- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
- Konu Sahibi gezgintosbaaa
-
isten cikma gibi bir durumum yok
iş hayatında bu tarz şeyler olabiliyor malesef. bazıları kendini oyle kabul ettirip herkesi parmağında oynatıyor bazıları da eziliyor. tamamen kabul ettirebilme meselesi.kuyruğu dik tutma özgüven meselesi.işini iyi yapanlar değil kendini pazarlayanlar bir yerlere geliyor. eğer çok rahatsız ediciyse bir taraftan iş arayabilirsiniz.
Ah onu bi yapabilsem derdim kalmayacak yaIsten cikacak durumum yok diyorsun . O yuzden kopru-ayi-dayi .
Yapman gerekiyor. Ayagini kaydirmaya calisiyorlar cunku.Ah onu bi yapabilsem derdim kalmayacak ya
Bende icimden baya yagdiriyorum ama yok adamlar gayet mesud mutlular Rabbim adaletini gosterdiginde o gunu gormeyide nasip etsin inşallahİçimden beddua edip soverek düşünce gücüyle baya bana zulmedenlerin işini ters görürdüm.heralde bu gidişle Aref e rakip olurum.
Not:ciddiyim.
Ne yazik ki oyle bisey ki ozluk haklarinda cok bi fayda etmiyorİş hayatı genelde böyle zaten.Sağlığından olucak kadar ciddiye alma , işini yap geç.Özlük haklarını bil , işini iyi yap , gerisini de sallama.Gün geliyor bu haksızlıkları yapanlar öyle bir hale geliyor ki hani derler ya Allah gösterdi diye , aynen öyle oluyor.
Hayat sanirim onu yapmaya zorluyorYapman gerekiyor. Ayagini kaydirmaya calisiyorlar cunku.
Zaten pek kimseyle konuşmuyorum dedikodu taraflarinada hic takilmam anca oylw birilerinin yaninda duyduklarim yoksa kim ne yaomjs ne etmjs umurumda degilİş ara çalışırken. Oradaki insanları orda çalıştığın müddetçe göreceksin. Bunun bilincinde ol. Git çalış ve geri evine dön. Rahat ol. Senin rahat olman herkesi deli eder. Kimse hakkında dedikodu yorum atma. İyi görünmek için kimi müdür kafaya taktıysa onun üzerinden prim toplamaya çalışırlar. Senin dediklerin yaptıkların ortada kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?