Hala regl olamamış olmam...

Lacrymose

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.025
5.972
358
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere 13 ay önce doğum yaptım ve hala regl olmadım. Emzirdiğim için hep normal karşıladım bu durumu ama biraz uzamaya başladı sanki bu durum :işsiz: Benzer durumu yaşayan ve ya konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
 
Yasamadim bende emzirmeme ragmeb dogumda 5 ay sonra regl olmustum ama eskilerden duyariz 2 yil bile olmadiklari oluyormus hatta annem ben 5 ay da olunca sasirmistii
 
Normal canım.
Emzirdiği sürece adet olmayan annelerdensin demek ki. Sütten kesince veya hormonlarının canı ne zaman isterse o zaman gelir merak etme ;)
Bebek düşünmüyosanız aman dikkat edin , adet olmuyorum nede olsa diye bazı anneler korunmuyo süt korur mantığıyla ama belki o ay adet olucaz ne malum dimi ;)
 
Back
X