• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksizmiyim ama ?

4 ay değil canım 4 yıl. Evet haklısın insanoğlu belli olmuyor bi kere yok desen düşman olursun. Sende mesafeni koy bakalım artık anlarlar belki. Unutma senin mutluluğun önemli. Eğer içinden gelmeden yaparsan o ne sana ne başkasına yarar. O yüzden içinden gelmeyeni yapma daha mutlu olursun :KK66:
Malesef canım benim eşim gitmesem illa git hergun git diye baskı yapmaz fakat . Kayinvalidemlerin teklifine çoğu zaman icap etmezsem farklı konulardan eşimle arami açarlar adamlar işini biliyor eşimin en hassas yerinden kendilerini acindiriyorlar. Sonra aramız açılıyor vs onun için ben mesafemi yavaş yavaş koyabilirim mecburi durumlardada mecbur gidicem yapacak birseyim yok

Malesef canım benim eşim gitmesem illa git hergun git diye baskı yapmaz fakat . Kayinvalidemlerin teklifine çoğu zaman icap etmezsem farklı konulardan eşimle arami açarlar adamlar işini biliyor eşimin en hassas yerinden kendilerini acindiriyorlar. Sonra aramız açılıyor vs onun için ben mesafemi yavaş yavaş koyabilirim mecburi durumlardada mecbur gidicem yapacak birseyim yok
Allah kolaylık versin canım inşallah gönlüne göre olur bundan sonra

Benimki alt katimdayken bi kere supurge tutmadim tutmamda eli ayaga tutuyor sukur sende yapmak zorunda deglsin ama kv cahil anlamaz

Back
X