Hala anlam veremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jessicaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2018
223
287
34
Herkese slm, direk konuya giriyorum.

Görüştüğüm biri vardı yaklaşık 6 aydır. Benimle aynı şehirdeydi. Hemen hemen her zman buluşurduk yazın beraber denize VS gittik gezdik dolaştık.İlgili her zman sevgi doluydu.
Her gün bazen her 3 günde bir seni cok seviyorum aşkım yazardı kendiliğinden derdi. Ben gec yazdığımda Nerdesin unuttun beni yazardı. İlgisi herşeyini bana anlatması cok hoşuma giderdi.bazen o bende bazen ben onda kalıyordum 2 gün 3 gün. Pandemi de VS. Sevgilim bebeğim aşkım lar havada ucuşuyordu. Sonra başka şehirden iş teklifi geldi burada iyi bir iiş bulamadı çünkü. Ben o zman ona uzaktan ilşki nasıl olacak VS diye sordum, bana ben gelemem ama sen gelirsin dedi ben bilemem belki Bi aya gelirim belki 4 ay belki 6 ay dedi. Biliyormusunuz Biz kadınlar her zman şüpheciyiz ya ben ona Gidersen ayrılır mısın benden dedim.çünkü bişey mükemmel gidiyorsa vardır Bi b. K.
Yoo neden dedi gider geliriz dedi. Gitmeye yakın bana 'burdan gidince ailemi bile düşünmüyorum tek düşündüğüm sensin inan' dedi.
Yaşı29, ben 31 yaşındayım.
Yıllardır aileyle değil tek başına özgür bir hayat yaşamak istiyordu.ailesiyle cok anlaşamdığını söylüyordu. Hatta ailesiyle bir tartışmada gidelim buralardan Jessica bile dedi. Tek başına özgür olmak istiyor hep. Burcu kova.
Neyse Kendi başına güzel bir ev dizdi gitti yerleşti başka şehire bu sürecte maddi manevi yanında olmaya çalıştım. Sonucta sevgilimdi.çünkü O da bana işsizken kartından Cekip doğumgünü kutlaması hediye, gezme tozma aylarca para harcadı diye düşündüm. İşi olmadığı için genelde hesabı ona ödetmemeye calışıyordum o zamanlar. Borcu birikiyprdu. Üzülüyordum ben çalışıyorum çünkü ve maddi durumum iyi.
Neyse bu gidince başka şehire hareketleri gayet iyidi hatta bir gün elim yandı mutfakta buna yazdım, sen öyle yazınca benim canım yandı dedi burda. Gayet ilgili sevecen yine herşey normal, o şehire gittikten Bi hafta sonra evi dizdi ailesiyle ve bana seni cok özledim ne zman geliyprsun yazdı. Ondan bekliyordum ben de o demeden gitmemem gerekiyor diye düşünüyordum.
Bilet fotosu atıp atıyordu bana bak fiyatlar artmadan al VS diye, ben de tmm ucakta cok korkuyorum otobüsle mi gelsem diye konuşuyordum. Ha bu gün ha yarın derken evine hediye VS kendine hediye falan alıp gittim onu görmeye, gayet güzel bir kac gün gecridik. Bi kac gün daha tatilim vardı ama o kalmamı istemedi. İşim başlayacak stres olurum dedi. Hem Pandemi seni ucağa bırakma falan derken işe adapte olamam dedi. Bunu ben daha onun olduğu şehre gitmeden söyledi yani. Dönüş biletini ona göre al dedi.
Buzdolabı mı doldurdum aşkım gelince herşey olsun yesin içsin yazdı. Bana ne istiyorsun istediğin bişey varmı diye kac kere yazıp durdu ben masraf yapma gelince beraber alışveriş yaparız dedim. Cok özledim yazıp durdu.
Gittim cok güzel gecti herşey beraber yemek VS yaptık eğlendik. Evine küçük bir kac hediye almıştım ama ordan ayrılırken cantasına para bıraktım kendine güzel bir ev hediyesi alsın diye. Çünkü ev eşyası mutfak VS eşyası burdan oraya taşıyamazdım.Sonra döndüm. Ben ondan hep güzellikler gördüm hiç kavga VS etmedik. Dolayısıyla onun benimle benim onunla uzun süre birliktelik diye baktım hep. Sevişmeden uyuduğumuz kac gece oldu bu 5 ayda, yani sex ama lı asla görüşen biri değildi.
Yanımda telefonunda hiç ilgilenmedi hep benimle konulur whatsup dan öyle cıkardı kalırdı o son görülme.
Kac gün birlikte kaldık bi aldatma VS şahit olmadım. Ama fake Bi hesabı vardı benleyken o hesaba yakışıklı Bi adamın fotosunu atmıştı ayrılmadan 3 hafta önce.

En başlarda
Gecmişten bir kadın yazmıştı ilşkinin başında bana söylemişti. Güven duysun diye ben de ona herşeyimi gösteriyordum.
Evlilik VS hiç düşünmedim söylemedim. Hatta güzel anlaşabilmemiz öenmli dedim. Belki olursa ilerde olur falan dedim. Hiç evlilikten konuşmadım.

Ne olduysa ben onun olduğu şehirden ayrılınca oldu. Geldim buraya 2.günde benden ayrılmak istediğini söyledi.
İlk heyecanı bitmiş, ben her ilişkide ilk heyecan biter dedim sevgi ve emek alır yerini dedim. Ne yazıkki daha fazlasını istiyormuş:)
Sen cok iyi birisin bana senin kadar iyi davranan olmadı dedi. İyi de ne oldu dedim olmuyor dedi. Sen cok iyisin hata bende bla bla.. Dedi. Klişeleri sıraladı. Düne kadar sevgilim neden dedin dedim. Öyleydin dedi çünkü. Tartışmak istemiyorum VS dedi. Ben özgür olmak istiyorum dedi. Zaten özgürsün dedim. Olmaz aramızda km ler var nasıl olacak bu falan dedi. Gel git sorun dedi.
Anlayacağınız bahaneler sıraladı. Beni seviyormusun dedim. İnsan olarak cok seviyorum dedi. Zaten insanım bu da nasıl lafsa a.
Özlediğini söylüyordun dedim ama.
Evet özlüyorum mükemmel bir insansın çünkü dedi.
İlk ayrıldığımızda ki gibi kalkıp gelmezsin buraya evime kapıma dayanmazsın dimi dedi. Bende tabikide hayır niye geleyim ta oraya dedim.

Sonra aradım telefonu acmadı herşey için teşekkür ederim dedi. Rica ederim dedim. Telden engelledi. Beni. Beni beni bih terini. :))
Tam cıldırmalık değilmi. Sonra ertesi gün gidip iş yerinden arkadaştan aradım. 45 dk falan konuştuk. Arama bana ulaşma dedi. Sebep ne. Km yol. İlk heyecan yok. Diyor. Ne ara bitti diyorum. Anlamaya calışıyorum. Zaten ilk ayrıldığımızda beri düşünüyorum dedi sen cok iyi davrandın. (ilk ayrıldığımızda ben PEŞİMDEN baya koştum yazdım. Sonra barıştık, bana söylediği istemiyorum bitti laflarını cok kere dile getirdim ona başka zmanlarda, bana o zman sinirliydim cok darladın, beni bunalttın sürekli aradın VS dedi kalkıp evine bile gittim o zman aynı şehirdeydik)
Masraf yaptın hep bana VS dedi. E sende bana yaptın dedim. Mahcup oluyorum vicdan yaptırıyorsun falan dedi. Tabiki sevgilimsin yani dedim. Sonu yok VS dedi. Özlemedin mi beni dedim. Cevabı neye yarar dedi. Özledim yada özlemedim ikisinin de sonucu krııcı değilmi dedi bizi daha fazla yaralar dedi.
İstemiyorum lütfen yeter falan dedi.
Zaten farketmedim mi kalmanı istemedim sen gelmeden önce bileti erken al dedim dedi. Ben ŞOK. BENİ NİYE ÇAĞIRDIN ozman dedim. Zırvaladı bişeyler. Artık duyduklarıma inanamıyordum şoktayım çünkü. Beni güzel buluyordu yaşımı hiç göstermiyorum zaten herkes 25 26 sanıyor. Herşeyimi beğeniyprdu. Esprili Zeki buluyordu. Ama ilk ayrıldığımızda ben barışmak için konuşma yaparken bana *jesica annem cok ayrıntıcı yaşın problem VS dedi. *ama sonra Bi ara da ailem benim görüşüme saygı duyar dedi.
3 yaş sorun mu dedim hep ben de. O da benim için hiç sorun değil ben zaten olgun ve akıllı buluyorum seni dedi. Burda iki gün görmese ne zman kavuşucam aşkıma derdi. Akşama Bi yere tatlı yemeye giderdik. Sahilde gezerdik. Öpmeye doyamazdım cok severdim. 2 saat yazmasam merak ederdi. Şuan ne oldu anlam veremiyorum.
Üzgünüm ve şaşkınım.
Bir yandan vize almaya çalışıyorum. Türkiyeye tamemen terketmemi sağladı bu durum.zaten dolmuştum. Türk erkeklerinin hepsi güvenilmez görünüyor. Bir daha güvenemem bir adama.
Dengesz tavırları...
Bir de bana diyorki ben buraya gelince sen kendiliğinden vazgecersin sandım.
Bu nasıl bir laf Allah aşkına. Neden cağırdı o zman özledim dedin diyorum. Çünkü mükemmel bir insansın özlüypruö diyor. Unutmam lazım diyor.
Fake hesaptan yazdım ordan da engelledi bende engelledim.
Şaka gibi bir durum.
Elimi tutup öpen adam şuan bensiz nasıl durabiliyor.

Çok uzun oldu belki kusura bakmayın. Kafam çok karışık umarım karışık anlatmamışımdır.
 
Geldikten 1 gün sonra mı
Hayır, siz gelmeden de vardı, ama size gelme diyemedi. Siz gelince ölçüp tartmak için fırsatı oldu, öbür taraf da şuan için daha tutkulu olduğu için sizden vazgeçti.

Sizin aklınız söylediği sözler yüzünden karışıyor ama herkes yalan söyler, bunu unutmayın. Sizi idare etmek için yalan söylemiş gibi geldi bana.
 
Hayır, siz gelmeden de vardı, ama size gelme diyemedi. Siz gelince ölçüp tartmak için fırsatı oldu, öbür taraf da şuan için daha tutkulu olduğu için sizden vazgeçti.

Sizin aklınız söylediği sözler yüzünden karışıyor ama herkes yalan söyler, bunu unutmayın. Sizi idare etmek için yalan söylemiş gibi geldi bana.
Whatsaba girmiyor ki hiç konulmak için instadan mı konuştu acaba. Olabilir mi olabilir.
 
Hayır, siz gelmeden de vardı, ama size gelme diyemedi. Siz gelince ölçüp tartmak için fırsatı oldu, öbür taraf da şuan için daha tutkulu olduğu için sizden vazgeçti.

Sizin aklınız söylediği sözler yüzünden karışıyor ama herkes yalan söyler, bunu unutmayın. Sizi idare etmek için yalan söylemiş gibi geldi bana.
katılıyorum
 
Cok pesine dusuyorsunuz bence artik biraz gurur. Her yerden ararsaniz engeller tabiki. Bence biraz kafanizi dinleyin. Baskasindan hoslanabilirmi bilmiyorum ama size karsi duygulari nötr. Bol bol kitap okuyun slow sarkilardan dram duygusal filmlerinden uzak durun cok yatakta kalmayin. Evinizle ugrasin cicek besleyin hayvan serim derim cabuk atlatirsiniz. Psikologum bana bunlari soylemisti cunku
 
Öncelikle bu uzun yazıyı okuduğum için kendimi tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻

Daha yazının ortalarında bu adamın böyle yapacağı belliydi "buradan gidince ailemi bile düşünmüyorum tek düşündüğüm sensin" lafı fazla iddialı ve inandırıcılığı olmayan bir söz cidden böyle şeylere düşüyor musunuz? Fazlaca göz boyamış ve neden söylediği aşk sözlerinin gerçek olduğuna bu denli inandınız anlamadım. Aynı şehirdeyken güzel vakit geçiriyormuş sizle olmuş uzak bir yere gidince ilişkiye emek vermesi gerektiğini anlamış o da işine gelmemiş hepsi bu.
 
Öncelikle geçmiş olsun...
Sen Bihter Ziyagilsin kendine gel :KK53:

Şaka bir yana herşey bu kadar iyiyken, güzel giderken (size göre) karşı taraf için durumlar farklıymış demek ki..

Hadi diyelim ki sebepli ya da sebepsiz bir sekilde ayrıldı engellemek nedir? Bana ulaşma nedir?
Demek ki hayatında asla yer almanı istemiyor.:skandal:
Ama açık kapıda bırakmış sen şöyle iyisin böyle iyisin diye.
Hani yarın birgün geri dönerse yüzü olsun dimi :sopa:

Senin iyiliğinin altında ezilmiş belli.
Karşına daha iyileri çıkar merak etme daha çok gençsin 👍🏻
 
Başkasını bulmuş kendisine daha uygun olacağını düşündüğü birini bulmuş bu benim de başıma gelmişti ben kendi hikayemde o bulunan başkasıydım ama size karşı duyguları bitmemiş bu yüzden en son ana kadar sizle görüşmüş
 
Çok fazla ustune düşmüşsünüz gibi geldi. Muhtelemen cok ısrar etmeyin diye engellemek zorunda kaldi.
Başkası olma ihtimali var.
Kova burçları özgürlüğüne cok düşkündür. Kendi başına özgür bir hayat yaşamak istiyor belliki.
Ayrıca koskoca adam sahte hesaplarla neden uğraşıyor hic sormadınız mı
 
Neden bu kadar odun verdiniz ki? Cantasina para koymak vs. Cok gereksiz hareketler.. ayrica her sey cok iyiydi cok yolundaydi demissiniz, her sey bu kadar iyiyken bir adam sabah uyanip da ayrilmak istemez. Demek ki sizin ona verdiginiz degeri o size vermiyomus. Ama siz bunu goremeyecek kadar kapilmissiniz.

Su dakikadan sonra bu iliskiden guzel bir tecrube edinmis oldunuz bence. Hakkinizda hayirlisini dilerim.
 
Ha hikaye şöyle devam eder o bulduğu başkasıyla sizle yaşadıklarını yaşayamaz sizin yerinizi alamaz ama sizde de yaş gibi ufak bi ayrıntı vardır onu evlilikten alıkoyan bu yüzden bu hikaye böyle devam eder
 
Herkese slm, direk konuya giriyorum.

Görüştüğüm biri vardı yaklaşık 6 aydır. Benimle aynı şehirdeydi. Hemen hemen her zman buluşurduk yazın beraber denize VS gittik gezdik dolaştık.İlgili her zman sevgi doluydu.
Her gün bazen her 3 günde bir seni cok seviyorum aşkım yazardı kendiliğinden derdi. Ben gec yazdığımda Nerdesin unuttun beni yazardı. İlgisi herşeyini bana anlatması cok hoşuma giderdi.bazen o bende bazen ben onda kalıyordum 2 gün 3 gün. Pandemi de VS. Sevgilim bebeğim aşkım lar havada ucuşuyordu. Sonra başka şehirden iş teklifi geldi burada iyi bir iiş bulamadı çünkü. Ben o zman ona uzaktan ilşki nasıl olacak VS diye sordum, bana ben gelemem ama sen gelirsin dedi ben bilemem belki Bi aya gelirim belki 4 ay belki 6 ay dedi. Biliyormusunuz Biz kadınlar her zman şüpheciyiz ya ben ona Gidersen ayrılır mısın benden dedim.çünkü bişey mükemmel gidiyorsa vardır Bi b. K.
Yoo neden dedi gider geliriz dedi. Gitmeye yakın bana 'burdan gidince ailemi bile düşünmüyorum tek düşündüğüm sensin inan' dedi.
Yaşı29, ben 31 yaşındayım.
Yıllardır aileyle değil tek başına özgür bir hayat yaşamak istiyordu.ailesiyle cok anlaşamdığını söylüyordu. Hatta ailesiyle bir tartışmada gidelim buralardan Jessica bile dedi. Tek başına özgür olmak istiyor hep. Burcu kova.
Neyse Kendi başına güzel bir ev dizdi gitti yerleşti başka şehire bu sürecte maddi manevi yanında olmaya çalıştım. Sonucta sevgilimdi.çünkü O da bana işsizken kartından Cekip doğumgünü kutlaması hediye, gezme tozma aylarca para harcadı diye düşündüm. İşi olmadığı için genelde hesabı ona ödetmemeye calışıyordum o zamanlar. Borcu birikiyprdu. Üzülüyordum ben çalışıyorum çünkü ve maddi durumum iyi.
Neyse bu gidince başka şehire hareketleri gayet iyidi hatta bir gün elim yandı mutfakta buna yazdım, sen öyle yazınca benim canım yandı dedi burda. Gayet ilgili sevecen yine herşey normal, o şehire gittikten Bi hafta sonra evi dizdi ailesiyle ve bana seni cok özledim ne zman geliyprsun yazdı. Ondan bekliyordum ben de o demeden gitmemem gerekiyor diye düşünüyordum.
Bilet fotosu atıp atıyordu bana bak fiyatlar artmadan al VS diye, ben de tmm ucakta cok korkuyorum otobüsle mi gelsem diye konuşuyordum. Ha bu gün ha yarın derken evine hediye VS kendine hediye falan alıp gittim onu görmeye, gayet güzel bir kac gün gecridik. Bi kac gün daha tatilim vardı ama o kalmamı istemedi. İşim başlayacak stres olurum dedi. Hem Pandemi seni ucağa bırakma falan derken işe adapte olamam dedi. Bunu ben daha onun olduğu şehre gitmeden söyledi yani. Dönüş biletini ona göre al dedi.
Buzdolabı mı doldurdum aşkım gelince herşey olsun yesin içsin yazdı. Bana ne istiyorsun istediğin bişey varmı diye kac kere yazıp durdu ben masraf yapma gelince beraber alışveriş yaparız dedim. Cok özledim yazıp durdu.
Gittim cok güzel gecti herşey beraber yemek VS yaptık eğlendik. Evine küçük bir kac hediye almıştım ama ordan ayrılırken cantasına para bıraktım kendine güzel bir ev hediyesi alsın diye. Çünkü ev eşyası mutfak VS eşyası burdan oraya taşıyamazdım.Sonra döndüm. Ben ondan hep güzellikler gördüm hiç kavga VS etmedik. Dolayısıyla onun benimle benim onunla uzun süre birliktelik diye baktım hep. Sevişmeden uyuduğumuz kac gece oldu bu 5 ayda, yani sex ama lı asla görüşen biri değildi.
Yanımda telefonunda hiç ilgilenmedi hep benimle konulur whatsup dan öyle cıkardı kalırdı o son görülme.
Kac gün birlikte kaldık bi aldatma VS şahit olmadım. Ama fake Bi hesabı vardı benleyken o hesaba yakışıklı Bi adamın fotosunu atmıştı ayrılmadan 3 hafta önce.

En başlarda
Gecmişten bir kadın yazmıştı ilşkinin başında bana söylemişti. Güven duysun diye ben de ona herşeyimi gösteriyordum.
Evlilik VS hiç düşünmedim söylemedim. Hatta güzel anlaşabilmemiz öenmli dedim. Belki olursa ilerde olur falan dedim. Hiç evlilikten konuşmadım.

Ne olduysa ben onun olduğu şehirden ayrılınca oldu. Geldim buraya 2.günde benden ayrılmak istediğini söyledi.
İlk heyecanı bitmiş, ben her ilişkide ilk heyecan biter dedim sevgi ve emek alır yerini dedim. Ne yazıkki daha fazlasını istiyormuş:)
Sen cok iyi birisin bana senin kadar iyi davranan olmadı dedi. İyi de ne oldu dedim olmuyor dedi. Sen cok iyisin hata bende bla bla.. Dedi. Klişeleri sıraladı. Düne kadar sevgilim neden dedin dedim. Öyleydin dedi çünkü. Tartışmak istemiyorum VS dedi. Ben özgür olmak istiyorum dedi. Zaten özgürsün dedim. Olmaz aramızda km ler var nasıl olacak bu falan dedi. Gel git sorun dedi.
Anlayacağınız bahaneler sıraladı. Beni seviyormusun dedim. İnsan olarak cok seviyorum dedi. Zaten insanım bu da nasıl lafsa a.
Özlediğini söylüyordun dedim ama.
Evet özlüyorum mükemmel bir insansın çünkü dedi.
İlk ayrıldığımızda ki gibi kalkıp gelmezsin buraya evime kapıma dayanmazsın dimi dedi. Bende tabikide hayır niye geleyim ta oraya dedim.

Sonra aradım telefonu acmadı herşey için teşekkür ederim dedi. Rica ederim dedim. Telden engelledi. Beni. Beni beni bih terini. :))
Tam cıldırmalık değilmi. Sonra ertesi gün gidip iş yerinden arkadaştan aradım. 45 dk falan konuştuk. Arama bana ulaşma dedi. Sebep ne. Km yol. İlk heyecan yok. Diyor. Ne ara bitti diyorum. Anlamaya calışıyorum. Zaten ilk ayrıldığımızda beri düşünüyorum dedi sen cok iyi davrandın. (ilk ayrıldığımızda ben PEŞİMDEN baya koştum yazdım. Sonra barıştık, bana söylediği istemiyorum bitti laflarını cok kere dile getirdim ona başka zmanlarda, bana o zman sinirliydim cok darladın, beni bunalttın sürekli aradın VS dedi kalkıp evine bile gittim o zman aynı şehirdeydik)
Masraf yaptın hep bana VS dedi. E sende bana yaptın dedim. Mahcup oluyorum vicdan yaptırıyorsun falan dedi. Tabiki sevgilimsin yani dedim. Sonu yok VS dedi. Özlemedin mi beni dedim. Cevabı neye yarar dedi. Özledim yada özlemedim ikisinin de sonucu krııcı değilmi dedi bizi daha fazla yaralar dedi.
İstemiyorum lütfen yeter falan dedi.
Zaten farketmedim mi kalmanı istemedim sen gelmeden önce bileti erken al dedim dedi. Ben ŞOK. BENİ NİYE ÇAĞIRDIN ozman dedim. Zırvaladı bişeyler. Artık duyduklarıma inanamıyordum şoktayım çünkü. Beni güzel buluyordu yaşımı hiç göstermiyorum zaten herkes 25 26 sanıyor. Herşeyimi beğeniyprdu. Esprili Zeki buluyordu. Ama ilk ayrıldığımızda ben barışmak için konuşma yaparken bana *jesica annem cok ayrıntıcı yaşın problem VS dedi. *ama sonra Bi ara da ailem benim görüşüme saygı duyar dedi.
3 yaş sorun mu dedim hep ben de. O da benim için hiç sorun değil ben zaten olgun ve akıllı buluyorum seni dedi. Burda iki gün görmese ne zman kavuşucam aşkıma derdi. Akşama Bi yere tatlı yemeye giderdik. Sahilde gezerdik. Öpmeye doyamazdım cok severdim. 2 saat yazmasam merak ederdi. Şuan ne oldu anlam veremiyorum.
Üzgünüm ve şaşkınım.
Bir yandan vize almaya çalışıyorum. Türkiyeye tamemen terketmemi sağladı bu durum.zaten dolmuştum. Türk erkeklerinin hepsi güvenilmez görünüyor. Bir daha güvenemem bir adama.
Dengesz tavırları...
Bir de bana diyorki ben buraya gelince sen kendiliğinden vazgecersin sandım.
Bu nasıl bir laf Allah aşkına. Neden cağırdı o zman özledim dedin diyorum. Çünkü mükemmel bir insansın özlüypruö diyor. Unutmam lazım diyor.
Fake hesaptan yazdım ordan da engelledi bende engelledim.
Şaka gibi bir durum.
Elimi tutup öpen adam şuan bensiz nasıl durabiliyor.

Çok uzun oldu belki kusura bakmayın. Kafam çok karışık umarım karışık anlatmamışımdır.
Başka biri var. Siz gittikten 1 gün sonra ortaya çıkmadı. Sizinleyken aynı zamanda başka biri daha varmış yani.
 
Yok aramam zaten, seni unutmam lazım dedi. Bana ulaşma dedi.
Gercek sebebini arıyorum kafamda, ama cevabı bende değil kesinlikle.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X