hala bi cozum bulamadim

Antalyada lokma tatlisi yapabilirsiniz isyerinizin disina 2 kucuk tabure plastik tabak catal hic disari cikmadan gelene verirsiniz pencereden mersinde oyle ufacik bir yeri vardi adamin cope bile biz atiyorduk plastikleri ama ev olmasin ufak is yerin olsun iki odaya bolunebilecek sekilde ya da borek yapabilirsiniz sacda o da cok iyi olur cay yanina da

Dusuncem sabah kahvalti gozleme corba oglrnde kofte cikarmak.ama bir sene beklemeliyim daha dogum var bebegimin kendini buraz toplamasi var...suan icin para kazancagim bir ise ihtiyacim var evden calisarak suan calisabilirim ancak.

Dusuncem sabah kahvalti gozleme corba oglrnde kofte cikarmak.ama bir sene beklemeliyim daha dogum var bebegimin kendini buraz toplamasi var...suan icin para kazancagim bir ise ihtiyacim var evden calisarak suan calisabilirim ancak.[/QUOTE
Evden manti yapip satabilirsiniz mesela bie yerle anlasip instagram hesabi acip oradan yaptiklarinizin resmini cekip siparis alinir antalya icerisine yazabilirsiniz mesela

Instagram bu yonden cok iyi facebook ve diger sitelerden de adinizi duyurursunuz bir de pastanelerle konusup pasta yapip satabilirsiniz

Evde internet yok mobilden baglaniyordum bir kac gun icinde baglancak o zaman bi detayli inceleyim.pastaneler zaten kendi yapmiyormu disardan alirlarmiki

Şu yeni butik pasta yapan yerler için evden yapılıyor genelde, yani sen malzemeleri alıyorsun sipariş gelince hemen işe koyulup sonra ulaştırıyorsun, minik seker kurabıyelerı de olur gercı cok yapan kımse var ama yıne de bır seçenek, ama sarma falan sarabılıyorsan rahatlıkla sıkılmadan o işler daha guzel ve kalıcı gıbı gelıyor bana. Bir tanıdıgım abla evde calısırdı süreklı oturdugu evı aldı cocuklarını okuttu buyuttu eşi zaten işe yaramazdı baskasıyla yaşıyordu o da böyle hayatını sürdürdü, gerçi eşi şimdi döndü ama baya yaşlandılar... neyse konu onun evde yaptıgı iş, elbıse önü yakası dikişi düzeltmelerini yapıyordu parca başı işler cok ucuz adet basına ama yekünde yıne belını dogrultuyordu. gazetelerde o ılanlardan görebılırsın.

Canim burda oyle isler pek olmuyor ama sarma sarmayi seviyorum satabilcegum yer bulabilsem cok iyi olur

Borek cesitleri icli kofte mumbar dolmasini sarma bu konularda oldukca iyim evden yaparak nasil kime satabilirim

Borek cesitleri icli kofte mumbar dolmasini sarma bu konularda oldukca iyim evden yaparak nasil kime satabilirim

Bizim burada bir ev börek çörekleri yapan abla var ellerini yersin lezzetinden, artık kim yapıyor bilemiyoruz o abla yapıyor sanırım ama hepsine yetişemez çok belli, kek yapıyor 25 lira, içinde ceviz de var ama bolca. Yarım kilo sarma 9 lira ama sıcacık, bir minik paket alıyorsun 5 lira ama doyarsın zaten muhteşem ya canım çekti. İçli köfte yapan azdır zaten mattah bir iş onu yapabilmek, tarifini bilsem de girişemedim hiç ama çok lzzetli onu yemekçi bir lokantaya da satabilirsin. Bir kere örnek gönder yiyen olursa parasını versinler öyle öyle başlarsın, meze de yap bir borcam tepsisi, zor ve maliyetli işler ama kazanırsan güzel para bırakır. Azimli olman gerekiyor, sonuçta işe koyulmaya karar vermişsin.

Bizim burada bir ev börek çörekleri yapan abla var ellerini yersin lezzetinden, artık kim yapıyor bilemiyoruz o abla yapıyor sanırım ama hepsine yetişemez çok belli, kek yapıyor 25 lira, içinde ceviz de var ama bolca. Yarım kilo sarma 9 lira ama sıcacık, bir minik paket alıyorsun 5 lira ama doyarsın zaten muhteşem ya canım çekti. İçli köfte yapan azdır zaten mattah bir iş onu yapabilmek, tarifini bilsem de girişemedim hiç ama çok lzzetli onu yemekçi bir lokantaya da satabilirsin. Bir kere örnek gönder yiyen olursa parasını versinler öyle öyle başlarsın, meze de yap bir borcam tepsisi, zor ve maliyetli işler ama kazanırsan güzel para bırakır. Azimli olman gerekiyor, sonuçta işe koyulmaya karar vermişsin.

Birseyler yapmazsam olmaz bos caresiz durmak hic bana gore degil hem parami kazanirim kendimide daha iyi hissederim..bahsettigin abla nasil satiyor gidip evindenmi aliyorsunuz...burda bi dukkan var kirasida cok uygun ara sokakta ama kurumlarin bircol okulun ve hastanenin oldugu bolgede ic kismi ev gibi disi dukkan gibi yapilmis aslinda benim icin coo uygun ama dogumda yaklasiyorya vergisi muhasebesi boyle islere bulasmaktan cekiniyorum

Kendi işini kurcan illaha yani o kadar öğüt veriyoruz degerlendirmiyorsun anlamadim ki hamilelikten sanirim yasadigin durum da zor ama yazıları bir daha oku bence. Kolay gelsin.

Back
X