Hala benimle konuşmuyor :(

Kavgamızın üzerinden 12 gün geçti hala adamdan ses seda yok.
Daha önceki konumda kavga nedenini anlatmıştım. Benim ani sinirlenip küçük bi olayı buyutp laf soylemstm. (Suçlu olan benim sonradan idrak etti sinirim geçince :110:)
Kavgadan 4 gün sonra aradım açmadı iki gün boyunca. Mesaj attım özür diledim. Ama onlarada cvp vermedi.
1 buçuk yıldan beri beraberiz daha önce daha büyük kavgalarımız oldu ama hiç böyle uzun süre küs kaldgmz olmamıştı. Ve şimdi ondn biraz uzaktayım ha deyince yanına gidemiyorum.
Özür diledikten snra kenara çekildim beklemeye başladım. Ama hala daha bu geri dönüş olmadı.
İnstgram hesabında resmimiz var beni tamamen bitirmiş olsa onu silerdi diye düşünüyorm. Ve bnm oynadığım bir oyun var onun ipadinde açık kalmıştı hala onu oynamaya devam ediyor level atladgndan görüyorum :KK48:
Dün de instgramına " sevgiyi bilmeyene verip rezil edeceğine verme vezir kalsın kendinde " diye bi gönderme yapms.
Sizce bu davranışları neyi gösteriyor?
Bana kırgın olduğunu biliyorum ama 12 günden beri hiç mi özlemez.
Bu cuma allahn izniyle gitmeyi düşünüyorum onu görmeye. Bu ara da evinin anahtarı var bnde de o isteyken erkenden gidip süpriz mi yapsam ? o_O

yok canım hiç gitme anlıyorum seviyorsun ama yapma kötü de olabilir yani süpriz diye. bekle sende mesaj atma arama bak nasıl koşuyor peşinden

Kavgamızın üzerinden 12 gün geçti hala adamdan ses seda yok.
Daha önceki konumda kavga nedenini anlatmıştım. Benim ani sinirlenip küçük bi olayı buyutp laf soylemstm. (Suçlu olan benim sonradan idrak etti sinirim geçince :110:)
Kavgadan 4 gün sonra aradım açmadı iki gün boyunca. Mesaj attım özür diledim. Ama onlarada cvp vermedi.
1 buçuk yıldan beri beraberiz daha önce daha büyük kavgalarımız oldu ama hiç böyle uzun süre küs kaldgmz olmamıştı. Ve şimdi ondn biraz uzaktayım ha deyince yanına gidemiyorum.
Özür diledikten snra kenara çekildim beklemeye başladım. Ama hala daha bu geri dönüş olmadı.
İnstgram hesabında resmimiz var beni tamamen bitirmiş olsa onu silerdi diye düşünüyorm. Ve bnm oynadığım bir oyun var onun ipadinde açık kalmıştı hala onu oynamaya devam ediyor level atladgndan görüyorum :KK48:
Dün de instgramına " sevgiyi bilmeyene verip rezil edeceğine verme vezir kalsın kendinde " diye bi gönderme yapms.
Sizce bu davranışları neyi gösteriyor?
Bana kırgın olduğunu biliyorum ama 12 günden beri hiç mi özlemez.
Bu cuma allahn izniyle gitmeyi düşünüyorum onu görmeye. Bu ara da evinin anahtarı var bnde de o isteyken erkenden gidip süpriz mi yapsam ? o_O
sevse on iki gün aramamazlık yapmazdı canım. erkek dediğin böyle naz olaylarına girmez

Baya bir kırmışsınız ki bu kadar sizi görmemezlikten geliyor.
Bence seviyordur ama öyle bir özürle kurtulabilceğiniz türden bir şey değil.
Kalkıp gidin ama gidene kadar arayıp mesaj atmayın erkeklerde şoyle bi durum var üstüne ne kadar düşersen o kadar geri adım atarlar.
O yüzden git barışmadan da dönme kızım :KK25:

Özür dilemişsiniz ve daha birşey yapmamanız gerektiğine inanıyorum ben. Benim aramalarıma cevap vermeyip özrüme cevap vermeyip ordan burdan gönderme yapan insana gıcık olurum ben ve direkt soğurum. Çocuk gibi ne o öyle.. Eğer bir diyeceği varsa yüzünüze söylemeli, gönderme yapmamalı bence.
kesinlikle

Ozur dilemissin zaten. Bircok kere de aramissin. Ne cevap vermis ne de donus yapmis. 12 gun olmus az bir zaman da degil. Daha fazla ustune dusupte totosunu kaldirma hic. Konusmak isteseydi zaten arardi. Erkegin nazlisida hic cekilmiyor. Hayat mi gecer onunla! Her tartisma da kusme, ulasilamayan adam olma... Kadina yakisan kaprisler bunlar.

Emin olun tamamen bitirmiş olsa ilk işi resmi kaldırmak olurdu. Bence biraz süründürmek ve sizi yalvartmak istiyor. Siz de yapın canım bişey olmaz...

Back
X