Halam hasta

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Halam 50 yaşında eşinden ayrıldı kızı var 11 yaşında halama faydası olmamıyor.Halamın bacağı enfeksiyon kapmış bacağı yara oldu akıyor diğer bacağıda sakattı zaten çocuk felcinden dolayı hastaneye yatırdılar refakatçisi yok kızını da büyük halama bıraktı.Hastalığı bulaşıcıymış temasla bulaşırmış benim 4 aylık oğlum var ben okuyorum oğlum bakıcıda kalıyor okul çıkışıda hastaneye gidiyorum oğlumun vaktinden çalıp hadi onu boşverin ya bana mikrop bulaşırsa bebeğimede geçerse diyorum ama halamada kıyamıyorum hastaneden gelince temizlenmeden oğlumu almıyorum doğrumu yapıyorum gitmeye devam edeyim mi gitmesem aklım hep halam da kalıcak gidip gelen bi halam bide bi akrabamız çok üzülüyorum rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın oğluma bakan olsa okula gitmem halamın yanın da kalırdım çaresiz kaldım

bence hiç bırakmayın hem sevap kazanısınız. hem halanızın zor günlerini geçirmesinde bi nebze olsun katkınız olur. hemde yardımcı olamnın mutluluğunu hissedersiniz içinizde. bulaşıcı olmasının korkutucu etkisini anlayabiliyorum. doktorlarla görüşseniz bu durumu onlar size bilgi verse olmaz mı?

Cok gecmis olsun Allah sifaa versin
benim babamda enfeksiyon kapmis yogun bakimda yatiyordu
iki gun (mecbur kaldim)kizimida goturdum hastaneye 1 bucuk yasindaydi
beni iceri almak istemedi hemsireler birde fircaladar
ben cok agladim yalvardim zor ikna ettim cocugu yanim gorduler olmaz senin bebegin var senden ona gecer dediler
neyse sonunda eldiven agizlik falan oyle girdim...
Allah kimseyi sahipsiz birakmasin
siz sahip olun
ALLAH MUKAFATİNİ VERİR inanin

cok gecmis olsun, Allahim sifa versin insallah bütün hastalara, cok zor gercekten bulusma konusunda birsey diyemicem
hic bir bilgim yok bunu bir arastirsaniz iyice, Allah cok cok yardimciniz olsun

Çok üzuldum canim ne diyecegimi bilemiyorum... Gecmiş olsun Allahim yar ve yardimcisi olsun... :'( benim halam da kanser :'(

Geçmiş olsun üzüldüm. Siz zaten elinizden geleni olması gerekeni yapıyorsunuz..
Rabbim bu yaptıklarınızın karşılığını size verir hayırlısıyla..

Yani yerinizde başka biri olsa bakmayadabilir. banane der geçer gider..
Ama siz öyle yapmıyorsunuz , bol bol sevap kazanıyorsunuzdur.. :))

bol bol dezanfektan döküyorum elime banyo yapıp üstümü değişmeden bebeğime dokunmuyorum ona bulaşmasında ben giderim hergün problem değil sağolun dualarınız için çok ihtiyacımız var

Allah şifa versin öncelikle.eğer kimsesi yoksa belediyeden yardım alabilirsiniz.sağlık ekipleri yardımcı olacaktır size.
Madem bulaşıcı ve ciddi tek başına altından kalkılır bir durum olarak görülmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…