Hala umut etmeli miyim?

pembebulut111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
31
60
3
41
Yaş oluyor 40. Hala bir evlilik için, anne olmak için umut etmeli miyim? Kimseleri görmüyorum, kendimi kapattım eve. Hiçbir arkadaşımla da görüşmüyorum çünkü hepsinin hayatlarını görünce kıskanıyorum, moralim bozuluyor. Zaten tek konuştukları eş, çocuk. Bana ait bir konu yok. Yoksa umudumu kesmeli miyim? Kendimi yalnızlığa alıştırmalı mıyım? Hangisi daha kolay, daha az acı verici?

Enerjinizi kendi kendinizi gerçekleştirme, olabilecek en iyi versiyonunuza tamamlama konusuna harcayıp, bu süreçte karşınıza çıkan kişilere bir şans vermek kulağınıza nasıl geliyor?
Evde, herkesten nefret ederek zaman geçirmekten daha işlevsel bir çözüm olduğunu düşünüyorum ben.

Yaş oluyor 40. Hala bir evlilik için, anne olmak için umut etmeli miyim? Kimseleri görmüyorum, kendimi kapattım eve. Hiçbir arkadaşımla da görüşmüyorum çünkü hepsinin hayatlarını görünce kıskanıyorum, moralim bozuluyor. Zaten tek konuştukları eş, çocuk. Bana ait bir konu yok. Yoksa umudumu kesmeli miyim? Kendimi yalnızlığa alıştırmalı mıyım? Hangisi daha kolay, daha az acı verici?

İnsan yaşadığı müddetçe her daim içinde umut bulundurmalıdır...

Yani evli ve çocuklu biri olarak şunu açıkça söyleyebilirim çokta kıskanmanızı gerektirecek bir hayat yaşamıyoruz :KK14::KK48:

Kendinizi ve diğer insanları olduğu gibi kabullenin bence başkalarına özenerek değil, gerçekten hayatınızı biriyle paylaşmak istiyor musunuz ona göre bir arayışa geçin.

Bekarlık kimine göre sultanlık kimine göre kölelik, evlilik kimine göre bahtiyarlık, kimine göre de zulüm olabilir.
Şartlar durumlar değişebilir yani kişiler bunu kendi durumlarına göre değerlendirmeli 👍🏻

Bir evlenen pişman bir de evlenmeyen keşke bekar olsam

Doğal bir istek, hakkin olduğu bir sey, evet.

Ama... mutlu olmak tek bundan ibaretmiş gibi görürseniz, kendinizi kapatirsiniz tabii ki, yalnız hissedersiniz.

Halbuki, kendinizi mutlu edecek baska seyler olsa hayatınızda, belki bir bakmissiniz birinle tanismissiniz.

Cevrenizden kendinizi soyutlamayın bence.

Doğal bir istek, hakkin olduğu bir sey, evet.

Ama... mutlu olmak tek bundan ibaretmiş gibi görürseniz, kendinizi kapatirsiniz tabii ki, yalnız hissedersiniz.

Halbuki, kendinizi mutlu edecek baska seyler olsa hayatınızda, belki bir bakmissiniz birinle tanismissiniz.

Cevrenizden kendinizi soyutlamayın bence.
Bilmiyorum. Onlarda kendime ait birşey bulamıyorum. Zaten onlarda anlıyor. Konuştukça ben sessizleşiyorum ve “sıkıldın bizim konuşmalarımızdan” diyorlar. Haklılar da. Sıkılıyorum.

Hayat sadece evlenmek ve evlat sahibi olmak değil ki.. Bekar ve çocuksuz çok güzel hayatlar yaşayanlar var inanki. Kendine bak, güzel düşün hayat çok güzel olur o zaman.. Ayrıca 42 yaşında evlenip eşiyle çok güzel ilişkisi olan tanıdıklarım var.. Umudunu kaybetme ama o fikrede takılıp kalma.

oyunculugunu begenirdim ozge ozder in ytube kanalini yeni kesfettim. kirkini gecmis bir insan bebek bekliyor simdi. bence cok guzel bir ornek.. o yastan sonra da hayat kurulabilir anne olunabilir... olmasa sizi eksik yapmak ama umidi kesmek icin de erken. Allah gonlunuze gore birini cikarsin karsiniza.

Merhabalar herşeyden önce size nerde hangi şartlarda olursanız olun Umut etmekten hiç bir zaman vazgecmeyin demek istiyorum.Oncelikle suna inanın Allah nasip etmeyeceği hiçbir şeyin hayalini kurdurmazmis. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.Bakin bunları bir çok olumsuzluğu yaşamış biri olarak yazıyorum, kesinlikle yanlış anlamanızı istemem eğer kendinizi eve kapattiysaniz Bircan Yıldırım in kitaplarını tavsiye ederim bı göz atın derim ❤️

Ya her Konuya aynı cevabı verir oldum. Çocuğum yok 6 ayı geçti eşim vefat etti. 36 yaşına girdim 40 a merdiven dayadım. Senle aynıyız şuanda 7 ay önce evliydim ama. Hayat bazen planlarımızı bozar. Hiç geri çekme kendini arkadaşlarından fikrin olmayan konularda sus ama geri çekilme.

Evde oturuyorsunuz, sosyallik yok, arkadaş yok. Umut etmeyin bence, bu koşullar altında biriyle tanışmanız çok düşük bir ihtimal. Kendinizi böyle hayata kapatırsanız olmaz

Kendini üzme herşey nasip kafanı meşgul edecek başka şeylerle uğraşmalısın, inşallah Allah gönlüne göre verecek :)

Merhabalar herşeyden önce size nerde hangi şartlarda olursanız olun Umut etmekten hiç bir zaman vazgecmeyin demek istiyorum.Oncelikle suna inanın Allah nasip etmeyeceği hiçbir şeyin hayalini kurdurmazmis. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.Bakin bunları bir çok olumsuzluğu yaşamış biri olarak yazıyorum, kesinlikle yanlış anlamanızı istemem eğer kendinizi eve kapattiysaniz Bircan Yıldırım in kitaplarını tavsiye ederim bı göz atın derim ❤️
Teşekkür ederim. Yıllardır umut ediyorum ve sanırım umut etmek beni biraz yordu. Artık yorgunluğum bitsin istiyorum.

Evlilik fln kısmını değilde ben buraya kendimi kapattım cümlesi için yazayım dedim . Her şeyden önce kendinizi asla kapatmayın asla çıkın gezin pozitif olun siz değişirseniz çevreniz ona göre şekil alır . Ne biliyim arkadaşlarınıza bi sorun bakalım şaka ile karışık varmıymış bi bekar adam . Ya da her şeyden önce çıkın kurslara seminerlere katılın. İlla ilgilendiğiniz sevdiğiniz bir şey wardır

Ya her Konuya aynı cevabı verir oldum. Çocuğum yok 6 ayı geçti eşim vefat etti. 36 yaşına girdim 40 a merdiven dayadım. Senle aynıyız şuanda 7 ay önce evliydim ama. Hayat bazen planlarımızı bozar. Hiç geri çekme kendini arkadaşlarından fikrin olmayan konularda sus ama geri çekilme.

Kısmetin açık yine evlenirsin ama bizim gibilerin kısmeti boyle

Evlilik fln kısmını değilde ben buraya kendimi kapattım cümlesi için yazayım dedim . Her şeyden önce kendinizi asla kapatmayın asla çıkın gezin pozitif olun siz değişirseniz çevreniz ona göre şekil alır . Ne biliyim arkadaşlarınıza bi sorun bakalım şaka ile karışık varmıymış bi bekar adam . Ya da her şeyden önce çıkın kurslara seminerlere katılın. İlla ilgilendiğiniz sevdiğiniz bir şey wardır

Kurs seminer mi kaldı?

Back
X