Haksızlık??

nilufertrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
57
21
8
Herkese iyi geceler. 2 yıllık bi ilişkim var. Bi ara çok kötü ayrılmıştık 5 ay kadar. 2 ay bi ilişkisi oldu iş arkadaşıyla. Ben onu 5 ay sonradan arayıp seni seviyorum dön bana diye ağladım oda bende seni seviyorum sana geri donuyorum o kizla mutsuzum deyip kizi terketti banada ekran goruntusunu atti kizi askim diye kaydetmis biz barisali 4 ay oldu gecen telefonuna baktim ismim ve soyismimle kayitliydim cok gucume gitti 2 aylik kiza nasil deger verdi bu kadar? Madem degerliydi neden terkedip bana geldi? Off off

"Seni seviyorum dön bana"diye ağladığım adam o kızı terkedip bana geliyorsa bu bana samimiyet ve inandırıcılıktan uzak gelir. Kusura bakmayın. Ben niye arıyayım hem? Ben aramasaydım dönmeyecekti demek. Diye düşünürdüm. Bence kendinize önce bunu bir sorun. Diğer sorunuzun cevabı bundan geçiyor çünkü. Ayrıca aşkından gebersem de dön bana demeyi aklımdan geçiremezdim. Demek ki diğeri de dön bana dese 2 ay sonrada ona döner koşa koşa. Yok bana ters geldi.

Yani aşkım diye kaydetmişte mağdem göreceğinizi bile bile neden orayı kesmemiş ya da değiştirmemiş. Saf mı yoksa akıllı mı anlamadım.
Buna siz karar vericeksiniz bir iki aya en doğru kararı verirsiniz zaten

İş arkadaşı olduğu için hep dip dibelerdi büyük ihtimal ve yeni ilişkiye başlamış kızın adı soyadı ile kayıt etseydi şahsen ben olsam sorarım kanka mıyız neden adım soyadım ile kayıtlıyım diye. Senin en başından beri mi adın soyadın ile kayıtlıydı ve hiç bu konuyu konuşmadınız mı ?

Eger seni sevseydi ayrilmazdi hadi ayrildiniz baskasiyla sevgili olmazdi hadi oldu diyelim mutsuz oldugunu fark edince neden kendisi aramadi...

Askim kelimesine hic takilmayin askim diye kaydetmek sevmek anlamina gelmiyo zira o kelimenin bazilari icin anlamini yitireli cookkk oldu. Iki gunluk sevgililer bile askim diyor.

Siz arayana kadar mutsuz oldugu birinden ayrılmayı akıl edememiş mi?

Yalnız kalmaktan korkan (mutsuz olmasına ragmen ya da başka birini sevdigi halde diğerini garantiye almadan ayrılamayan) insanlarla beraber olmamanızı tavsiye ederim.

Bide hani ne kadar mutsuz oldugunu idda ederse etsin . Sevgilisi olan birini arayip bana don demek cok yanlış. Bu senden cıkar yani

Diger kadini seviyordur belki de. Ya bu arada sevgililerin birbirini ad soyadla kaydetmesi cidden komigime gitti. :) Ikinizi de idare ediyor olabilir. Zaten biraz sakat bir durum. Don bana diye aglayinca, hemen oburuyle mutsuz olduguna karar verip terkettim demesi filan. Ilginc yani.

Hımmm konu tam benlik...

1-İş yerindeki kız ile 2 ay çıktılar diyorsun ama bir erkek iş yerinde tanıdığı bir kızla iki ay çıkıp hop diye terk etmez çünkü başına gelecek felaketi az çok tahmin eder en aptalı bile...

2-Sana attığı ekran görüntüsü başka biri ile yapılmış yazışma olabilir, bundan emin olamazsın. Örnek ben şu an annemin telefonunu senin adınla kaydedip sanki seninle yazışıyormuş gibi ona yazabilir, ondan da kendime istediğim cevapları atabilirim.

3-Bu nasıl bir adam ki 2 aylık iş arkadaşı ile olan ilişkisini mesaj ile bitiriyor?

4-Bu nasıl bir adam ki diğer kızla mutsuz olduğunu sen arayana kadar anlayamıyor?

5-İş yerine hiç ziyarette bulunmadığına eminim...

Anlamak isteyene çok şey yazdım herhalde yeterlidir. Bu arada "bende seni seviyorum sana geri donuyorum" kısmı telgraf gibi olmuş.

Kız ona soğuktu o günlerde. Onunda etkisi vardı. Onu çok seviyodum artık dayanamıyordum ve aradım ilk başta kızdı sonra kabul etti

Aşkım yazmak bir sevgi ve değer kriteri sandığınız sürece yapış yapış ilişkilere mahkum olursunuz.
2 aylık kızı tavlamak için bak ben seni ne kadar seviyorum gör diye kazıklamak için çoğu ilk günden aşkım yazıyor.
Pek hayır beklenecek bir ilişkiye benzemiyor bu, daha ciddi sorunlarınız var aşkımdan önce..

olay tam bir fecaaaaat ama tek derdimiz onu aşkım diye kaydetmiş ühühühühühühü

Annemin bir lafı vardır:
Senin için birini terk eden, başkası için de seni terk eder!

Aslında durum bu kadar basit.

Çok güzel tespitler bunlar
Konu Sahibi gözünden kacmasin

Komedi gibi bir konu. Beyaz bir aralar yaprak dökümünü 2 dk da canlandırmıştı. Ona benzemiş o kısım. "bende seni seviyorum sana geri donuyorum"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…