Hala ne beklıyorsak erkeklerden......

pembelotus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
11
0
86
Tekirdağ
Evlendık hayallerımız vardı. Hangımız ısteklerıne kavustu, hangımız umdugunu buldu...
Hep bırseyler bekledık bazen dıle doktuk anlamadılarsa anlasınlar dıye ne olduu...
hıccccc..........
Paylasımlarınızdan anladıgım kadarıyla hala bır umut beklıyoruz...
(Belkı kafalarına bısey duserde degısırler)

Tuttukları takımın macına gıdılecek gunler onceden baslar hazırlık bırde sampıyonluk varsa sormayın Bız bu yaptıklarının yarısına bıle razı gelıcez neredeyse...

HALA BEKLIYORUZ... BEKLIYORUZ...BEKLIYORUZ....

kardes, erkeklerden oyle cok sey beklemeyeceksin, ben bunu ogrendim. Ne kadar cok sey beklersen o kadar da uzulursun. Onem verdikleri belirli seyler vardir, onlarin disina cikmalari cok zor, anlatirsin, konusursun icinde yoksa bir yapar iki yapar sonra yine ayni...

O yuzden en iyisi bir insan nasilsa onu o sekilde kabul etmek gerek yoksa hayat hep hayalkirikligi ile gecer, baskalarina imrenip uzulerek gecer.

Mutlu olmanin yolu kimseden birsey beklememekmis bunu anladim.

sade_kahve'ye katılıyorum, hiçbirşey bekleme hatta bi hafta kadar sende üstüne düşme bak bakalım nasıl üzerine düşüyor hemen :)

Erkekleri anlamak bize göre, kadınları anlamak onlara göre çok zor kızlar. Çünkü onlar ilgi gösterdiklerini düşünüyorlar yaptıkları en küçük birşeyde mesela nasılsın diye sorduklarında bile. Ve böyle düşündükleri içinde biz çok şey istiyoruz oluyor. Olsun sen gönlünü ferah, tut her kadın bir dönem ilgisizlikten yakınır özellikle malum günlerde bazen bizde gereksiz yapmıyor değiliz.

Ama bazen 'beni şımart yaaaaaaaa' diyebilirsin bu benim eşimin hoşuna gidiyor, belki başka erkeklerinde gidiyordur canım...

Evlendık hayallerımız vardı. Hangımız ısteklerıne kavustu, hangımız umdugunu buldu...
Hep bırseyler bekledık bazen dıle doktuk anlamadılarsa anlasınlar dıye ne olduu...
hıccccc..........
Paylasımlarınızdan anladıgım kadarıyla hala bır umut beklıyoruz...
(Belkı kafalarına bısey duserde degısırler)

Tuttukları takımın macına gıdılecek gunler onceden baslar hazırlık bırde sampıyonluk varsa sormayın Bız bu yaptıklarının yarısına bıle razı gelıcez neredeyse...

HALA BEKLIYORUZ... BEKLIYORUZ...BEKLIYORUZ....

Evlendim...
Hayallerimin ötesine geçti günlerim,saatlerim,saniyelerim..
İsteklerimin dualarımın umutlarının kat be kat fazlasını yaşıyorum şimdi..
Her doğan güneşle şükrediyorum Allaha,gece gündüzün üzerini örttüğünde yineliyorum hamdımı..
Altın kural İnanmak..Yaşamak..Marifet , mutluluk iltifata tabidir..
Tabi ne istediğimize ne beklemdiğimize bağlı..
Bu dünyamızı cennetimize çevirmek bizim ellerimizde..Üç günlük ömrüümüzü kaprislerle küskünlüklerle tartışmalarla cehenneme çevirmek çok yazık..
Kıymetini bilmeli insan eşinin,hayat arkadaşının en yakın dostunun..Kopyala yapıştır evlilikler olmamalı hayatımızda..herkesin doğası herkesin mizacı ve yaşantısı farklıdır.Önemli olan birlikte en iyisini başarabilmek ve daima umutlu olmak..
Tek başına yaşayabilmek kolaydır ama BERABER YAŞAMAYI BAŞARMAK sanattır...
Evliliğin lezzeti ve kutsiyetini hiçbirşeyde bulamayacağımıza inanıyorum..
Tabi ki beşer şaşar,tabi ki hatalarımız olur,fikir ayrılıkları,zıtlıklar yaşanır.Ama bu farklıkları lezzete dönüştürebilmektir aslolan..
Hepp şikayet hep isyan hep mutsuzluk..Bize hiçbir şey kazandırmaz ki aleyhimize işleyen anlardan başka..Geçen gün ömürdendir..BUGÜN ALLAHIN bizlere sunmuş olduğu en büyük hazinedir..
Evlilik güzel olmasaydı Haktan tavsiye edilir miydi..
Nefslerimizden eşler yaratılır mıydı huzur bulalım ve sukunete erelim diye..gamyoncuiremsu
--
Eşlerimizin de özel ilgi alanları var bizlerin de..
Birbirimize serbes alanlar vermeliyiz..Helal dairesi daima keyfe kafidir..
Uslubunda olduğu sürece herşey yapılabilir..
Dengeyi kurmak o kadar da zor değil aslında..
İlgi verirseniz ilgi alırsınız Sevgi verirseniz sevgi alırsanız..
Beraberlikler böyle yoğrulur..
Dünya sevgiyle muhabbetle dua ile döner..
biraz pozitif fikir-sabır-fedakarlık-empati ve kocaman bir İNANÇ ile herşey yoluan girer inşallah..
Allah herkesin yuvasına saadet versin,iyi günde kötü günde yürekler birbirine sımsıkı sarılsın dilerim..
Sevgiler

libyana cok güzel yazmıssın....

umarım okuyupda işte benim evliliğiiiiimmmm diyenlerin sayısı,o hoo yalan bunlar diyenlerinkinden cok olur:kahve:

Back
X