• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala kanamam geçmedi. Bu normal mi?

dıptıscım keşke 12 gün tekrar kan testi yapsaydın kanamaylada çok hamile kalan var doktorlar üstüne basa basa söylüyo kanamada olsa verilen test gününde test yaptırın diye canım inşallah hamişsindir kanamanda dururgüzel bi hamilelik geçirirsin bebişin sana kötü bi şaka yapmış olsun inşallah allah çooooooookkkk büyüktür canım onun gücünün yetmiyceği hiç bişey yoktur...........son gülen iyi gülermiş dilerim allahtan rabbim yüzünü tam ümidini kestiğin anda güldürsün inan bana içim titreyerek amiiiiiiiinnnnnn diyorummmm canım güzel haberler ver olurmu ........ veremesende sabret olurmu canım rabbim en büyük mükafatı: belanın ilk geldiği an isyan etmeyen sabreden kuluna verirmiş..... dilerim rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizi hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşturur.........................
Bu inatçı keçiye 1000 kez söyledim..Biliyor benim de transferin 7. günü kanamam olduğunu..kaydirigubbakcemile Ama dr progesteron iğne verdi kanama durdu ve bebeklerime hamile olduğum ortaya çıktı..Bizimkisi hemen pes etti :mymeka:
aha tıklayın bakın looo hamile değilim
eminim bundan bu renklenme :delphin:

http://img7.imageshack.us/img7/2305/dsc00562m.jpg
Foto da zaman geçince iyice grileşmiştir..Benim bu kadar bile çıkmıyordu..Keşke 12. gün kan testi yaptırsaydın....

aaa şimdi normal boyuta döndü
testin içini neden söktün

dıptısım akşam yaptım benimde negatif çıktı sabah pozitif akşam negatif çıktı sabah aç karnına tekrar et ve sonrada git kan yaptır bence hamilesin benim akşamki testte o kadar bile çizgi çıkmadı geç döllenme olmuş olabilir ama inşallah hamilesin......ben çooookkkk umutlandım çok heyecanlandım yola gitcem dıptısım ben gitmeden bi sonuç bildir canım nolur merakta bırakma

bademcim yerden göğe kadar haklısın çok büyük hata yaptı test yaptırmamakla ama zararın neresinden dönsen kardır inşallah sonu güzel olcak.........

Bu inatçı keçiye 1000 kez söyledim..Biliyor benim de transferin 7. günü kanamam olduğunu..kaydirigubbakcemile Ama dr progesteron iğne verdi kanama durdu ve bebeklerime hamile olduğum ortaya çıktı..Bizimkisi hemen pes etti :mymeka:

Foto da zaman geçince iyice grileşmiştir..Benim bu kadar bile çıkmıyordu..Keşke 12. gün kan testi yaptırsaydın....

dıptısım akşam yaptım benimde negatif çıktı sabah pozitif akşam negatif çıktı sabah aç karnına tekrar et ve sonrada git kan yaptır bence hamilesin benim akşamki testte o kadar bile çizgi çıkmadı geç döllenme olmuş olabilir ama inşallah hamilesin......ben çooookkkk umutlandım çok heyecanlandım yola gitcem dıptısım ben gitmeden bi sonuç bildir canım nolur merakta bırakma

bademcim yerden göğe kadar haklısın çok büyük hata yaptı test yaptırmamakla ama zararın neresinden dönsen kardır inşallah sonu güzel olcak.........

:dilcikar::dilcikar::dilcikar: gebe değilim ben:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar: gebe değilim ben:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hee deilsin karnın şişcek gazdandır dicen miden bulancak üşütmüşümdür dersin
doğumhaneye giderken canlı tavık yuttum da o çıkıo dersin artık pees pes
ne var olur yarın gideyim kan testi yaptırayım bi desen :mymeka:

hee deilsin karnın şişcek gazdandır dicen miden bulancak üşütmüşümdür dersin
doğumhaneye giderken canlı tavık yuttum da o çıkıo dersin artık pees pes
ne var olur yarın gideyim kan testi yaptırayım bi desen :mymeka:
Allah seni :roflol::roflol::roflol::roflol:
manyah canlı tavuk ha:roflol:

Dıptısım benim 11 gün sürmüştü kanamam hatta parçaların geldiği gün ölücem ben galiba deyip duruyordum:çok üzgünüm:
Doktora gitseydin keşke sende benim gibi inatcısın sanırım bende gitmemiştim....
Ama canım senin durumun farklı bence daha fazla vakit kaybetme git doktoraa.s.

Dıptısım benim 11 gün sürmüştü kanamam hatta parçaların geldiği gün ölücem ben galiba deyip duruyordum:çok üzgünüm:
Doktora gitseydin keşke sende benim gibi inatcısın sanırım bende gitmemiştim....
Ama canım senin durumun farklı bence daha fazla vakit kaybetme git doktoraa.s.

Bana söz verdi,ona güveniyorum..Gidecek..De mi tatlım ?:1hug:

canım inşallah hamilesindir. Çünkü benim de hep testleri atmayıp, sabahtan akşama kadar gidip gelip bakıyodum. Ama 1 kez bile silik de olsa çıkmamıştı 2. çizgi. ınşallah sevindireceksin bizi.

canım benım başıma gelmedi.bncedoktoruna danışyada herhangı bı kadın dogumdokotruna da sorabilirsin az çok yardımcı olurlar sana

dıptıss kızz çift çizgi çıkmış işte ee daha ne istiyon kı sen.yarın sabh yeniden yapsana idrar testi.

kendimde yasadığım bir seyi anlatayım eğer hamilelik yoksa o ikinci cizgi bir saatde olsa bir iki günde olsa cıkmıyor ama eğer hamilelik varsa veya verilen ilaclardan dolayı (düşük olmasın diye verilen porgestan veya benzeri ilaclar gebelik hormunu iceriyor)ikinci cizgi silik cıkabiliyor
birde üc hamilelik yasadım adet kanaması gibi olmasada ücüde kanamalı oldu bence kendini sartlandırma ama genede dikkatli ol
allahım bir an öncede bebeğinize kavusturur insallah onun yoklugu cok zor onu cekenler bilir ancak

yapılan idrar testindekiçizgiyigördumya ne diycem arkadaşlr bakrmısınz.buay adetim 1gün gectiğinde bende test yaptım çizgi aynı resimdekigibiydi.
10 gün gectıkten sonra kanda baktırdık birinde 2,diğerinde 0 ın altında bideğer çıktı.
12gun sonrada kanamam oldu zaten.ama 3 gunde bitti.ben adet kanaması diye adlandırdım amaşimdikafamda karışmadı değil.benım testteki2.çizgide bu resimdekı gıbıydı

tüp bebekte kan testi şart. kanaması olup gebeliği devam eden veya allah korusun dış gebelik geçiren çok gördüm ben burada. bir de birini duymuştum adet olmuş senin gibi. o da bütün ilaçlarını kesmiş. 1 ay sonra adet olmayınca test yapmış hamile çıkmış. fakat tüm ilaçları bıraktığı için bebek yaşamamış. tüp bebekte herşey mümkün. bu kadar iğneyi oldun en son 1 kan vermede ne vardı ki? bu arada seninki normal adetse tüpten sonra daha uzun ve yoğun oluyor canım. benim 40 yaşına gelince süresi 4 güne falan düşüp miktarı da normalleşmişti (gençken çok fazlaydı) ama tüpten sonra 10-11 gün falan sürdü son kısmı azdı ama başı falan daha yoğundu. yani uzun ürüor merak etme.

kendimde yasadığım bir seyi anlatayım eğer hamilelik yoksa o ikinci cizgi bir saatde olsa bir iki günde olsa cıkmıyor ama eğer hamilelik varsa veya verilen ilaclardan dolayı (düşük olmasın diye verilen porgestan veya benzeri ilaclar gebelik hormunu iceriyor)ikinci cizgi silik cıkabiliyor
birde üc hamilelik yasadım adet kanaması gibi olmasada ücüde kanamalı oldu bence kendini sartlandırma ama genede dikkatli ol
allahım bir an öncede bebeğinize kavusturur insallah onun yoklugu cok zor onu cekenler bilir ancak

ben çift çizgiyi gördüğümü söyledikten sonra dr um progesteron iğnesi verdi ama..üstelik kanamam da vardı baya ...önce çizgiyi gördüm sonra progesteron iğnesine başladım..dıptıs ilaçları çoktan bıraktı bildiğim kadarıyla...

Back
X