Konumu bilenler vardır.eşimin eski sevgilisine yazdığı msjdan sonra aramızda geçenler.konuşuldu şanslar istendi ama bende hala büyük bi boşluk var.çok gitgellerdeyimBi gün farklı davranıyorum bi gün daha farklı.şimdi memleketime geldim eşim kendi memleketinde.o olaydan sonra ben kendi içimde çok sorguladım burdan paylaştığımda sağolsun herkes kendi düşüncesini paylaştı yardımcı olmaya çalıştılar.ben görevimden dolayı doğuda çalışıyom orda terapiste gitmeye karar vermiştim ama başka bi ilde olduğundan,bebeğimde çok küçük olduğundan hep erteledim.sorunum şu ki bazen yeter yapamıcam bu acabalarla yaşayamıcam diyorum,o bizden uzak olunca da bi gün kendimi çok rahat hissediyorum,o aramadıkça aramak istemiyorum konuşunca da isteksizliğim benim bile canımı sıkıyo.2gündür de nadir konuşuyoruz ben aramıyorum o da seyrekleştirdi sanki buna da bozulmaya başladım.bazen de "kızım madem denicem dedin adama soğuk davranma artık "diyorum ama içimden gelmiyor.şuan bile beynim o kadar çok şey söylüyo ki neyi nasıl yazıcam inanın ki bilmiyorum.hep zaman diyorum ama içimde hep bi sıkıntı var.3yıllık evliyim.istediğm sevilmek değer görmek ve bunu sonuna kadar hissetmekti ben uzaklaştım o uzaklaştı derken bu durumlara geldik.düzelir mi ben nasıl adım atabilirim tam "tamam artık böle nereye kadar diyorum.hemen aklıma o "msj" geliyo yine bi isteksizlik yine bi nefret,şu an o kadar başım ağrıyo ki düşünmekten burayı okurken ben de aklımdakileri paylaşayım dedim.