• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksizmiyim

Benimkiler esimi kabul etmedigi icin ben silin beni dedim onunkular beni ve cocugu kabul etmiyor esim
Görüsüyor halen yani benim kadar fedakar deil farlediyoeum gün gectikce

Peki calisiyormusun? Bosanicam diyorsun. Kendi gecimini saglayabilecekmisin? Hani eger calismiyorsan ve esin arkanda ailen olmadigini biliyorsa birazda bundan yuz buluyor olabilir. Acikcasi tinlamiyodur yani..

Peki calisiyormusun? Bosanicam diyorsun. Kendi gecimini saglayabilecekmisin? Hani eger calismiyorsan ve esin arkanda ailen olmadigini biliyorsa birazda bundan yuz buluyor olabilir. Acikcasi tinlamiyodur yani..

Yurtdisindayim calismiyorum burda zaten kücük cocugu olanlar yardim aliyor devletten.. Calismak istiyorum
Beni calistirmiyor kesinlikle isine geliyor 24 saat evde saf saf bekliyorum
Bi yere gidicek oldum zaman pesime takilip benimle geliyor heryerde pesimde ama kendi cikiyor istedigi gibi takiliyor bebek emzirdim icin bebek sürekli pesimde birakical hic kimsede yok o yüzden tikildim kaldim bebek dedigim 27 aylik oldu iste halen emiyor birakamadik zor bir durum
Sabir diyorum
Dogum iznim bitsin tekrar calisicam diyorum

senin eşin aşmış ya, anlattıkların normal değil bu adama güvenilmez ki

Onun bu kadinlarindan haric hic bir sorunumuz yok zaten ailesiyle görüsmüyoruz iki aileyi ezerek evlendik ama o ailesiyle baristi ama ailesi cocugu bile kabul etmiyor ses bile cikartamiyor ailesine... Beraberkende evlenmeden cok hatasi oldu bir gün facede baska bir kizi sormus teklif yollamis bir gün evdeyim dedi arkadasinin internetten tanistigi kizin evine gitmisler ordan cikti vs vs bunun gibi bir sürü olay hadi affetteim ama artik kaldiramiylrum bin defa söylüyoeum kadinlara mesafeni koy muattap olma yanimda bari bakma diye hep ayni bosanmak ostedimi söyledimde kabul etmiyor evi terketmiyor soguttu kendinden iyice kaldim böyle sap gibi

Hanim0 Hanim0 şu kırmızı ile işaretlediğim yer çok garip geldi bana
yani çok farklı yazmışsın, çok şey anlatıyor sanki "onun bu kadınlarından..."

ve başka sorunlarınız da var
en basiti ailesinin hala seni ve çocuğu kabullenememiş olması ve eşinin buna boyun eğmesi...

senin eşin aşmış ya, anlattıkların normal değil bu adama güvenilmez ki

Güvenilmez gercekten ama ilk basta insan sevince kör
Oluyor sonra görüyor gercek yüzünü ve cok nankör bir adam
Bunu gördüm yasadim kurtulucagim günü bekliyorum defolup gitmesini istiyorum
Ama okadar karaktersizki oturup benimle ev bölüsür kavga ettiginde adeta bir seytan cikiyor icinden hersey normalken melek gibi

Hanim0 Hanim0 şu kırmızı ile işaretlediğim yer çok garip geldi bana
yani çok farklı yazmışsın, çok şey anlatıyor sanki "onun bu kadınlarından..."

ve başka sorunlarınız da var
en basiti ailesinin hala seni ve çocuğu kabullenememiş olması ve eşinin buna boyun eğmesi...

Haklsiiniz annesi babasi cok yasli fazla takmiyorum umursamiyorum acikcasi isime geliyor onlarla görüsmemek hatta eski karisi halen ailesiyle yasiyor kadin halen esimi bekliyor ayrilali kac sene olmus halen orda cocuklari yok benden bir oglu var nikahli evliyiz yani .. Ben okadar biktimki bu kadin konularindan etrafimda olan biteni bile farkedemez oldum gece gündüz aldatiliyoemuyum hissinde yasiyorum kendi ailemden görüstüm bi kac kisi bosanmami bu adamin beni cok Yiprattini söylüyorlar kesinlikle ayrilmalisin bu sekilde hasta olucaksin diyorlar evet haklilar ama lafta kolay basa gelince cekmesi zor iste

Güvenilmez gercekten ama ilk basta insan sevince kör
Oluyor sonra görüyor gercek yüzünü ve cok nankör bir adam
Bunu gördüm yasadim kurtulucagim günü bekliyorum defolup gitmesini istiyorum
Ama okadar karaktersizki oturup benimle ev bölüsür kavga ettiginde adeta bir seytan cikiyor icinden hersey normalken melek gibi
bu adam senin hayatından çalıyo ben sana diyim yani. Ki bu adam aldatır aldatmıştırda. Neresinden tutsan elinde kalıyo baksana

bu adam senin hayatından çalıyo ben sana diyim yani. Ki bu adam aldatır aldatmıştırda. Neresinden tutsan elinde kalıyo baksana

Zaten onun yüzünden cok firsati kacirdim cok baska yerlerde cok baska seyler yasio olabilirdim hep hayataimda istemedim seyleri yapmak zorunda kaldim engelledi beni böyle düsündükce aslinda icimde nefret var kin var kötü günlerini bana yasatti iyi günlerini baskasi yaaicak diye diye bekledim hata etmisim

Ben bekarim ama boyle bi durum olsa evi basina gecirirdim galiba.

Yurtdisindayim calismiyorum burda zaten kücük cocugu olanlar yardim aliyor devletten.. Calismak istiyorum
Beni calistirmiyor kesinlikle isine geliyor 24 saat evde saf saf bekliyorum
Bi yere gidicek oldum zaman pesime takilip benimle geliyor heryerde pesimde ama kendi cikiyor istedigi gibi takiliyor bebek emzirdim icin bebek sürekli pesimde birakical hic kimsede yok o yüzden tikildim kaldim bebek dedigim 27 aylik oldu iste halen emiyor birakamadik zor bir durum
Sabir diyorum
Dogum iznim bitsin tekrar calisicam diyorum

Ay canim yurt disinda nerdesin? bende yurt disindanim. Belcika'dayim ama.. Bosanmakta kararlisin ve güclü birine benziyorsun. Bence kendini ezdirme daha fazla sana yazik. Ailenle arani düzeltmeye calis. Kendine is bul para kazan. Artik evde bile para kazanabilirsin sosyal medya hesaplarin varsa ordan satis yapabilirsin ne bilim nikah sekerleri, cikolatalar, kisiye özel islemeler. bi göz at derim ben. Kocanin eline bakmazsin en azindan. Bazi seyleri erteleme. Erteledikce batarsin. Daha cok yipranirsin, toparlamasi daha güc olur..

Ay canim yurt disinda nerdesin? bende yurt disindanim. Belcika'dayim ama.. Bosanmakta kararlisin ve güclü birine benziyorsun. Bence kendini ezdirme daha fazla sana yazik. Ailenle arani düzeltmeye calis. Kendine is bul para kazan. Artik evde bile para kazanabilirsin sosyal medya hesaplarin varsa ordan satis yapabilirsin ne bilim nikah sekerleri, cikolatalar, kisiye özel islemeler. bi göz at derim ben. Kocanin eline bakmazsin en azindan. Bazi seyleri erteleme. Erteledikce batarsin. Daha cok yipranirsin, toparlamasi daha güc olur..

Avusturyadayim evet dogum iznimin bitmesini bekliyorum calisicam insallah allahtan buralardayiz yine devlet destek veriyor halimize bin sükür

Nasıl bir insan bu? Bence de biran önce ya güzeeell bir ayar çekin ya da tekrar uyarmadan dilekçeyi verin... Bir insan eşinin hassas zaaflarına saygı duyar bu ne demek... Bu hisle yaşanmaz...

Ben önceden hep derdim ki "Keşke sevgilimin(eşimin) benden önce en azından bir sevgilisi olsa da bu yaptıklarımın ne kadar fedakarlık olduğunu görseydi değerimi daha çok bilseydi" diye... Ama burda böyle şeyleri okudukça "iyi ki ilk sevdiği ve evlendiği ben olmuşum" diyorum...

Avusturyadayim evet dogum iznimin bitmesini bekliyorum calisicam insallah allahtan buralardayiz yine devlet destek veriyor halimize bin sükür

Dogum iznin ne zaman bitiyor ki? Cocugunda 27 aylik olmus yani bi krese verebilirsin kucuk degilmis. Belcika'da cocuklar 2,5 yasinda ana okuluna baslar. Avusturya da da oyleyse zaten okula baslamasina fazla bi zaman kalmamis :) sende kendine yarim gun bile olsa bir is bulabilirsin.

Onun bu kadinlarindan haric hic bir sorunumuz yok zaten ailesiyle görüsmüyoruz iki aileyi ezerek evlendik ama o ailesiyle baristi ama ailesi cocugu bile kabul etmiyor ses bile cikartamiyor ailesine... Beraberkende evlenmeden cok hatasi oldu bir gün facede baska bir kizi sormus teklif yollamis bir gün evdeyim dedi arkadasinin internetten tanistigi kizin evine gitmisler ordan cikti vs vs bunun gibi bir sürü olay hadi affetteim ama artik kaldiramiylrum bin defa söylüyoeum kadinlara mesafeni koy muattap olma yanimda bari bakma diye hep ayni bosanmak ostedimi söyledimde kabul etmiyor evi terketmiyor soguttu kendinden iyice kaldim böyle sap gibi

Adam koymus seni eve bildigini okuyor
Al karsina bosanalim de boyle devam edermi
Sende bari yanimda bakma diyorsun
Utanmaz eve getirir yakinda allah muhafaza

Dogum iznin ne zaman bitiyor ki? Cocugunda 27 aylik olmus yani bi krese verebilirsin kucuk degilmis. Belcika'da cocuklar 2,5 yasinda ana okuluna baslar. Avusturya da da oyleyse zaten okula baslamasina fazla bi zaman kalmamis :) sende kendine yarim gun bile olsa bir is bulabilirsin.

2. ayda bitiyor ozamana burasi biraz farkli ben yarim gün degil tüm gün istiyorum evet 1. ayda krese baslicak insallah rahat olucam diye düsünüyorum

Back
X