hala şüphe içindeyim

Madhuri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
5
0
286
Diğer
merhaba, hanımlar aranıza yeni katıldım, bir sorum olacak hepinize
daha yeni adet oldum, yani sanırım, çünkü üzerine görüp görme olmadığına bir türlü emin olamadım (çünkü normalde beş gün sürerken üç gün sürdü ve çokkk az oldu birde sık idrara çıkma gbi belirtiler var :s )
gerçi adetime 2 gün kala idrar testi negatif çıktı, adet bitiminde de yaptım yine negatif çıktı. peki o zaman bu belirtiler psikolojik mi ?

ve birde şunu eklemek istiyorum genel olarak :44:
üzerine gören bir kişinin de hcg değerleri yükselir mi ? yani idrar testleri bir nevi,, üzerine mi yoksa adet mi olduğunun anlaşılmasında kullanılabilir mi ?

yanıtlarınız için şimdiden hepinize çok teşekkür ettim

yanıtın için teşekkür ederim elixsir,
çünkü çoğu kez gördüğüm adet mi yoksa üzerine mi diye emin olamama durumu yaşıyorum.
bunun içinde adet bitimi yapılan idrar testlerinin doğruluğu nedir sormak istedim :)

ben birkez üstüne gördüm

ondan biliyorum 1 gün sürmüştü 1 ped anca kirlenmişti dahası yoktu canım

gecen ay malesef düşük yaptım

ahh yaa, çok üzüldüm, Allah tekrar yaşatsın ve kucağına almak nasip etsin :
peki üzerine gördüğünde testlerden pozitif sonucu alıyordun dimi :/

evet hemde net 2 çizgiydi canım aslında ben düşünmüyordum gebe oldumu annem ısrar etti öyle yaptık sok olmustum ama malesef düştü

anladım canım, tekrar sağol ilgilendiğin için,
çok geçmiş olsun sanada bi daha yaşamazsın inş bu durumu

benim içim hala rahat değil, o yüzden de hap kullanamıyorum
o yüzden kan testi yaptırmaya karar verdim ancak
ilişkiden 20 gün sonra ama bu arada üzerine görmede yaşandıysa, kan testi doğru sonucu verir mi ki :s
yoksa üzerine görme yüzünden testler yanlış sonucu mu verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…