- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
kızlar dün akşamdan beri ne yediğimi anladım ne içtiğimi canım bu olaya fena şekilde sıkıldı eldende bişi gelmiyor ....eniştemiz olacak o pis herif 6 yaşındaki oğluna çıkolata almış eve gelmiş tam yemek saatiymiş cocuk cıkolatayı yemek isteyince halam oğlum yemek ye ondan sonra yersin çıkolatanı iştahın kesilir demiş çocuk dinlememiş halam tekrar oğlum yemekten önce yeme çıkolata yemek yiyemeyeceksin demiş.....babası olacak pislik cocuğu evire cevire dövmüş....halam yapma o cocuk deyip araya girmiş ....halamıda yüzünü gözünü mosmor edecek sekilde dövmüş ....sonrada cık git bu evden evide satıp parasını sana vereyim demiş...geri zek.....boşansın diyceksiniz coğunuz ....bundan öncede dayak sorunu oldu ama aman annem duymasın (kalp hastası) millet ne der el alem ne söyler abimler ne der falan filan iş buraya kadar geldi ....şimdi bide şöyle bi durum var daha öncede başka bi tanesinde böle sorun olmuştu o zaman bizimkiler cocuğu bıraksın istediği zaman gelsin demişlerdi sanırım aynı şeyi bana da söylerler diye cesaret edemiyo cocuğu bırakıp boşanmaya ....bide böle adamları bilirsiniz boşandıktan sonra karıları ve cocukları cok değerli olur gelip sürekli çocuklarını görmek isterler ki o adamın yüzünü görmek isteyeceklerini hiç sanmıyorum ....vs vs. şimdi şöyle bi soru sorayım halam calışmıyor annesinin de bi kocasından kalan emekli maaşı var mahkeme falan olsa cocuğu kime verir acaba