• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HALAM

Ailen bahsettiğin kişi, sana karşı negatif birşeyi varsa bile bunu düşünme tavrını al.

Siz de halanıza şakayla karışık laf vurun, hala sanırım sözlümü bizim ailede en çok sen seviyorsun kimse senin gibi her aramasında sözlümü sormuyor deyin.
Buda aklıma çok yattı :) o zanan bana sorduğu zaman aman hala sozlümü en çok sen seviyosun heralde her aradiğında soruyorsun geçen aradığinda nasılsa bugünde öyle boşver artık sorma şunu ddiyeyim :)

Bence halana gulerek hala benim sozlumu bu kadr soruyasan kuzenim sozlenince ona Allah sabir versin de.tabi saka yapiyomus gbi, sordugu zaman soylersinz yada anneniz soylesin hem ordan almasi gerekeni alir.

çekemediğinden yapar kendını uyanık sanıyor sizde birşey soylemedıgınız için kızmadıgınız için nıyetını anlamadıgınızı düşünüyor.

kızı senden büyük hani eskılerden gelen once buyuk evlenır sonra küçükler hesabı o yuzden yapıyor. sabret fazla takılma telefonda degılde yüzyüze sorarsa nasıllar diye annene yada sana cok iyiyiz Rabbım kem gozlerden sakınsın bızı de sureklı mutlu oldugnu ilet bosver gitsin mutluluguna gölge düşürme lutfen.

takma bu kadar çok niye takyorsun ki umursama kimseyede beddua etme

Arkadaşlar bu sefer derdim halam. Az önce resmen bana sinir krizi geçirtti deli gibi ağladım öfkemden. Kendini sosyete sanan ve herseye karışan bi tip benden 2 yaş büyük bir de kızı var.Derdim şu ki ben sözlendiğimden beri hatun her allahın günü yada haftada 2 gün arayıp sözlümü soruyor anneme. Napıyor, geldi mi, gitti mi, oturdu mu, kalktı mı, kaçta geldi gitti, niue gelmedi, araları nasıl vs resmen sorguluyor. Biz ister istemez annemle kötü olmamızı mı istiyor acaba o yuzden mi soruyor diye sormaya başladık. Zaten sozlenmeden önce söylediğimizde kıskandığını belli edicek cümleler kurdu, herkes kızının erkek arkadaşi falan yok senin olunca kiskandı halan falan dedi zaten. Benim sizlere danişmak istediğ sürekli sozlümu sormasından çok bunaldım ve ağlama krizine girdim yani düşünün. Biz halama nasıl bir şey desek, nasıl bir laf çarpsak sormaktn vazgeçer? Ben çoktan açık açik diycemde annem zor tutuyor beni babanın hatrı var diye.
Dipnot: Sinirimden eğer hakkımda kötü bişey düşunüyorlarsa kızı evde kalsın dedim ama allah en yakın zamanda hayırlı birini nasip etsinde ellerini ceksinler üstümüzden.
O onu demiş bu bunu demiş.Millet halan kıskandı demiş....Yav sözlenince kafaya kuş mu konduruyorsunuz.Soruyorsa sorsun.Merak ediyordur.Annen versin cevabını.Bir de nasıl bir vicdandır.Kızı evde kalsın demek ya.Hiç anlamazsın herşey tepetaklak olur.Kimin evde kalacağını Allah bilir.Kızının erkek arkadaşı yokmuşta senin varmış.Kızın erkek arkadaşı olmayınca kusur mu oluyor.Kaç yaşlarındasınız siz.Ne cahilce fikirler bunlar.O kız öyle bir evlilik yapar ki sen bile ağzın açık seyredersin.Şu hayatta fazla peşin hükümlü olmamak gerek

tavrını al halacım sanane bu kadar sen düşünme biz hallediyoruz biz yapıyoruz de yada duyma hiç bazen cevap verme eninde sonunda anlar yani

O onu demiş bu bunu demiş.Millet halan kıskandı demiş....Yav sözlenince kafaya kuş mu konduruyorsunuz.Soruyorsa sorsun.Merak ediyordur.Annen versin cevabını.Bir de nasıl bir vicdandır.Kızı evde kalsın demek ya.Hiç anlamazsın herşey tepetaklak olur.Kimin evde kalacağını Allah bilir.Kızının erkek arkadaşı yokmuşta senin varmış.Kızın erkek arkadaşı olmayınca kusur mu oluyor.Kaç yaşlarındasınız siz.Ne cahilce fikirler bunlar.O kız öyle bir evlilik yapar ki sen bile ağzın açık seyredersin.Şu hayatta fazla peşin hükümlü olmamak gerek
size kesinlikle katılıyorum

sorsun, konuşsun... niye bu kadar dert ettiniz ki? iyi diyip geçin yada açıkça neden soruyosun her gün deyin. kızına beddua etmek, mutlu olmasın demek falan ne kadar kötü düşünceler...ne gerek var bunlara... siz sözlendiniz diye o kız evde mi kaldı?

Sizde sürekli sizde yok mu daha bişeyler diyip onun sinirini bozun :KK49:

Arkadaşlar bu sefer derdim halam. Az önce resmen bana sinir krizi geçirtti deli gibi ağladım öfkemden. Kendini sosyete sanan ve herseye karışan bi tip benden 2 yaş büyük bir de kızı var.Derdim şu ki ben sözlendiğimden beri hatun her allahın günü yada haftada 2 gün arayıp sözlümü soruyor anneme. Napıyor, geldi mi, gitti mi, oturdu mu, kalktı mı, kaçta geldi gitti, niue gelmedi, araları nasıl vs resmen sorguluyor. Biz ister istemez annemle kötü olmamızı mı istiyor acaba o yuzden mi soruyor diye sormaya başladık. Zaten sozlenmeden önce söylediğimizde kıskandığını belli edicek cümleler kurdu, herkes kızının erkek arkadaşi falan yok senin olunca kiskandı halan falan dedi zaten. Benim sizlere danişmak istediğ sürekli sozlümu sormasından çok bunaldım ve ağlama krizine girdim yani düşünün. Biz halama nasıl bir şey desek, nasıl bir laf çarpsak sormaktn vazgeçer? Ben çoktan açık açik diycemde annem zor tutuyor beni babanın hatrı var diye.
Dipnot: Sinirimden eğer hakkımda kötü bişey düşunüyorlarsa kızı evde kalsın dedim ama allah en yakın zamanda hayırlı birini nasip etsinde ellerini ceksinler üstümüzden.
Kesinlikle kızından önce evlenecek olmanızı kıskanıyor. Bana kalırsa kıskandırın kıskandırabildiğiniz kadar. Bırakın sorsun, mutluluğunuz ile hasedinden çatlayıp patlasın :) Hatta "senin kızının yok mu hala görüştüğü biri, Allah nasip etsin inşallah benim mutluluğumu tez zamanda" falan diyip hepten delirtin :) Ben olsam böyle davranırdım sinirimden oturup ağlayacağıma...

Kesinlikle kızından önce evlenecek olmanızı kıskanıyor. Bana kalırsa kıskandırın kıskandırabildiğiniz kadar. Bırakın sorsun, mutluluğunuz ile hasedinden çatlayıp patlasın :) Ben olsam daha çok kıskandırmaya çalışırdım senin kadar sorun etmektense..
Işte annem kalp kırmamı istemiyor ama halam ne zaman sürekli sorsa biz sözlümle kavga ediyoruz o gün yani. Sozlenmeden önce neler dediler çaktırmadan laf sokmalar falan sanki salağız anlamıycaz :) kiskandırmam bu nasip işidir ama fesat düşünmeleri beni deli ediyo. Bilsem ki temiz biyetle soruyor sinirlenmem ama niyetini biliyorum bir insan 10 gün sorar 20 gün sorar her günde sormaz ki :)

Benzer bir durum yasadim canim tesir olmamak ocin kim oldugunu yazmiyorum benden 6 yas buyuk bir kiz vardi kiz abartmiyorum cok guzelde bir kiz geleni gideni cok olurdu biz gonderirdik hata bana soylenen buyuk kismetleri bile o benden buyuk ona gitsinler diye yonlendirirdim ama kiz guzel olmasina ragmen kismetmidir bilmem gelen geri donmuyordu o ara esime gonlum kaydi nisan karari alindi bu kizin annesi oturdu kalkti biz hergelene verseydik simdiye cocuklari olmustu deyip durdu..cok kiziyordum bir gun kaynanamin yanindada soyledi kaynanam dediki iste her gelen olmuyor demek ki iyi kismet gelmemis baksana evde kalmis kizin neyse uxulme insallah iyice yaslanmadan biri alir senin kizinida dedi icimdeki seytani yemin ediyorum susturdu darisi basina..dinsizin hakki icin imansiz sart yani:KK62:

Back
X