Merhaba, ben fatih medikal Park'ta Şule hanıma gidiyorum. Önce bir devlet hastanesine bağlı polikliniğe gidiyordum,gebeliğimde ilk 3/ 4 ay kadar devam edince doktorumun doğum yaptırmadığını öğrendim polikliniğe bağlı çalıştığı için onun tavsiyesi üzerine Şule hanıma yöneldim, memnunum.
Duyumlarıma göre çocuk sahibi olma konusunda da çok iyi olduğunu söyleyenler var, dilerim herşey gönlünüzce olur...
Merhaba, ben fatih medikal Park'ta Şule hanıma gidiyorum. Önce bir devlet hastanesine bağlı polikliniğe gidiyordum,gebeliğimde ilk 3/ 4 ay kadar devam edince doktorumun doğum yaptırmadığını öğrendim polikliniğe bağlı çalıştığı için onun tavsiyesi üzerine Şule hanıma yöneldim, memnunum.
Duyumlarıma göre çocuk sahibi olma konusunda da çok iyi olduğunu söyleyenler var, dilerim herşey gönlünüzce olur...
canım medikalpark bahçelievlerde nadide korkut hamın var çok güler yüzlü ve ilgili,tavsiye ederim gerçekten paran varsa kaçırma derim :)
bıdıkcım tesekkur ederim.
saglık sigortasında 1 sene icinde dogum yapmayı da kapsatabiliyorsun demek? yanlış anlamadıysam bunu öğrendigim cok iyi oldu..
Medipol ve medicalpark'ten birini dusunecegim o halde iyi bir doktor onerisi olan var mı? arkadaslar
Amin seker ;-))
insallah Allah hepimize hayırlı eli ayağı düzgün akıllı analı-babalı büyütebileceğimiz yavrular nasip etsin..
Senin de insallah hayirlisi ile bebişini kucağına almanı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?