• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala şoktayım

bu yazılan hikayenin gerçekliğine zerre kadar inanmıyorum.

hiçbir bir kız bu görüntünün üzerinde düşünecek, "sizin de erkek arkadaşlarınızın bu kadar garip davranışları var mı" diyecek kadar şapşal olamaz.. o gay adamı o saniye hayatından çıkarır.

Siz kim oluyorsunuz ne zannediyorsunuz kendinizi de böyle hakaret ediyorsunuz. Tanımadığınız birine bu yorumu yazarak şapşal diyerek ne geçti elinize.

ilk okuduğumda inanamadım valla
benim de eşimin yıllardır görüştüğü arkadaşları var
ailece de görüşüyoruz eşler falan hep beraber
artık kardeş gibi olmuşlar ama hiç böyle bi durumları yok (allahta vermesin)
erkekleri anlamak çok zor valla bayanların anlayamadığı şeyler onlara çok normal geliyor
valla çok merak ettiğim için yere sabun düşürmek deyimini eşime sordum çok iyi şeyler söylemedi
sen bu konuyu açık açık bi arkadaşınla konuş istersen
aklına bu konun takıldığını söyle
yine aynı şeyleri söylerse sende bi daha bu tür davranışları şaka da olsa yapmayın hoşlanmıyorum demen en doğrusu bence

siz kim oluyorsunuz ne zannediyorsunuz kendinizi de böyle hakaret ediyorsunuz. Tanımadığınız birine bu yorumu yazarak şapşal diyerek ne geçti elinize.

canım boşver.
Canını sıkma.
Sen kendi durumunu düzeltmeye bak.
Bence alpin arkadaşları özellikle böyle bir şey yaptılar senin yanında.
Tatlım kendine zarar verilmesine izin verme.
Dikkatli ol.

şu konuda bile hakaret etmişler ya şaştım kaldım doğrusu
pro üyeye bile erkek denmiş :1:

bence hepsinin ilişkileri var :26:

tanufuk arkana bakmadan kaç canım:10:

hergün başka bir sapıklık öğrenir olduk.........
içimizde insan sıfatıyla ne mahluklar yaşıyor.
Allah ıslah etsin.

tanı diğer konularındaN az çok tanıyorum.
düzgün,dürüst biri.
şaşırmış,anlayamamış ki bize soruyor.

hakaret edenler de çok normal değiller maalesef.

konulardaki tuhaflıklarla beraber insanımızın tuhaflıkları da can sıkıcı.

biz birbirimizden farklı değiliz,bu toplumda yan yana yürüyoruz,çalışıyoruz,konuşuyoruz.

herkes kendince bir dünya kurduğunu sanıyor ama onun dünyası bir şekilde bana,eşime,arkadaşıma ulaşıyor.

olayları,insanları kınamak yerine bana ait bir toplumda bunların olması ne kadar üzücü ve tehdit edici onu düşünmeli.

okuduğumdan andan itibaren içim daralıyor .......

bütün değerleri alaşa edip,bildiğimizi okuyoruz ve BİZ NEREYE GİDİYORUZ ALLAH'IM..........

Sağol canım bana iyi gelen yorumlardan biri. Gerçekten dün o anda anlam veremedim. Hala biz birlikte banyo yapmıyoruz şaka yaptılar desede bu tuhaflığı üstümden atamadım. Zaten bir hafta yokum yüzünü bile görmek istiyorum.

Birde Alp onları aynı gün Kocatepe Cami'ye götürmüş.Tuhaf değil mi camiye gitmeleri. Bu arada dört değil üç arkadaşlar biri nişanlı Aydın'da kız eczacıymış. Bir çok açıdan tuhaflar...

Sağol canım bana iyi gelen yorumlardan biri. Gerçekten dün o anda anlam veremedim. Hala biz birlikte banyo yapmıyoruz şaka yaptılar desede bu tuhaflığı üstümden atamadım. Zaten bir hafta yokum yüzünü bile görmek istiyorum.
Demek? Sen yok muydun canım o anda benim kafa çorba oldu. Sevgilin girdi mi o banyoya?

bence yol yakınken kaç.şok oldum valla okuyunca :53: hiç normal bi erkeğin yapacağı muhabbetler değil bunlar canım yaa ...:19::19::19:

hohohohohohohoho kızım sen deli misin ne işin var bu adamla hemen şutla sapık mıdır nedır ya hanı desenkı hamama gıttıler amenna derım ama banyo ya ayyy hiç gülcegim yoktu valla durum vahim şuan bunu göremıyo olabılırsın tatlım :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X