Halamin mal davasi babamin üzüntüsü 😔

Babanızın üzüleceği bir durum yok doğal olarak sizin de... objektif bakın lütfen baştan beri halanız yok sayılmış sonuçta o arsa olmasaydı o evler de olmayacaktı 3 kardeş birleşsin halanızın hakkını versin babanızı ikna edin gerekirse kredi çeksin ben çıkayım gel otur demesi de saçma

Babane, baban ve amcalarının hepsi suçlu. Birinden biri de bu kızın hakkı var diye düşünmemiş. Babam halamla ilgilendi diyorsunuz ama halanızın hakkı verilmemiş. O yüzden babanızın suan param yok demesi halanız için birsey ifade etmiyor. Önceden düşünülcekti. Zamanında hakkı verilseydi eğer belki evinde oturmasaydı bile kiraya verirdi ve suan zor durumda kalmazdı. Birde halanızın çocukları varmış dolaylı olarak onlarında hakkı gasp edilmiş oluyor.

Boşandığı için düşünüyordur.. o zamnlar ele gitmesin diye dusunmemistir
Ya tekrar evlenirse :) anne evlatlarına başta eşit davranmadığı için böyle haksızlık olmuş, konu sahibinin babası hepsine babalık yapmış ama adı 'ne yaptı' olmuş..

Ben hiç duymadım mesela bir abi, boşanan kardeşinin evine mobilya alsın.. Sonra da annesi tarafından yetim hakkı yiyorsun diye damga yesin.. Yetimi kendisi büyütmüş adam zaten..

Bu arada konu sahibinin annesi bu konudaki asıl mazlum bence... Kimse görümcesini büyütmek zorunda değil, hele ki kayınvalidesi sağ ve maaşlıyken...

Ya tekrar evlenirse :) anne evlatlarına başta eşit davranmadığı için böyle haksızlık olmuş, konu sahibinin babası hepsine babalık yapmış ama adı 'ne yaptı' olmuş..

Ben hiç duymadım mesela bir abi, boşanan kardeşinin evine mobilya alsın.. Sonra da annesi tarafından yetim hakkı yiyorsun diye damga yesin.. Yetimi kendisi büyütmüş adam zaten..

Bu arada konu sahibinin annesi bu konudaki asıl mazlum bence... Kimse görümcesini büyütmek zorunda değil, hele ki kayınvalidesi sağ ve maaşlıyken...
Bakış açınız için teşekkür ederim annem birde o zamanlar 14 yaşındaymış kendi de çocuk babamla bir şekilde hayata tutunmaya çalışmışlar arsaya ev yapılmış ama tugla heryeri siva yok kapı yok çerçeve yok kar kis babam çalıştıkça her ay bir yerini yapmışlar yani yaşanılan sknti cokta tabi burda halami hakkını istemesi de gayet normal ama babama hiçbirşey yapmamış gibi tepki vermeleri de garip bilemiyorum

Bakış açınız için teşekkür ederim annem birde o zamanlar 14 yaşındaymış kendi de çocuk babamla bir şekilde hayata tutunmaya çalışmışlar arsaya ev yapılmış ama tugla heryeri siva yok kapı yok çerçeve yok kar kis babam çalıştıkça her ay bir yerini yapmışlar yani yaşanılan sknti cokta tabi burda halami hakkını istemesi de gayet normal ama babama hiçbirşey yapmamış gibi tepki vermeleri de garip bilemiyorum
Allah annenize çok güzel bir hayat nasip etsin inşallah.. Kıyamam çocuk yaşta çocuk büyütmek, herkesin harcı değil bunca yükü yüklenmek...

Allah annenize çok güzel bir hayat nasip etsin inşallah.. Kıyamam çocuk yaşta çocuk büyütmek, herkesin harcı değil bunca yükü yüklenmek...
Teşekkür ederim amin canim aslında işte üzüldüğümüz şeyler bunlar mal.mulk değil ama herkes başka açıdan bakıyor bende haliyle bu yasanilan şeylerden ötürü heralde objektif olamıyorum kendi anne babam ağır basıyor

Babaniz kiraya cikicagina
Halaniza kira parası versin her ay
Çok mantıktı ne kadar miktar hakkı olduğunu hesaplarsınız. Babanız ve amcalarınız aralarında anlaşıp hepsi her ay kardeşlerine hakkı olan parayı tamamlayana kadar versinler. Kul hakkı yemek çok büyük günah. Babanız amcalarınız evlerinde eşleriyle çocuklarıyla kira derdi olmadan rahat rahat yaşarken görmezden geldikleri kardeşleri belki de zorluk içindeydi. Kendinizi halanız ın yerine koyun kimbilir ne kadar üzüldü kırıldı. Düşman olmayın bir yeğen bir kadın olarak aksine sizde o na destek olun. Babanızı amcalarınızı ikna etmeye çalışın zira ağlayanın malı gülene yaramazmış derler. Allah bir dert verir o evde güle güle oturamazsınız.

Back
X