Arkadaşlar ya ben ve annem mi abartıyoruz yoksa babam mı haklı bilmiyorum . 2 tane halam var memleketteler. İkisininde eşi öldü. Halalarımdan birinin eşi öldüğünden beri her kış bizde kalır 6 senedir her kış 3 -4 ay Allah rızası için dedik. Bu kalan hala olsun diğeri olsun yeri geldi hakkımızda dedikodularını duyduk yeri geldi annemle babamı kaç kere birbirine düşürdüler yeri geldi babamı bize düşürdüler neler neler tiksindim ya.. hadi yine tamam neyse dedik. Yeri geldi memlekete gittiğimizde bir arayıp gelin dahi demediler ikisinin de evine gitmişliğim yoktur. Küçük halam gelecek buraya yarın oğulları iki oğluda iki üst binada oturyorlaR burada . Küçük halam yüz kere babamı arıyor işte ablanı arada oda benle gelsin valla 1 hafta kalıcaz diyor. Ha diyorsunuz ki ee yiğenlerinde kalsın yok anacım eşleri evlerine kaynanalarını bile zor kabul ediyor teyzelerinde 2 haftada 1 zor çağırırlar 1 saatlğine durur gelir geri. Küçük halamın burada oğulları olduğu halde 1 ayda en fazla 2-3 gün toplasan oğullarında kalır geri kalan zamanlarda hep bizde.Ya o kadar olay oldu ki hiç baba gelsin demek gelmiyor ki içimden geldiklerinde ya misafir sevilir çokta severim ama bıktırdılar. Bu seferde babam çok üzülüyor o benim ablam istediği zaman gelir diye benim kpss var dilik vermezler biliyorum da siz olsanız ne yapardınız babamı üzmek istemiyrum iki arada kaldım diyor çocuklarım istemiyor onlar gelmek için arıyor diyor. Bilemedim yaa
((