Hala benimle konuşmuyor :(

Maria_can

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
103
35
Kavgamızın üzerinden 12 gün geçti hala adamdan ses seda yok.
Daha önceki konumda kavga nedenini anlatmıştım. Benim ani sinirlenip küçük bi olayı buyutp laf soylemstm. (Suçlu olan benim sonradan idrak etti sinirim geçince :110:)
Kavgadan 4 gün sonra aradım açmadı iki gün boyunca. Mesaj attım özür diledim. Ama onlarada cvp vermedi.
1 buçuk yıldan beri beraberiz daha önce daha büyük kavgalarımız oldu ama hiç böyle uzun süre küs kaldgmz olmamıştı. Ve şimdi ondn biraz uzaktayım ha deyince yanına gidemiyorum.
Özür diledikten snra kenara çekildim beklemeye başladım. Ama hala daha bu geri dönüş olmadı.
İnstgram hesabında resmimiz var beni tamamen bitirmiş olsa onu silerdi diye düşünüyorm. Ve bnm oynadığım bir oyun var onun ipadinde açık kalmıştı hala onu oynamaya devam ediyor level atladgndan görüyorum :KK48:
Dün de instgramına " sevgiyi bilmeyene verip rezil edeceğine verme vezir kalsın kendinde " diye bi gönderme yapms.
Sizce bu davranışları neyi gösteriyor?
Bana kırgın olduğunu biliyorum ama 12 günden beri hiç mi özlemez.
Bu cuma allahn izniyle gitmeyi düşünüyorum onu görmeye. Bu ara da evinin anahtarı var bnde de o isteyken erkenden gidip süpriz mi yapsam ? o_O

Daha once de buyuk kavgalarimiz oldu demissiniz.Demekki sonuncusu bardagi tasiran damla olmus.Bekliyor ki burnunuz surtulsun.Madem haksizsiniz gidin alin gönlünü...

Bence kafasında bitirmiş 12 gün ne demek....
Resmimizi silmemis ama bana gönderme yapıyor bitirmiş olsa bunları yapacağını sanmıyorum.
Ama bi yandan da daha önce en fazla iki gün küs kalırdık. Bu sefer 12 günden beri konuşmuyor benimle . Kararsız kaldım bende

Resmimizi silmemis ama bana gönderme yapıyor bitirmiş olsa bunları yapacağını sanmıyorum.
Ama bi yandan da daha önce en fazla iki gün küs kalırdık. Bu sefer 12 günden beri konuşmuyor benimle . Kararsız kaldım bende
Belki de burnunuz sürtsün istiyodur inşallah öyledir. Siz yine ümidi kesmeyin tabi bekleyin bakalım hakkınızda hayırlısı olsun.

Özür dilemişsiniz ve daha birşey yapmamanız gerektiğine inanıyorum ben. Benim aramalarıma cevap vermeyip özrüme cevap vermeyip ordan burdan gönderme yapan insana gıcık olurum ben ve direkt soğurum. Çocuk gibi ne o öyle.. Eğer bir diyeceği varsa yüzünüze söylemeli, gönderme yapmamalı bence.

O kadar özre falan kayıtsız kalıp,
başka yerlerden çocuk gibi gönderme yapıyorsa,
Siz hiç bir şey yapmayın onun gibi susun. Siz üstüne gittikçe kaçıcak

Ben bana köpek diye birini 12 gün değil 12 yıl geçse aramam. Biraz bekle bakalım ne olacak. Yanına gitsen daha iyi olur. Biraz fedakarlık yap. Kabul et söylediğin söz yenilir yutulur şey değil. O bir erkek, onun da bir onuru var.

Siz yapmaniz gerekeni yapmisiniz ,fazla ustelemeyin bence ,bejleyen taraf siz olmalisiniz cunku diger adimi karsi tarafin atmasi gerekiyor

Yanına gitmek, anahtar, sürpriz yapmak
Aklıma filmlerdeki sahneler geliyi :KK45::KK53:

Anahtarla girmek kötü yaa. . Kim olursa olsun habersiz ve anahtarla evime girilmesini istemem.

Anahtarla girmek kötü yaa. . Kim olursa olsun habersiz ve anahtarla evime girilmesini istemem.
Ama sonuçta rahatsız olsa anahtar vermezdi bana.
Evide beraber beğenip almstk ilerde evliligimiz için aldı kendisi de senin evin der diye bahseder sürekli.

Yok ya demeyin öyle şeyler
Alisiktir o benim anı baskınlarıma .:confused:
Hem öyle bişi de varsa ne güzel işte öğrenms olurum :KK17:

Güzel miiii o sahneyi görmek ne kadar güzel olabilir ki

Özür dilemişsiniz ve daha birşey yapmamanız gerektiğine inanıyorum ben. Benim aramalarıma cevap vermeyip özrüme cevap vermeyip ordan burdan gönderme yapan insana gıcık olurum ben ve direkt soğurum. Çocuk gibi ne o öyle.. Eğer bir diyeceği varsa yüzünüze söylemeli, gönderme yapmamalı bence.

O kadar özre falan kayıtsız kalıp,
başka yerlerden çocuk gibi gönderme yapıyorsa,
Siz hiç bir şey yapmayın onun gibi susun. Siz üstüne gittikçe kaçıcak

Ben bana köpek diye birini 12 gün değil 12 yıl geçse aramam. Biraz bekle bakalım ne olacak. Yanına gitsen daha iyi olur. Biraz fedakarlık yap. Kabul et söylediğin söz yenilir yutulur şey değil. O bir erkek, onun da bir onuru var.

Siz yapmaniz gerekeni yapmisiniz ,fazla ustelemeyin bence ,bejleyen taraf siz olmalisiniz cunku diger adimi karsi tarafin atmasi gerekiyor

Yanına gidene kadar da arayıp sormucam bakalım yüz yüze gelince bana karşı tavrı nasıl olacak onu merak ediyorum .

Back
X