olmamış yapmaya devam et23.ekimden beri yapiyorum adete 12 gun war sanirim gene yumurtlama olmadi
Sivi alımına dikkat ederek mi yaptınız?23.ekimden beri yapiyorum adete 12 gun war sanirim gene yumurtlama olmadi
23.25.gun arasi oluyorum eylulde görmüştüm tutmamisti zaten 12 gun kaldi adete daha gorecegimi sanmıyorumSivi alımına dikkat ederek mi yaptınız?
Adetleriniz duzenli mi ?
Yapmaya devam edin Daha varmış belki geç yumurtlama olur
2 saat onceden sıvı alimini kesiyorum zatenSivi alımına dikkat ederek mi yaptınız?
Adetleriniz duzenli mi ?
Yapmaya devam edin Daha varmış belki geç yumurtlama olur
Her ay yumurtalama olmuyormuş yapmaya devam edin bakalım bı dahaki sefer bu testlerden almayın derim23.25.gun arasi oluyorum eylulde görmüştüm tutmamisti zaten 12 gun kaldi adete daha gorecegimi sanmıyorum
Strip de kullandim ebru hanimin rahim filmi çekildi asilama yapildi ama tutmadi sorun yok ama olmuyorHer ay yumurtalama olmuyormuş yapmaya devam edin bakalım bı dahaki sefer bu testlerden almayın derim
Bende aynı şekilde ama benimde halen olmadiStrip de kullandim ebru hanimin rahim filmi çekildi asilama yapildi ama tutmadi sorun yok ama olmuyor
Ya cevremdeki insanlar hamile kaliyor sorunsuz ama ben yok 2 seneyi gecti ama hala yok yapmadigimiz kür de kalmadi cidden cok yoruldum yaBende aynı şekilde ama benimde halen olmadi
Bende öyleyimYa cevremdeki insanlar hamile kaliyor sorunsuz ama ben yok 2 seneyi gecti ama hala yok yapmadigimiz kür de kalmadi cidden cok yoruldum ya
DegerlENDir canım ama çatlamamis ilk çıkan çizgi kadar koyu olmaliYumurtlama mi kızlar 5 aydın yapıyorum BNde yoruldum gerçekten
Yumurtlama mi kızlar 5 aydın yapıyorum BNde yoruldum gerçekten
Yanı testi kullanıyorum 5 regli dönemi5 aydır derken nasıl yani ?
DegerlENDir canım ama çatlamamis ilk çıkan çizgi kadar koyu olmali
yok canım benim ee 2 Sene’ye girdi testlere baslayali 6 ay oluyor5 aydır derken nasıl yani ?
Hamile kalmak içinse daha erken rahat ol stres yapma ben 2019 dn beri deniyorum
Yanı testi kullanıyorum 5 regli dönemi
Bu da bir sonra ki gün canım
yok canım benim ee 2 Sene’ye girdi testlere baslayali 6 ay oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?