Hala mutsuz ve umutsuzum.

gzdE1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
22
0
36
İstanbul
arkadaslar ben 18 yasndayım bundan iki buçuk sene önce bir çocukla tanıstım netten ilk başlarda sevmıyodum sonradan bir anda kendimi kaptırdım. gerçekten çok sevdim onu, farklı şehirlerde oturmamıza ragmen. sonra o iki kez benı görmeyee geldi. beraber çok eğlendik ve o benden beş yaş büyüktü ama hiç umursamadım bunu. onunda beni çok sevdiğini düşünüyodum. bir gün dedi işte hep ben senın yanına geldim aşk fedakarlık ister sen benim için yaşadğm sehire gelebilirmisin diye. O an haklı buldum onu ve bende onun yanına gittim günü birlik uçakla gittim geldim. onun yanına giitikten iki hafta sonra ayrıldık. ve ben neden oldu hala bilmiyorum. nerede yanlıs yaptım bir buçuk senedir ondan başka kimseyi sevemedim. ve hala malesef onu seviyorum. bazen nette görüyorum ve içimden hep yazmak gelıyo ama bana bunları yapan bir insanla tekrardan beraber olamam bunuda bılıyorm. lütfen bana yardım edin hala katlanamıyorum bu duruma.

hala gözünün önünde tutarsan unutamazsın tabi. neden silmeyi denemedin görebileceğin yerlerden
unutmak nedir onla ilgili şeyleri hatırlamamak
eğer sen onu gözünün önünde tutarsan, unutmayı çok beklersin.

yıllar geçsede o kafanda kalır canım öğrenmen gerek ... ben aldatıldığımı bildiğim halde konuşmuştum eski sevgilimle son ana kadar ayrılmıştık zaten ama kafamda birşey kalsın istemdim iyice belli etsin istedim kendını

ayrılma nedenimiz onun başka bir kızı seçmesi oldu. bız bir hafta konusmadık kavga ettık. o benı ıkı gun boyunca aradı fln ben acmadım cok sınırlıydım zaten o aralar ondan bıraz sogumustum. arkadasları benımle konusmasını istemıyorlardı. onunda hüseyin diye cok yakın arkadası var onu baska bir kızla tanıstırmıs o konusmadıgımız zaman ıcerısınde. oda o kızla cıktı ve ben bunu ilşki durumu yapınca öğrendim tabi şook oldum. dedim nasıl böyle bir şey yaparsın o da dedi bir sevgili bir haftadır konusmadan olurmu vs.. o kızlada uzun sürmedi ztn bir hafta cıktılar yalnızca. bende onu dırek heryerden herşeyden sildim. bir sene boyunca konuşmadım onunla. telefonumu değiştirdim vs. ama şimdi ortak arkadaslarımızı bizi tekrardan konusturdu ekledi beni. ama konuşmuyoruz.

hala gözünün önünde tutarsan unutamazsın tabi. neden silmeyi denemedin görebileceğin yerlerden
unutmak nedir onla ilgili şeyleri hatırlamamak
eğer sen onu gözünün önünde tutarsan, unutmayı çok beklersin.

konultuğumuz zaman içerisinde oda beni aldatmış bende bunu öğrendiğimde yıkılmıştım. dedim kesinlikle biiti falan. ama öyle olmuyomuş işte beni haftalarca aradı yalvardı görsen kendini affetirmek için neler yaptı. bende kandım salak gibi. şunu düşünemedim bir kere yapan adam her zaman yapar.

Daha yaşın küçükmüş yol yakınken dön bence ...
Şimdi yaşadıkların gelecekte yaşıyacaklarının habercisi o adamla olursan eğer!

anlıyorum canım ama şimdi önemli bence her yerden hemen sil ... beni dinle aldatılmışsın diyorum sana ne olursa olsun sil ...seni sevmiyor ...yaptıklarına kanma yalnız olduğundan şuan belki senle tekrar ...eski seviglim ilgi gösterdiği kızdan yüz bulamayınca bna dönmüştü bense düşündüm düşündüm haır dedim en doğrusu buydu bak 2 sene geçti başkasıyla çok daha mutluyum

Daha yaşın küçükmüş yol yakınken dön bence ...
Şimdi yaşadıkların gelecekte yaşıyacaklarının habercisi o adamla olursan eğer!

Bende böyle düşünüyorum onu unutmak için elimden gelen herşeyi yaptım telefonumu değiştirdim onu tanıyan insanlardan uzak durdum. başka insanlarla tanışmaya çalıştım. ama hiç kimse onun yerini tutamadı. ve bu uzun yıllar sürücek diye çok korkuyorum.

ala ala :S başka insanlar tanımak evet onu unutturmanın en iyi yolu bu ikincisi onu kesinlikle sil birlikte olasnda hep yatağa huzursuz girieksin ... beni dinle sil her yerden başkalarınla ol ama o olmasın ...hayatınboyunca seni aldatan yani başka bir kızı araya sokan birini hayatından düşnmeden çıkar...çünkü o seni düşünmeden onu hayatına sokmuştur...yani seni sevmiyordur...

anlıyorum canım ama şimdi önemli bence her yerden hemen sil ... beni dinle aldatılmışsın diyorum sana ne olursa olsun sil ...seni sevmiyor ...yaptıklarına kanma yalnız olduğundan şuan belki senle tekrar ...eski seviglim ilgi gösterdiği kızdan yüz bulamayınca bna dönmüştü bense düşündüm düşündüm haır dedim en doğrusu buydu bak 2 sene geçti başkasıyla çok daha mutluyum

en son ikimizi arkadaşımız konusturdu. dediki neden hiç konuşmuyosunuz birbirinizle falan. o dedi ki ben konuşuyorum gözdeyle bir problemım yok. bende dedim bende konuşuyorum ona karşı bir kızgınlıgım yok cunkü ben sana hakkımı helal ettiğim gün sen benim için bittin dedim. şimdi sende herkes gibisin benim için o yuzden konusrum snnle bir problem yok dedim. o da şaşırdı baya bunu syledğime inanmadı falan. şu an onun gözünde herşeyi bitirmiş onu unutmuş gibi duruyorum. eger onu silersem demez mi hala beni umursuyo benı denemek için söylemiş bunları?

canım sen onun ne düşüneceğini boşver, sen ne yapmak istiyorsan onu yap; ama bir daha düşünmeni tavsiye etmem o adamı. bana güven vermedi çünkü. hem başkaları da olmuş hayatında, bu da en byük sebep ona dönmemen için.

yavrum hala düşünüyorsun hayatından dakikalar yeni kişilere verebileceğin saniyeler gidiyor:) sil gitsin adamı her yerden ok düşünme arkadaşlarına da abahsetme de ondan bitti

canım sen onun ne düşüneceğini boşver, sen ne yapmak istiyorsan onu yap; ama bir daha düşünmeni tavsiye etmem o adamı. bana güven vermedi çünkü. hem başkaları da olmuş hayatında, bu da en byük sebep ona dönmemen için.

herkes aynı şeyi söylüyo teşekkür ederim. bencede artık silmemin zamanı geldi.

yavrum hala düşünüyorsun hayatından dakikalar yeni kişilere verebileceğin saniyeler gidiyor:) sil gitsin adamı her yerden ok düşünme arkadaşlarına da abahsetme de ondan bitti

evet silicem ama artık bir başkasıyla olucamı düşünemıyorum cünkü kendime olan özgüvenim giiti 98 kiloyum ben ve bunu kafama cok takmaya başladım. önceden umursamazdım ve bu herkese çekici gelirdi o yuzden severledi belki beni. ama artık eski güvenimi kendimde bulamıyorum.

iyi yaptın ... kiloyla vs alakası yok ..ben 50 kiloyum çok güzel bir kız olduğumu söylerler 3 kez aldatıldım alakası yok :S

Back
X