E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
Bu inatçı keçiye 1000 kez söyledim..Biliyor benim de transferin 7. günü kanamam olduğunu..kaydirigubbakcemile Ama dr progesteron iğne verdi kanama durdu ve bebeklerime hamile olduğum ortaya çıktı..Bizimkisi hemen pes etti :mymeka:dıptıscım keşke 12 gün tekrar kan testi yapsaydın kanamaylada çok hamile kalan var doktorlar üstüne basa basa söylüyo kanamada olsa verilen test gününde test yaptırın diye canım inşallah hamişsindir kanamanda dururgüzel bi hamilelik geçirirsin bebişin sana kötü bi şaka yapmış olsun inşallah allah çooooooookkkk büyüktür canım onun gücünün yetmiyceği hiç bişey yoktur...........son gülen iyi gülermiş dilerim allahtan rabbim yüzünü tam ümidini kestiğin anda güldürsün inan bana içim titreyerek amiiiiiiiinnnnnn diyorummmm canım güzel haberler ver olurmu ........ veremesende sabret olurmu canım rabbim en büyük mükafatı: belanın ilk geldiği an isyan etmeyen sabreden kuluna verirmiş..... dilerim rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepimizi hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşturur.........................
Foto da zaman geçince iyice grileşmiştir..Benim bu kadar bile çıkmıyordu..Keşke 12. gün kan testi yaptırsaydın....aha tıklayın bakın looo hamile değilim
eminim bundan bu renklenme
http://img7.imageshack.us/img7/2305/dsc00562m.jpg