haksizmiyim

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
ya kizlar.derdim8 sizlere yazabiliyorum benim.kaynanam.niye.boyle evim ayri sukur bir arada oturmak istesede oturmuyorum ama sunu anlamiyorum haber vermeden musaitm8sin demeden.kayinbabamla.kaynanam.geliyor evime birsey demiyorum.oyuzden.sosyal hayatim.kalmadi kimseyi.eve rahat cagiramiyorum neyse onuda idare ediyorumda nereye gidecegime karismasina sinirleniyorum esim izin veriyor bende bana gore isim olabiliryor evladim var doktoru asisi olabiliyor ama diyorki bizim haberimiz olsun.bizde gidelim doktora filan.ama bem.30 yasinda okumus biriy.esime hesap verdikden sonra kimse karisamaz bence.niye boyle yapiyorki anlamiyorum insan.kayinvaldesi olsabile gelirken kizim.evdemisin.musaitmisin dese bugun aramis cumartesi biz geliriz daha carsba bendeydi birgun.kaldi gittiler bende cumartesi arkadaslarima soz verdim bunuda soyledim.telefonu sesi bozul.sekilde kapatti ya hicmi benim.ozel.hayatim.omuyacak.yinemi iptal.etmeliyim arkadaslarimi haksizmiyim

cumartesi geliriz diye aramasida yarin.mevlut var akarabalarinin.oraya gidecekmiyim.diye aradi oyle.lafvarasinda dedi

Daha önce böyle sudan sebeplerden arkadaşlarınızla buluşmayı iptal edip ekmişseniz çok haksızsınız.

Herkesin aile yapisi farklidir ,kimisi istemez gelin gezip cevre edinmesini. Herseyi soylemeyin soylediginizde bozuluyorlarsa, esinizi bilgilendirmeniz kafi bence

Yok cnm müsait değilim hayır demeyi bil söyle .onlara öyle davranmak lazım halden anlamazlar sıkarlar .sende baştan tavrını koy kıymadıysan da usulünce sert de değil red et .onlara göremi yaşayacaksın boşver takma da hafta 1 gelirse görün yoksa hep mazeret uydurun temizlik arkdş alış-veriş hastane gibi .geldimide iş yap çok ilgi gösterme olsun ne düşünürse düşünsün yoksa başka türlü baş edemezsin

cumartesi geliriz diye aramasida yarin.mevlut var akarabalarinin.oraya gidecekmiyim.diye aradi oyle.lafvarasinda dedi
Valla senin yerinde olsam bol bol gezmeye giderim gelince seni evde bulamasinlar dediği zaman da aradan dini keşke dersin ayrıca bi yerlere gidince haber verme onlara sadece eşine söyle kv bize neden haber vermedin derse hepinizi tek tek mi aricam eşim biliyor yetmezmi de..... bunlar benim fiktim tabi..ben biraz sinirli bi insanm hesap vermekten nefret ederim ve eşim dışında kimseye de nereye gittiğimin hesabını vermem

ya kizlar.derdim8 sizlere yazabiliyorum benim.kaynanam.niye.boyle evim ayri sukur bir arada oturmak istesede oturmuyorum ama sunu anlamiyorum haber vermeden musaitm8sin demeden.kayinbabamla.kaynanam.geliyor evime birsey demiyorum.oyuzden.sosyal hayatim.kalmadi kimseyi.eve rahat cagiramiyorum neyse onuda idare ediyorumda nereye gidecegime karismasina sinirleniyorum esim izin veriyor bende bana gore isim olabiliryor evladim var doktoru asisi olabiliyor ama diyorki bizim haberimiz olsun.bizde gidelim doktora filan.ama bem.30 yasinda okumus biriy.esime hesap verdikden sonra kimse karisamaz bence.niye boyle yapiyorki anlamiyorum insan.kayinvaldesi olsabile gelirken kizim.evdemisin.musaitmisin dese bugun aramis cumartesi biz geliriz daha carsba bendeydi birgun.kaldi gittiler bende cumartesi arkadaslarima soz verdim bunuda soyledim.telefonu sesi bozul.sekilde kapatti ya hicmi benim.ozel.hayatim.omuyacak.yinemi iptal.etmeliyim arkadaslarimi haksizmiyim

Eklentiler

• 11167848_851969071536248_7758087778389331675_n.jpg
    11167848_851969071536248_7758087778389331675_n.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 83
Noktalama işaretlerini yanlış kullanmışsını cümleleri ayırmakta zorlandım.
Konusu açılırsa eşiniz söylesin benim haberim var gibilerinden

sen baştan tavrını koyacaktın..geldiklerinde aaa bende tam çıkıyordum arkadaşlarla sözleştik falan de..

niye haksızsın canım en doğal hakkın ki eşin izin vermiş .Neden iptal edecen diğer günlerin suyumu çıktı.Bozulursa bozulsun onlarda durması gereken yeri bilecek.Sonra gelecekse gene gelsin .Bazı şeyleri görmezden gel ...

Plan falan iptal edilmez her gün görebileceğin insanlar için.

Ayrıca ne o öyle doktora da gelelim vs. Her yere çevresinde 10 kişi ile gidenlere sinir oluyorum hele hastaneye vs. işi olmayan gelip kalabalık yapmasın.

Bir dönem oğlum bebek iken eşim de geliyordu; artık tek gidiyoruz valla; ne kadar az kişi o kadar pratik.

Habersiz gelince de ya kapıyı açmayacaksın; buna imkanın yoksa da daha kapıda aaa siz mi geldiniz ben de şuraya gidecektim; geçin bir soluklanın deyip içeri alıp biraz sonra siz yabancı değilsiniz ben hazırlanayım deyip gidip kendini çocuğu hazırlayıp geleceksin.

Biz hazırız çıkalım diyeceksin. Keşke gelmeden arasaydınız buraya kadar yorulmamış olurdunuz deyip topu da onlara atacaksın.

Onlar sana saygı duyu aramayı öğreninceye kadar böyle.

açma kapı ararlarsa evde değilim de.
müdahale etmelerine izin verdikçe hep ezilirsin.

Iptal etme birseyi. Iyi demissin. Onun gönlünü hos tutmaya mi geldin dünyaya. Iyi valla, hic kendi hayatin olmasin. Karistirma hayatina. Böyle böyle anlar oda. Sana bu konuda afra tafra yaparsa (keske yapsa) ozaman söyle anne benimde hayatim var niye alindin ki bu kadar, arkadaslarimla görüsmeye ihtiyacim var dersin. Sevmiyorum ben öyle insanlari. Benim kaynanam öyle olsa ben kavga ederdim herhalde, adim cadi geline cikardi. Saygisiz insanlara tahammülüm yok. Saygisizlik yapmadan haddini bildir. Doktora giderken bizide ara derse arama. Yani kisaca dediklerini yapma mecbur degilsin, yüz gözde olma ama "seni takmiyorum, hayatima karisamazsin" imaji ver ona. Anliyor insanlar ozaman.

Valla senin yerinde olsam bol bol gezmeye giderim gelince seni evde bulamasinlar dediği zaman da aradan dini keşke dersin ayrıca bi yerlere gidince haber verme onlara sadece eşine söyle kv bize neden haber vermedin derse hepinizi tek tek mi aricam eşim biliyor yetmezmi de..... bunlar benim fiktim tabi..ben biraz sinirli bi insanm hesap vermekten nefret ederim ve eşim dışında kimseye de nereye gittiğimin hesabını vermem

En güzelini yapiyorsunuz. Dogru olanda bu zaten.

Benim kv de benden habersiz gelir eşiyle.Ya da eşime haber verirler eşim işteyken ben müsait miyim değil miyim işim var mı onlar önemli değil hiç bi zaman.Kendi işi olur onu bana yaptırmak için eşimi arar gelsin yapsın diye.Eşim çoğunlukla kabul eder bana danışmadan.Bazen de eşim ara kendin söyle der.Huzur denen bişey kalmadı

Baskın basanındır demişler. Çıkın gezin havalar da güzelleşti. Kalsınlar kapıda akılları başlarına gelsin.

X