Hala araftayım

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
53
40
Konumu bilenler vardır.eşimin eski sevgilisine yazdığı msjdan sonra aramızda geçenler.konuşuldu şanslar istendi ama bende hala büyük bi boşluk var.çok gitgellerdeyimBi gün farklı davranıyorum bi gün daha farklı.şimdi memleketime geldim eşim kendi memleketinde.o olaydan sonra ben kendi içimde çok sorguladım burdan paylaştığımda sağolsun herkes kendi düşüncesini paylaştı yardımcı olmaya çalıştılar.ben görevimden dolayı doğuda çalışıyom orda terapiste gitmeye karar vermiştim ama başka bi ilde olduğundan,bebeğimde çok küçük olduğundan hep erteledim.sorunum şu ki bazen yeter yapamıcam bu acabalarla yaşayamıcam diyorum,o bizden uzak olunca da bi gün kendimi çok rahat hissediyorum,o aramadıkça aramak istemiyorum konuşunca da isteksizliğim benim bile canımı sıkıyo.2gündür de nadir konuşuyoruz ben aramıyorum o da seyrekleştirdi sanki buna da bozulmaya başladım.bazen de "kızım madem denicem dedin adama soğuk davranma artık "diyorum ama içimden gelmiyor.şuan bile beynim o kadar çok şey söylüyo ki neyi nasıl yazıcam inanın ki bilmiyorum.hep zaman diyorum ama içimde hep bi sıkıntı var.3yıllık evliyim.istediğm sevilmek değer görmek ve bunu sonuna kadar hissetmekti ben uzaklaştım o uzaklaştı derken bu durumlara geldik.düzelir mi ben nasıl adım atabilirim tam "tamam artık böle nereye kadar diyorum.hemen aklıma o "msj" geliyo yine bi isteksizlik yine bi nefret,şu an o kadar başım ağrıyo ki düşünmekten burayı okurken ben de aklımdakileri paylaşayım dedim.

Eşiniz içimizdeki öfkeyi biliyor mu ? Biliyorsa bunun için hicbisey yapmıyor mu? İkiniz de ayrı yerlere gitmek yerine neden bebeğinizi de alıp tatile çıkmadınız?

Affetmek istiyorsanız problemin karşısına mutlaka bir çözüm koymalısınız aksi taktirde asla affedemezsiniz
Misal eşim aldattı? Sorununun karşılığı hangi erkek yapmazki dir kimilerince çözümü

Icinizde ki hesaplaşmalar bitmeden huzur bulamazsınız. Dediğiniz gibi arafta kalmamak lazım

Eski konumuzu okudum. Gercekten hazmedilecek cinsten degil.

Boyle bir mesaji neden yazdigini anlatti mi? Baskasini unutamiyorsaniz neden evlenirsiniz be adamlar ya.

Bu supheyle omur gecer mi? Bir kere yapan bir daha yapar mi? Kararsizim.

Eşiniz içimizdeki öfkeyi biliyor mu ? Biliyorsa bunun için hicbisey yapmıyor mu? İkiniz de ayrı yerlere gitmek yerine neden bebeğinizi de alıp tatile çıkmadınız?
Ona kırgınlığımın farkında olaydan sonra bana yaklaşmaya çok çalıştı bense bazen tepki vermedim bazen de geri çektim kendimi.aslında böle yapmak da beni çok yoruyo evlilik mi yaşıyorum,mücadele mi veriyorum inanın ki yoruldum.benim aradığım sakin bi evlilikti.bi de çıcuk verdim ona bilmiyom eski konumu biliyomusunuz,loğusalığımda gördüm msjı.hala aklıma geldikçe dolduruyorum kendimi,ben nelerle uğraşırken o nsptı diye.birlikte geldik menleketime onun akrabaları gidicek yurtdışına onları uğurlamaya gitti biraz onlarla zaman geçircek.bu arada da yalnız olunca yine düşüncelere daldım ben

Affetmek istiyorsanız problemin karşısına mutlaka bir çözüm koymalısınız aksi taktirde asla affedemezsiniz
Misal eşim aldattı? Sorununun karşılığı hangi erkek yapmazki dir kimilerince çözümü
Benin hamileliğin 6.ayından sonra ikimizde de bi soğukluk oluştu.hamileliğime verdim evliliğimi sorguladım.yani o dönem benim de aklıma eski sevgilim gelmişti ilgisi sevgisi bana davranışı,eşimi de sorgulamaya bsşladım.belki eşime de aynı şey olmuştur diye dedim.ama o msjı atmıcaktı,ben loğusaykrn yapmıcaktı.düşündükçe bileniyorum

Icinizde ki hesaplaşmalar bitmeden huzur bulamazsınız. Dediğiniz gibi arafta kalmamak lazım
Bazen diyorum böle oldukça adamın adımına karşılık vermedikçe bu soğukluk daha da büyücek sona gidicez.uzun bi süre yatak odası da yatmadık.yeni yeni bana sarılmasına izin veriyom.bazen sarılmssına bile tahammül edemiyom yaptığını düşününce.ama bazen de işte ben de özlemişim şefkatini dokunmasını.hamiliğimin 6.ayından bu yana yakınlaçmamız olmadı insan arıyo

Eski konumuzu okudum. Gercekten hazmedilecek cinsten degil.

Boyle bir mesaji neden yazdigini anlatti mi? Baskasini unutamiyorsaniz neden evlenirsiniz be adamlar ya.

Bu supheyle omur gecer mi? Bir kere yapan bir daha yapar mi? Kararsizim.
O akşam alkol almıştı arkadaşlarıyla onun etkisyle yazmış ettim bi halt diyo bi daha katiyen olmaz yok öle onu sevmeler ve buna benzer şeyler ama msj yazdığı gerçeğini değiştirmezİşte geçmiyo soğumuyo içim,oğlum 5aylık oldu ve bende hala düşünceler kendi sağlığımı bozcam ne öyle ne böyle oluyo.

Bazen diyorum böle oldukça adamın adımına karşılık vermedikçe bu soğukluk daha da büyücek sona gidicez.uzun bi süre yatak odası da yatmadık.yeni yeni bana sarılmasına izin veriyom.bazen sarılmssına bile tahammül edemiyom yaptığını düşününce.ama bazen de işte ben de özlemişim şefkatini dokunmasını.hamiliğimin 6.ayından bu yana yakınlaçmamız olmadı insan arıyo

Allah yardimciniz olsun. Ins en dogru karari bir an once verirsiniz..

Allah yardimciniz olsun. Ins en dogru karari bir an once verirsiniz..
İnşallah inanın ki çok kararsızım çok pişman oldum bu evlilik işinden.bi yanım kurtul gitsin diom bi yandan da sarılın birbirinize duygusal boşluk ikinizde de vardı birbirinize bağlanın soğukluk ikinizi de uzaklaştırcak daha çok diyom ama işte msj geldikçe aklıma çekiyom kendimiDaha ne kadar geçmesi lazım

Eski konunuzu okudum şimdi... Belki yorum bile yapmışımdr hatırlamıyorum fakat yaşadığınız şey hiç kolay değil. Bu süreçte bişeyleri telafi etmek için çaba gösteriyorsa bir daha düşünün derim fakat daha da beter oluyorsa birşeyler daha detaylı şekilde konuşun, içinizdeki duyguları (öfke,kin, kırgınlık ya da aşk) ne varsa kusun eşinize..belki içinizdeki yangın biraz daha söner... Madem su an boşanıp boşanmamakta kararsızsınız en iyisi bu yol şimdilik...

Konularınıza baktım her konunuz eşinizle alakalı. Bence mesajdan daha fazlası var. Sizi eşiniz artık mutlu etmiyor. Mutlu olmadığınız bir evliliği sürdürdüğünüzü düşünüyorum.

Eski konunuzu okudum şimdi... Belki yorum bile yapmışımdr hatırlamıyorum fakat yaşadığınız şey hiç kolay değil. Bu süreçte bişeyleri telafi etmek için çaba gösteriyorsa bir daha düşünün derim fakat daha da beter oluyorsa birşeyler daha detaylı şekilde konuşun, içinizdeki duyguları (öfke,kin, kırgınlık ya da aşk) ne varsa kusun eşinize..belki içinizdeki yangın biraz daha söner... Madem su an boşanıp boşanmamakta kararsızsınız en iyisi bu yol şimdilik...
Evet o çabalıyo işte ama ben3senede bu duruma gelebildiğimize şaşıyorum .elbette ki bende de hatalar olmuştur ama bu kısa sürede böle hissedebileceğimi düşünebileceğimi düşünmezdim.evet kararsızım bi yanım işin gücün var neyi bekliyon sal gitsin diyo.diğer yanım bebeğin 5 aylık ikiniz içinde buhranlı bi dönemdi baktın olmuyo en azından ben denedim diyip için daha rahat bitirirsin diyo.işte bu gelgitler beni yoruyo.iyiyken seviyorum onu ama işte bu yeter mi bilmiyom napmam gerekiyo kendi aklım k ndime yetmiyo artık

Konularınıza baktım her konunuz eşinizle alakalı. Bence mesajdan daha fazlası var. Sizi eşiniz artık mutlu etmiyor. Mutlu olmadığınız bir evliliği sürdürdüğünüzü düşünüyorum.
Evet mutlu değilim bu evliliğimde ne yazık kiPişmanlık hakim geriye dönsen yapmazdım bu evliliği.ama sadece 3sene oldu ya severek evlendik eşim üstüne titrerdi ama sonra belki evlilikte aradığımızı bulamadık ikimizde soğukluklar başladı.hamileliğimin 6.ayından beri soğuğuz tensel olarak sevgi sözcüğü sarılmalar fln kesildi.ben o zamandan başlamıştım çocuk olcak ama biz olamıcaz galiba diye.sonra hamileliğime hormonlara yordum düzelir elbet derken bu msj muhabbeti oldu ben çektim soğudum iyice,sanırım bitirmek için yine bişi olmasını mı bekliyorum bilmiyorum.aslında eşimi de severim artı yönleri fazladır ama sağlıklı düşünemiyom işte

Evet o çabalıyo işte ama ben3senede bu duruma gelebildiğimize şaşıyorum .elbette ki bende de hatalar olmuştur ama bu kısa sürede böle hissedebileceğimi düşünebileceğimi düşünmezdim.evet kararsızım bi yanım işin gücün var neyi bekliyon sal gitsin diyo.diğer yanım bebeğin 5 aylık ikiniz içinde buhranlı bi dönemdi baktın olmuyo en azından ben denedim diyip için daha rahat bitirirsin diyo.işte bu gelgitler beni yoruyo.iyiyken seviyorum onu ama işte bu yeter mi bilmiyom napmam gerekiyo kendi aklım k ndime yetmiyo artık
Ne denilir bilmiyorum.. gerçekten sevdiğinizi hissediyorsanız son bir şans verin... Ama takibi bırakmayın...

Ne denilir bilmiyorum.. gerçekten sevdiğinizi hissediyorsanız son bir şans verin... Ama takibi bırakmayın...
Verdim ,kendime de vermem lazım sanırımBu süreçte kendi kendimi yiyom kızın sosyal ortamda hesabına bakıyom acabalar dönüyo aklımda .eşimin teşinde herhangi bişi yok şimdilik,tabi onun için de düşünüyom silio silip duruyomudur diye.herşeyden önce benim kendimi toparlamam lazım bi özgüven eksikliği oluştu bendenasıl 3senede nerden nereye geldik!nasıl bi boşluk bıraktıysak içimizde eski sevgililerimizle dolduruyoz.bu durum canımı sıkıyo eskisi gibi olabilirmiyiz ki yoksa üç ileri iki geri mi gidicez

Eşinizin çabalaması lazım unutamasanız da kabullenebilmek için . Terapi almadınız değil mi? İşininin ehli bir uzmandan yardım alın evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız. Belki eşiniz de ne yapacağını bilemiyordur.

Verdim ,kendime de vermem lazım sanırımBu süreçte kendi kendimi yiyom kızın sosyal ortamda hesabına bakıyom acabalar dönüyo aklımda .eşimin teşinde herhangi bişi yok şimdilik,tabi onun için de düşünüyom silio silip duruyomudur diye.herşeyden önce benim kendimi toparlamam lazım bi özgüven eksikliği oluştu bendenasıl 3senede nerden nereye geldik!nasıl bi boşluk bıraktıysak içimizde eski sevgililerimizle dolduruyoz.bu durum canımı sıkıyo eskisi gibi olabilirmiyiz ki yoksa üç ileri iki geri mi gidicez
Bence terapi alın, sizi bu düşünce yiyip bitirir

Back
X