- 27 Eylül 2015
- 72
- 24
- 8
arkadaslar evliyim bir oglum var esim meslegi nedeniyle sürekli insanlarla görüsmek zorunda ama kendi secebiliyor isi kabul edip etmemekte neyse eski sevgilisinin calistigi yere kesinlikle gitmemesini ve o isleri kabul etmemesini söyledim. Bir ay önce müsterisi kizin is yerine gidip esimi getiricegini söylemis kizda cok sevinmis ve gülmüs sonra onu kabul edemem kendi arasin demis müsterisi anlam verememis tabi esimi aramis numarayi vermis esim kizi aramis halletmiLer konuyu bugun sabah ögrendimki esim o kizin oldugu ise gitmis müsterisiyle sabahleyin ve ben ögrendigimde sok oldum beni resmen ezdi gecti ona bir sürü mesajlar attim is yerine gidip o kizla bi ilgisi olup olmadigini sordum eski sevgillermis kiz evlenmi bosanmis 3 ay sonra tekrar gelmis simdi bu durumda kim hakli? Ne yapmaya calsiiyor bu adam ? Bende bosanmak istedigimi söyledim ona defalarca asla bir kadinla ilgili tartisma istemedigimi söyledim ve beni yine ezdi gecti..ben beklerdimki onun kabul etmemesini benim rahatsiz olmami istememesini... Ve bu kadin konulari yüzünden sürekli tartisiyoruz artik biktim heryerde häzü kizlarda kadinlarda benim yanimda bile piskolojimi bozdu resmen hic bir sekilde güvenemiyorum artik