Hala anne olacağıma inanamıyorum.Bu çok güzel ama :)))

_fafa_

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
9
18
2 aylık hamileyim ve bir buçuk aylıkken öğrendim.Eşim bazı belirtilerden dolayı acaba mı diyordu ama hiç ihtiml vermedim.Hatta eşime böyle bişey olursa bu mucize olabilir ancak dedim ve hakikaten de öyle oldu.Çok mutlu olduk.Kocaman şefkatine mazhar olduğum Yüce Rabb'im öyle güzel tesadüfler sundu ki bana , varlığını bilmediğim bu küçük mucizeyi kaybedebilme ihtimallerini ben farketmeden kaldırmıştı.Sonradan farkettim ve çok utandım , bu kadar tertemiz bir sevgiyi nasıl hakkettim diye.Umuyorum ki maddi ama daha çok manevi anlamda yavrusuna sahip çıkabilecek , onu sevgiyle umutla büyütebilecek ve anne olmayı can-ı gönülden isteyen tüm kadınlara Allah'ım gönlünce verir.

2 aylık hamileyim ve bir buçuk aylıkken öğrendim.Eşim bazı belirtilerden dolayı acaba mı diyordu ama hiç ihtiml vermedim.Hatta eşime böyle bişey olursa bu mucize olabilir ancak dedim ve hakikaten de öyle oldu.Çok mutlu olduk.Kocaman şefkatine mazhar olduğum Yüce Rabb'im öyle güzel tesadüfler sundu ki bana , varlığını bilmediğim bu küçük mucizeyi kaybedebilme ihtimallerini ben farketmeden kaldırmıştı.Sonradan farkettim ve çok utandım , bu kadar tertemiz bir sevgiyi nasıl hakkettim diye.Umuyorum ki maddi ama daha çok manevi anlamda yavrusuna sahip çıkabilecek , onu sevgiyle umutla büyütebilecek ve anne olmayı can-ı gönülden isteyen tüm kadınlara Allah'ım gönlünce verir.
Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öyle güzel yazmışsın ki içim ısındı aşırı duygulandım. Zaten en doğrusunu Allah'ım bilir ne zaman olacağını O bilir ama biz de heyecanla bekleyen sabırsız kullarıyız. En hayırlı zamanda ben de yaşarım inşallah bu duyguları. =)

Hayırlı uğurlu olsun canlar o kadar güzel yazmışsınız ki içim açıldı resmen darısı bana ve tüm kız kardeşlerime
Amin insallah Rabbim duani cumanin hurmetine kabul etsin cani gonulden amin..

çok mutlu oldum adına darısı bana (ikiz olur inşallah :anneadayı::KK48:) ve tüm isteyen bayanlara Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

İnş canım inş .....bende bu aksam öğrendim 4 haftalik hamile olduğumu benim eşimle bana daha önce söyledi sen kesin hamilesin bende inş dedim ama pek umutlu değildim ama Rabbim banada nasıl etti bu küçük ama bir okadar da büyük mucizeyi inş herkese de eder
çoook sevindim adına.Sağlıkla nalı babalı büyür inşallah.

çok mutlu oldum adına darısı bana (ikiz olur inşallah :anneadayı::KK48:) ve tüm isteyen bayanlara Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

İnşallah.Aslında ben de çok istedim ikiz olmasını ama bitaneciğim sadece ben varım kısmetse diğer sefere anne diye göz kırptı bana,ben de başım üstüne dedim.Dediğin gibi en önemlisi hem anne hem de bebek için sağlıkla kucağına alması.Herşeyin vardır bir sebebi , vardır bi hayrı.Rabbimden gelen herşey başımız üstüne tabi ki.

Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Öyle güzel yazmışsın ki içim ısındı aşırı duygulandım. Zaten en doğrusunu Allah'ım bilir ne zaman olacağını O bilir ama biz de heyecanla bekleyen sabırsız kullarıyız. En hayırlı zamanda ben de yaşarım inşallah bu duyguları. =)

Amin.Çoook teşekkür ederim iyi dileklerin için.Kimi zaman oldu maddi olarak kimi zaman oldu duygusal olarak hazır hissedemedik kendimizi.Sonra o kadar çok istedik ki nerdeyse hergün rüyalarıma girdi.Ve sonunda Yüce Rabbim verdi gönlümüze göre.Herkesin gönlüne göre verir inşallah.İnan ki O'nun mucizesi ne zaman bedeninde zuhur ederse bil ki o doğru andır.Hayatım bunu öğrenmekle geçti.Allah'ım sabrına selamet verir inşallah.

Cnm hayirli olsun adetlerin duzensizmiydi hamile oldugunu nasil anlamadin.belirti yasadiysan yazarmisin bizede bi umut olur:)

Hayırlı günler canım benim de bir mucizem var çok şükür bende 2 yıl tedavi gördüm olmadı. en sonunda yeter artk tedavi olmayacagim dedim ve biraktim. kendimi oyalayacak birşeyler buldum ve 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim öyle şok oldum ki saatlerce ağladım .hala inanamıyorum bazen acaba ben bir ruyadamiyim yoksa delirdim mi diyorum. RABBİM isteyen herkese nasip etsin hamile olupta bebeğini kavuşmayı bekleyenlere de hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı günler canım benim de bir mucizem var çok şükür bende 2 yıl tedavi gördüm olmadı. en sonunda yeter artk tedavi olmayacagim dedim ve biraktim. kendimi oyalayacak birşeyler buldum ve 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim öyle şok oldum ki saatlerce ağladım .hala inanamıyorum bazen acaba ben bir ruyadamiyim yoksa delirdim mi diyorum. RABBİM isteyen herkese nasip etsin hamile olupta bebeğini kavuşmayı bekleyenlere de hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayirli olsun bende cocuk sahibi olmaya calisan biriyim yeni evli sayilirim 20ay oldu. esim ve ben butun saglik taramalarindan gectik allaha sukur bi problemimiz yok 3 kere klomen kullandm ve 2kez catlatma ignesi oldum artik klomen kullanmak istemiyorum bi kac ay sonra asilama yaptirmayi dusunuyorum simdi tayin isimiz var bi evimize yerleselim.bebis icin ugrasicaz ins tedaviye gerek kalmadan hamile kalirim hamile kalmayi anne olmayi cok istiyorum banada dua edermisin allah saglikla kucagina almani nasip etsin cinsiyeti bellimi

Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almaya nasip etsin canım :nazar: İnşallah bizlere de nasip olur

Cnm hayirli olsun adetlerin duzensizmiydi hamile oldugunu nasil anlamadin.belirti yasadiysan yazarmisin bizede bi umut olur:)

Aynen öyle.Zaten düzensizdi ama psikolojik olarak bişeyden çok etkilendiysem,şehir değiştirirsem yada farklı bişeyler olmuşsa o aralar 2 haftaya kadar geçiktiğim olmuştur.Ama bu sefer 3. haftaya girince şüphelendik aslında.Arada nide bulantısı , ani değişen ruh halleri ve halsizlik de olunca eşim bi test yapalım dedi.Ben ona sürpriz yapmak isterdim ama benden çok o inandı hamile olduğuma ve test aşamalarında hep yanımdaydı.İnşallah bu güzel haller sizin de başınıza gelir en hayırlı zamanda.Sevgiler...

Tebrik ederim.Ben de bazen inanamıyorum, henüz hissedemiyorum ama şimdiden beni değiştirdiğini düşünüyorum.Daha anlayışlı daha pozitif gibiyim sanki.Bazen hiç olmadık şeylere aniden parlayıp 2 dk sonra hiç olmamış gibi hissediyorum ama bu da çok sık olmuyor neyse ki.Allah hepimize en hayırlısını versin ama sevgili eşlerimize de sabır versin.Biraz nazımızı çekmiyor değiller değil mi.İyi ki varlar.

Tebrikler Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Benim 8. Ayım bitiyor hala inanamıyorum ultrason resimlerini elime alıyorum bu şimdi karnımdaki mi diyorum Allahıma binlerce kez şükürler olsun

X