- 22 Mayıs 2016
- 57
- 21
- 8
- Konu Sahibi nilufertrs
-
Herkese iyi geceler. 2 yıllık bi ilişkim var. Bi ara çok kötü ayrılmıştık 5 ay kadar. 2 ay bi ilişkisi oldu iş arkadaşıyla. Ben onu 5 ay sonradan arayıp seni seviyorum dön bana diye ağladım oda bende seni seviyorum sana geri donuyorum o kizla mutsuzum deyip kizi terketti banada ekran goruntusunu atti kizi askim diye kaydetmis biz barisali 4 ay oldu gecen telefonuna baktim ismim ve soyismimle kayitliydim cok gucume gitti 2 aylik kiza nasil deger verdi bu kadar? Madem degerliydi neden terkedip bana geldi? Off off
"Seni seviyorum dön bana"diye ağladığım adam o kızı terkedip bana geliyorsa bu bana samimiyet ve inandırıcılıktan uzak gelir. Kusura bakmayın. Ben niye arıyayım hem? Ben aramasaydım dönmeyecekti demek. Diye düşünürdüm. Bence kendinize önce bunu bir sorun. Diğer sorunuzun cevabı bundan geçiyor çünkü. Ayrıca aşkından gebersem de dön bana demeyi aklımdan geçiremezdim. Demek ki diğeri de dön bana dese 2 ay sonrada ona döner koşa koşa. Yok bana ters geldi.
Haklısın cepte olararak gormemesi için ne yapmalıyım?Bence sen cepte olansin. Seni ceote gorup o kizlaayni anda iliski yürütüyor
Çok güzel tespitler bunlarHımmm konu tam benlik...
1-İş yerindeki kız ile 2 ay çıktılar diyorsun ama bir erkek iş yerinde tanıdığı bir kızla iki ay çıkıp hop diye terk etmez çünkü başına gelecek felaketi az çok tahmin eder en aptalı bile...
2-Sana attığı ekran görüntüsü başka biri ile yapılmış yazışma olabilir, bundan emin olamazsın. Örnek ben şu an annemin telefonunu senin adınla kaydedip sanki seninle yazışıyormuş gibi ona yazabilir, ondan da kendime istediğim cevapları atabilirim.
3-Bu nasıl bir adam ki 2 aylık iş arkadaşı ile olan ilişkisini mesaj ile bitiriyor?
4-Bu nasıl bir adam ki diğer kızla mutsuz olduğunu sen arayana kadar anlayamıyor?
5-İş yerine hiç ziyarette bulunmadığına eminim...
Anlamak isteyene çok şey yazdım herhalde yeterlidir. Bu arada "bende seni seviyorum sana geri donuyorum" kısmı telgraf gibi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?