) O yetistirdi diye kopyası olacağız diye birsey yok ..
Kedi gibi filanda değil. Kedi olsa başka insanlarada ses cıkaramaz hic oyle konusmayı bilmeyen ezik bir tip değildir Ama haklı olduğum konularda fena halde diretirim surekli ben fedakarlik yapamam. Bu iş ne diye surekli kadına düşüyor anlamadım ben bunu.
Mutsuzlugumu ve sıkıntımı belirtiyorum cözmesi gerek bunu ,ayni sekilde benim ailem ona haksızlık yapsa anında o ise el atarım .. eşime bile bırakmam.
Ben kimsenin evine durduk yere karismiyorum,kimsenin basinda çene yapmiyorum,kimsenin mali ,mulku eviyle işim yok ve kimseyi durduk yere rahatsız etmiyorum ve aynı seyi beklemek çok mu fazla birsey ..
Herkes kendi işine baksa ve bos konusup canimi sıkmasa ben kösemde yaşarım. Bayılmıyorum bunlara