Haksizmiyim?

bitanesininannesi

Çiçek değilim , lakin soluyorum.. 🍂
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
1.323
1.716
Iyi akşamlar kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Kayinvalidemle ikimizin telefonu bozulmustu eşim de ikimize aynı telefonu aldı neden haksizlik olmasinmis ben başka model beğenmiş tim onu al demiştim almamış ti.
Şimdi eltiminde telefonu bozuldu (oğlum kırdı) bizim işimiz birdir eşim aldı eltime telefon ve benim istediğim telefonu almış bende sıkıldım biraz haksız mıyım acaba?

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar sadece ben istedim almadığı için bozuldu m yoksa art niyetli değil kesinlikle

Niye haksizlik olacakmis yahu..
Biri esi digeri annesi.. annesi size baska telefon alirsa trip mi atacakmis kiskanacak mi yoksa..
Anne anne degil kuma sanki..
Istediginiz telefonu eltiye almasi da sacmalik..baska model yokmusmu..bakip bakip ic cekersiniz artik..

Öyle canım sıkıldı ki uyku tutmuyor yarın konusucam ama kesinlikle kıskançlık falan algilamayin arkadaşlar sadece çok üzüldügum için ben istedim almadı bizimkinin aynisindan alicakmis ta onu almış benimkini kullan diyor aliyim onunkini yanlış anlarlar gerek yok istemiyorum dedim bende

1. Si kv.nizle aynı telf alması haksızlık olmuş.koca kadin ne anlar akıllı telf dan örnegin.ben telf giriyorum mesela kv mle aynı telf kullanamam o eski tuşlu telf kullaniyor. 2. Si sizin eşiniz size almadığı telf eltinize mi almış Yanlış anladiysam duzeltin doğruysa bu kadar saçma şey duymadım.ortak iş olduğundan ayni fiyatta bişey almasını anlarım. Ama sizin istediginizi ona alması hiç normal değil. Kandil gecesi doldurmak istemen esinizle ciddi bir şekilde konuşun neden böyle yaptığını.mantikli bir cevap beklediğinizi soyleyin.

Ben çok incinirdim.
Haksızlık yapmak istemiyorsa annesine de sizin istediğinizden alsaymış.
Eltinize telefon alacaksa sizinkilerin aynısını alsaymış madem bu kadar adalet duygusu yüksek!

Iyi akşamlar kızlar uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Kayinvalidemle ikimizin telefonu bozulmustu eşim de ikimize aynı telefonu aldı neden haksizlik olmasinmis ben başka model beğenmiş tim onu al demiştim almamış ti.
Şimdi eltiminde telefonu bozuldu (oğlum kırdı) bizim işimiz birdir eşim aldı eltime telefon ve benim istediğim telefonu almış bende sıkıldım biraz haksız mıyım acaba?
Valla ben de bozulurdum. Ücümüze aynısını alsa sesim cıkmazdı ama benim istediğim telefonu başkasına aldıysa o telefonu asla ama asla elime almazdım

Eşim in alma sebebi kaynim dediği için işten fırsat bulamadığı için birde çocuğum kırdı biraz ondan konuştum Özür diledi unutmuş falan dedin konuşma benimle inadima yapar gibi almissin küsüm suan

ona bakarsan ben nişanlımın telefonunu istemiştim kabul etmemişti.. ama gecen annesine bu telefonu sana vereyim ben kendime üst modelini alcam dedi ... ama hiç takılmadım banane yaaa.. rahat ol takma küçük şeyleri:cool:

kesinlikle haklısın...kayınvalidenle neden telefonlarınız aynı olmak zorundaki...çok saçmalamaış...birde senin beğendiğin telefonu eltine almış...valla ben olsam çok söylenirdim

kesinlikle haklısın...kayınvalidenle neden telefonlarınız aynı olmak zorundaki...çok saçmalamaış...birde senin beğendiğin telefonu eltine almış...valla ben olsam çok söylenirdim
Aynen bende şuanda konuşmuyorum kendisiyle ben sana daha iyisini alacam diyor istemiyorum dedim bu seferde kıskandı diyecekler.

Sizin yerinizde olsam bende bozulurdum, bunun kıskançlıkla bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Madem kayınvalidenizle size aynı telefonu aldı eltinize de aynısını alsaydı. Ya da üçünüze de sizin aldığınız telefonu alsaydı daha adil olurdu.

X