• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HALAM

Arkadaşlar bu sefer derdim halam. Az önce resmen bana sinir krizi geçirtti deli gibi ağladım öfkemden. Kendini sosyete sanan ve herseye karışan bi tip benden 2 yaş büyük bir de kızı var.Derdim şu ki ben sözlendiğimden beri hatun her allahın günü yada haftada 2 gün arayıp sözlümü soruyor anneme. Napıyor, geldi mi, gitti mi, oturdu mu, kalktı mı, kaçta geldi gitti, niue gelmedi, araları nasıl vs resmen sorguluyor. Biz ister istemez annemle kötü olmamızı mı istiyor acaba o yuzden mi soruyor diye sormaya başladık. Zaten sozlenmeden önce söylediğimizde kıskandığını belli edicek cümleler kurdu, herkes kızının erkek arkadaşi falan yok senin olunca kiskandı halan falan dedi zaten. Benim sizlere danişmak istediğ sürekli sozlümu sormasından çok bunaldım ve ağlama krizine girdim yani düşünün. Biz halama nasıl bir şey desek, nasıl bir laf çarpsak sormaktn vazgeçer? Ben çoktan açık açik diycemde annem zor tutuyor beni babanın hatrı var diye.
Dipnot: Sinirimden eğer hakkımda kötü bişey düşunüyorlarsa kızı evde kalsın dedim ama allah en yakın zamanda hayırlı birini nasip etsinde ellerini ceksinler üstümüzden.
Halalar hep kötüdür. Yani tabi genellememek lazım ama ben halami hiç sevmem.cevremdeki bütün halalar da öyle fesat ve kiskanclar birdaha sorarsa niye bu kadar ilgileniosun diyin bence.

Halalar hep kötüdür. Yani tabi genellememek lazım ama ben halami hiç sevmem.cevremdeki bütün halalar da öyle fesat ve kiskanclar birdaha sorarsa niye bu kadar ilgileniosun diyin bence.
bende teyzeler için aynı genellemeyi yapmak istiyorum ama kendimde teyze olduğum için yapamıyorum :D

bende teyzeler için aynı genellemeyi yapmak istiyorum ama kendimde teyze olduğum için yapamıyorum :D
Yok genelleme olarak algilanmasini istemiyorum aslında ama 3 halam var 3 u de ölse hatta keşke hemen ölseler cenazelerine gitmem o kadar kötüler yani.bende aksine teyzelerimle çok iyi anlasirim.

Senin halan yine seni kuzeninle kıyaslamiş benim öz halam kendiyle beni kıyasladı. Halamdan önce nişanlandim düğünüme az bi zaman kala kendi buldu birini benden önce evlendi :-) Ayrıca nişanlandim diye babannem iki halam küstü benimle evlendim iki sene oldu hala halalarım konuşmuyor benimle.
Nasip işidir bu yani. Sizin de halaniz böyle bi tip galiba.

Senin halan yine seni kuzeninle kıyaslamiş benim öz halam kendiyle beni kıyasladı. Halamdan önce nişanlandim düğünüme az bi zaman kala kendi buldu birini benden önce evlendi :-) Ayrıca nişanlandim diye babannem iki halam küstü benimle evlendim iki sene oldu hala halalarım konuşmuyor benimle.
Nasip işidir bu yani. Sizin de halaniz böyle bi tip galiba.
Konuşmayacak derecede değilde kendi ailesinden başka biri mutlu olunca veya 1 adım önde olunca hemen fesatlığa bağlar. İlla bi laf sokar yada aşağlıyacak yada önemsemiyen bişey der. Şimdi ben kızından kücüğüm ve sözlendim diye yediremiyo kendi ki aksine biz annemle hep dua ederiz en kısa zamanda hayırlısını kızıda bulsun diye. Hep bir sorgu sual artık sormasın yahu.

Yorumlara cok sasirdim. Hala teyze kiskanc ölsünler bu nedir?? Bir adam bulunca herkes kiskaniyor sanki sastim kaldim. Ben de teyzeyim de halayim da cok yazik yorumlara. Not:Bir adam bulunca sorunlar bitmiyor hic temenni etmem de hayat boyu bulduklarimizla olacagimiz ne malum??

Yorumlara cok sasirdim. Hala teyze kiskanc ölsünler bu nedir?? Bir adam bulunca herkes kiskaniyor sanki sastim kaldim. Ben de teyzeyim de halayim da cok yazik yorumlara. Not:Bir adam bulunca sorunlar bitmiyor hic temenni etmem de hayat boyu bulduklarimizla olacagimiz ne malum??
Demekki siz fesat hala ve teyze grubuna girmiyorsunuz ne mutli yeğenlerinize. Ama ne yazıkkı böyle akrabalar var benim annem yengesi olduğu halde halamın kızı için art niuetle takipte değilken benim öz halam ne yazıkkı apaçık belli ediyor kendini. Bir insan 5 kere merakından sorar 10 kere sorar. Her seferinde sormaz.

Demekki siz yigenlerinize yanlış şeyler yaptıran iyiliklerini asla düşünmeyen onlardan nefret eden bi hala değilsiniz .hiiic şaşırmayın bendeki halalar sizde olsa olmesini sizde dilerdiniz. Ozkardesi bile nefret ediyor.dusunun artk.

Sorsun boşver ne ağlama krizine giriyorsunuz anlamadım bir de ay zaten kızı koca bulamadı diye herkeskıskandığını anladı filan diyorsunuz öyleyse bile kendi kuzeninize laf söylüyorsunuz. Ne derse desin sözlenmişsiniz sonuçta yanında konu açarsa gayet iyiyiz halacığım dersin olur biter.

Konuyu okuyunca içime bir kurt düştü şimdi
Bende teyzeyim, ablamı arayınca soruyorum her gün yeğenimi, söz, nişan falan yok ama flört ettiği biri var, bazen de takılıyorum suratın yerlerde x lemi kapıştınız diye, sormasam mı acep bundan sonra, bu teyzemde ne çok soruyor, tez elden ölsün diyor mudur:KK64:

Bu zamana kadar hep tuttum kendimi, tavrımida mesafemide korudum canım ama artık bi laf çakıp rahatsız olduğumu anlasın istiyorum.
Anladım canım ama bence onlara en güzel cevabı muhattap olmayarak verirsin..Onların yaptığı hareketler,kıskançlıklar,meraklı davranışlar çok basit şeyler..Bence sende onların seviyesine düşerek kendini basitleştirme onlar gibi..Hiç muhattap olma,yoklarmış gibi davran..Annenede söyle sen ve sevgilin hakkında bilgi vermesin onlara ve annende muhattap olmasın..En güzel çözüm bu..

gerçekten çok fesat insanlar var ben biriyle tanıştırılmıştım kuzenim benden küçüksün benden öncemi evleniyon dedi gözü kaldı resmen ayrıldım kendi evli artık onun kardeşi benden küçük nişanlandı onada benmi demeliyim nasip bu

Konuyu okuyunca içime bir kurt düştü şimdi
Bende teyzeyim, ablamı arayınca soruyorum her gün yeğenimi, söz, nişan falan yok ama flört ettiği biri var, bazen de takılıyorum suratın yerlerde x lemi kapıştınız diye, sormasam mı acep bundan sonra, bu teyzemde ne çok soruyor, tez elden ölsün diyor mudur:KK64:
Ay bence cok sorma sinirleniyodur illaki bak bana :) gerçi ben halama karşı hep mesafeliyimdir ve çocukluğumdan beri pek sevmem. Samimiyetinede inanmam sizin aranizdaki bağı bilemem tabi. Ama teyzem sorduğunda bu kadar cok sinirlenmiyorum belki sen teyze olduğun için yırtıyor olabilirsin:D

Anladım canım ama bence onlara en güzel cevabı muhattap olmayarak verirsin..Onların yaptığı hareketler,kıskançlıklar,meraklı davranışlar çok basit şeyler..Bence sende onların seviyesine düşerek kendini basitleştirme onlar gibi..Hiç muhattap olma,yoklarmış gibi davran..Annenede söyle sen ve sevgilin hakkında bilgi vermesin onlara ve annende muhattap olmasın..En güzel çözüm bu..
Çok teşekkürler canım denemeye çalışıcam. Ama umarım o aradığında o ahizeyi ben kaldırırım bir gün :)

gerçekten çok fesat insanlar var ben biriyle tanıştırılmıştım kuzenim benden küçüksün benden öncemi evleniyon dedi gözü kaldı resmen ayrıldım kendi evli artık onun kardeşi benden küçük nişanlandı onada benmi demeliyim nasip bu
Ne istiyolar insanlar başkalarının mutluluğundan anlamam. Ben bırak akrabamı arkadaşımın bir ilişkisi olsa havalara uçarım kaldıki onlar benim halam ve kuzenim. Yinede allah onlarada hayırlı birini nasip etain diyorum. Ama halama vazgeçirtmem lazım yani sormasını.

Siz de halanıza şakayla karışık laf vurun, hala sanırım sözlümü bizim ailede en çok sen seviyorsun kimse senin gibi her aramasında sözlümü sormuyor deyin.

beddua etme bence..çokta alengirli laf söylemeye gerek yok.geldimi diye aradığında merak mı ettin sendemi görmek istiyorsun falan diyebilirsiniz..yada geldiği zaman arayın halayı geldi bize hep soruyordun ya sende gel istersen görmeye merak ediyordun ya deyin..

Back
X