Hala çok kötüyüm

Sebnem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
2
0
36
İzmir
1 ci kürtajdan 2 yıl geçti 31 ekimde 2 kürtajı oldum hala piskolojin bozuk hamile görmeye dayanamaz oldum nasıl dayanıcam bilmiyorum. 1 kızım var 13 yaşında 2 çok istiyordum resmen çöküntüdeydim kafayı yedimmm

1 ci kürtajdan 2 yıl geçti 31 ekimde 2 kürtajı oldum hala piskolojin bozuk hamile görmeye dayanamaz oldum nasıl dayanıcam bilmiyorum. 1 kızım var 13 yaşında 2 çok istiyordum resmen çöküntüdeydim kafayı yedimmm

Allah kızını bağışlasın. neden kötüsün inş. tekrar hamile kalıp 2.bebişini kucağına alırsın. kendini bırakma sonuçta kızın da ergenlik çağında onun sana çok ihtiyacı var onu da ihmal etme zamana bırak hayırlısıyla o da olur.

canım allaha şükür ki bir kızın var.inşallah ikincide olur ama olmasada sonu ölüm değilki,allah kızına sağlıklı ömür versin.birde hiç çocuğu olmayanları düşün:34:

Allah size sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız.

Allah gönlüne göre verir işallah. Ama böyle isyan etme, şükret ki en azından bir evladın var. O bir evladın kokusunu alamayanları düşün.

konu sahibi bu olaylar insanı çok yıpratır eminim..ama hayat devam ediyor 13 yaşında allah bağışlasın bir kızın var 2.cide olur 3.cüde.. gebeliklerinizde sanırım sorunlar oldu mecburen kürtaj oldunuz demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş sizin için hayırlısı buymuş demekki..bu hiçbir zaman olmayacak anlamına gelmiyor.. daha kötü durumda olanlar var bunları düşün yada oku topiklerden inan kendini şanslı hissedeceksin :16:
en yakın zamanda kendini toplayıp sağlıklı hamilelik geçirmenizi dilerim :49:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bugün kürtaj oldum,bebegimim 8 haftalık ama kalbini duyamadik ve 6 haftalık ebatlarinda kalmış.Çok kötü bi duygu,eşimde bende inanamadik.Dicem o ki tek çocuk fikride cok kötü değil,bende 2 cocuğum olsun isterim.Umarım en kısa sürede tekrar bebeginiz olur.

öyle kolay değil bir yavrudan vazgeçmek
Allah çarçabuk toparlanmanıza yardım edecek bir bebiş gönderir inşallah hem size hem olsun diye bekleyenlere
evli değilim ama bebek özlemi bende bile var.

Topikteki bazı yorumlar kaldırılmıştır.

Back
X