Arkadaşlar bu sefer derdim halam. Az önce resmen bana sinir krizi geçirtti deli gibi ağladım öfkemden. Kendini sosyete sanan ve herseye karışan bi tip benden 2 yaş büyük bir de kızı var.Derdim şu ki ben sözlendiğimden beri hatun her allahın günü yada haftada 2 gün arayıp sözlümü soruyor anneme. Napıyor, geldi mi, gitti mi, oturdu mu, kalktı mı, kaçta geldi gitti, niue gelmedi, araları nasıl vs resmen sorguluyor. Biz ister istemez annemle kötü olmamızı mı istiyor acaba o yuzden mi soruyor diye sormaya başladık. Zaten sozlenmeden önce söylediğimizde kıskandığını belli edicek cümleler kurdu, herkes kızının erkek arkadaşi falan yok senin olunca kiskandı halan falan dedi zaten. Benim sizlere danişmak istediğ sürekli sozlümu sormasından çok bunaldım ve ağlama krizine girdim yani düşünün. Biz halama nasıl bir şey desek, nasıl bir laf çarpsak sormaktn vazgeçer? Ben çoktan açık açik diycemde annem zor tutuyor beni babanın hatrı var diye.
Dipnot: Sinirimden eğer hakkımda kötü bişey düşunüyorlarsa kızı evde kalsın dedim ama allah en yakın zamanda hayırlı birini nasip etsinde ellerini ceksinler üstümüzden.
Dipnot: Sinirimden eğer hakkımda kötü bişey düşunüyorlarsa kızı evde kalsın dedim ama allah en yakın zamanda hayırlı birini nasip etsinde ellerini ceksinler üstümüzden.