• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık??

Seni de aşkım diye kaydetse, beni mi oku mu daha çok seviyo derdin. Ya da bitanem diye kaydetse niye canım değil derdin. Aman of.

Seni sevmiyo zaten.

Herkese iyi geceler. 2 yıllık bi ilişkim var. Bi ara çok kötü ayrılmıştık 5 ay kadar. 2 ay bi ilişkisi oldu iş arkadaşıyla. Ben onu 5 ay sonradan arayıp seni seviyorum dön bana diye ağladım oda bende seni seviyorum sana geri donuyorum o kizla mutsuzum deyip kizi terketti banada ekran goruntusunu atti kizi askim diye kaydetmis biz barisali 4 ay oldu gecen telefonuna baktim ismim ve soyismimle kayitliydim cok gucume gitti 2 aylik kiza nasil deger verdi bu kadar? Madem degerliydi neden terkedip bana geldi? Off off
ee birgün de o kız arar dön bana derse napacak bu adam hiç düşündün mü?
gitme olasılığı yüksek.
öyle gezinen gönül eğleyen bir tip sanki kendileri.
keşke aramasaydın dön demeseydin.
iyi mi oldu şimdi kendi kendini yiyip bitiriyorsun.

İş arkadaşı olduğu için hep dip dibelerdi büyük ihtimal ve yeni ilişkiye başlamış kızın adı soyadı ile kayıt etseydi şahsen ben olsam sorarım kanka mıyız neden adım soyadım ile kayıtlıyım diye. Senin en başından beri mi adın soyadın ile kayıtlıydı ve hiç bu konuyu konuşmadınız mı ?

Yani ben seni kaydetmiştim ama kavga ettik diye değiştirdim demişti bilemicem artık

Back
X