• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala arayan eski sevgili..

sunshine44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
428
14
18
İzmir
2 yıllık sevgilimden 2 ay önce ayrıldım gelecek görmediğim için bu kararı aldım fakat kendisi çok iyi bi insan ve aynı zamanda psikolojik bi rahatsızlıgı var hergün arıyo mesaj atıyo aşk resimleri gönderiyor bu durumdan çok şikayetçiyim ama kendisine belli etmemeye çalışıyorum bana hala seni alcam sağlıgım iyi olunca diyor ve ben sadece konuyu degiştirebiliyorum onu kırmak istemiyorum bunu haketmiyor çünkü napmalıyım bi fikir verin lütfen..

Sevgilinin psikolojik rahatsizliginin boyutu ne derede bilmiyorum ama bence ona guzel bi dille onunla gelecek gormedigini anlatmalisin. Aksi halde onu kirmamak adina onun bu davranislarina ses cikarmazsan o da ister istemez umutlanir ve sonra senden hic vazgecmek istemez. Bence is isten cok gecmeden ona dusuncelerini anlat. Tabi uygun bi dille:)

Acima acinacak hale dusersin diyorum. Ayrildiysan temiz ayril. Mesajlarina cevap yazma. Sen yazdikca devam eder cunku

İçip içip kapıya gelen cinsleri var bunun .
Dua et öyle saplantılı değil .
1-2 hafta telefonu kapat, vazgeçer .

Bıçak gibi kesmezseniz bu işi asıl o zaman daha çok zarar görecek karşı taraf.Baktınız çözüm bulamıyorsunuz numaranızı değiştirin.Yeni hat almanıza gerek yok girin hattınızın sitesine yeni hat almadan numara seçip belli bir para karşılığı değiştirebiliyorsunuz numaranızı.

haklısınız hepiniz teşekkürler ama karşıdakini kıramayan bi kişiligim var hattı değiştirmek veya cevap vermemek çok ayıp geliyor keşke kendiliginden vazgeçmesinin bir çözümü olsaydı:/

2 yıllık sevgilimden 2 ay önce ayrıldım gelecek görmediğim için bu kararı aldım fakat kendisi çok iyi bi insan ve aynı zamanda psikolojik bi rahatsızlıgı var hergün arıyo mesaj atıyo aşk resimleri gönderiyor bu durumdan çok şikayetçiyim ama kendisine belli etmemeye çalışıyorum bana hala seni alcam sağlıgım iyi olunca diyor ve ben sadece konuyu degiştirebiliyorum onu kırmak istemiyorum bunu haketmiyor çünkü napmalıyım bi fikir verin lütfen..

kullandığınız operatörden numara değişikliği isteyin ve bu işi bıçak gibi kesin yoksa arkası gelir allah korusun

şimdide bir ara skypeta görüşelim seninle diyor of allahım keşke en başından başlamasaydım ilişkiye sagol canım ilgine

sakın görüşme tatlım bu adam takıntılı allah korusun bir şey olur

açık açık düşüncelerinizi söyleyeceksiniz, yoksa bu şekilde sürer gider..
seni kırmak istemiyorum ama durum bu, eğer ısrar edersen engellemek zorunda kalırım bunu yapmak istemiyorum vs. demelisiniz..
ve devam ederse artık bir şekilde engellemelisiniz.. şimdi olmasa bile bir gün sevgiliniz olduğunda yapmanız gerekbilir...

açık açık düşüncelerinizi söyleyeceksiniz, yoksa bu şekilde sürer gider..
seni kırmak istemiyorum ama durum bu, eğer ısrar edersen engellemek zorunda kalırım bunu yapmak istemiyorum vs. demelisiniz..
ve devam ederse artık bir şekilde engellemelisiniz.. şimdi olmasa bile bir gün sevgiliniz olduğunda yapmanız gerekbilir...

haklısınız teşekkür ederim keşke biraz sert yapıda olabilseydim çoktan bitirmiştim 2 aydır böyle sürüp gidiyo:/ ama bundan sonra daha kararlı olucam umarım anlar

hiç cevap yazmasan olmuyor mu?
ayrılmışsınız sonuçta
illaki birinin canı yanacak ama bunu sürdürdükçe içinden çıkamayacak duruma gelirsin..

hiç cevap yazmasan olmuyor mu?
ayrılmışsınız sonuçta
illaki birinin canı yanacak ama bunu sürdürdükçe içinden çıkamayacak duruma gelirsin..

normal insanlar ilişkiyi bitirdiklerinde görüşmezler ama ona cevap yazmamak okadar zorki ayrılarak zaten kırdım bide cevap vermezsem daha çok kırarım gibi geliyo o yüzden belki 5 saat sonra ama mutlaka cevap veriyorm ama buda çözüm olmuyo kendiliginden vazgeçmesi için dua ediyorum:/

Back
X