Hala hamile olma ihtimalim varmı.?

moonlight...

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
25
0
0
İstanbul
Merhabalar. Bir sorum olacak. Bugün ovülasyonun 15. ve adetimin gecikmesininde 5. günü. Ayrıca adetim hiç gecikmez. Yılda bir iki kez 2 gün belki gecikir. Sabah ilk idrarımla test yaptım ve çok net tek çizgi çıktı. İkinci çizginin izi bile yok. Ama yinede hamile olabilirmiyim sizce.? Kasık ve arasıra karın ağrılarım oluyor. Başka bir belirtide yok. Testin negatif çıkması beni çok üzdü. Sizce umut varmıdır.? Lütfen yardım...

Benimde merak ettiğim idrar testleri yanılabilirmi.? Çünkü hiç bu kadar gecikmemişti. Günler öncesinden yapıpta pozitif sonucu görenler bile çok, buradan hep öyle okuyoruz. Kan testindede olumsuz sonucu görmek beni çok üzüyor. Birde artık utanıyorum, her ay yaptırmaktan yüzüm tutmuyor artık.

canım benımde uc gun gecıktı daha adet olmadım dun yaptım negatıftı ama goguslerım ıkı gundur buyudu ve agrıyor bılmıyorum ıkı gun sonra yenıden yapacagım

of offff benımde ole adetım 5 gun gectı dun yaptım negatıftı kandada bakmaya cekınıyorum korkuyorum

Aynı durumu yaşayan arkadaşlar olmadımı hiç, neden cevap yazmıyorlar bize.? Ara sıra karın ağrılarım oluyor, ha şimdi hasta oldum heralde diyorum wc'ye gidiyorum ki bişey yok. Ne olacak böyle. Kan testinde negatif sonucu görmekte istemiyorum, ne yapmalıyım...????

Aynı durumu yaşayan arkadaşlar olmadımı hiç, neden cevap yazmıyorlar bize.? Ara sıra karın ağrılarım oluyor, ha şimdi hasta oldum heralde diyorum wc'ye gidiyorum ki bişey yok. Ne olacak böyle. Kan testinde negatif sonucu görmekte istemiyorum, ne yapmalıyım...????

bence biraz daha bekle aynı şey benim başımada geldi hiç gecikmeyen adetim 10 gün gecikti idrar testleri negatifti kan yaptırdım negatif çıktı

Öylemi yaa, üzüldüm adına. Demek benimde aynı. Çünkü hamile olsak kesin idrarda çıkardı dimi. Herkesin çıktığına göre, bizim neden çıkmasın...

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza sevgili moonlight geçen ay benimde ilk defa 5 gün gecikme oldu ama malesef 5. gece leke geldi bütün hevesim gitti..adet dönemini geciktiren nedenler ve stresin etkisi var sanırım.. geciktikçe de umudun artıyor..

Back
X