Merhaba herkese. Temmuz dugunum var. Ama bugun halamin torununun kanser oldugunu oyrendik daha 1 bucuk yasinda. Ne yapacagimi sasirdim. Annemde cok kotu oldu. Bide dugunu dusunuyor. Dugun oncesi cok tatsiz bir durum diyor. 3 yildir bekledigimiz dugun, hergun gun sayiyoruz simdi bu haber butun sevincimi yok etti. Bide kucuk cocuk ya
kotu bir durum Allah sifa versin kucuk yasta umarım atlatır..ama dugununuze daha var hani bir ikigun kala ogrenilse etkisinden cıkmak zor olurdu ama ozamana kdr kendisine gelir annen
Merhaba herkese. Temmuz dugunum var. Ama bugun halamin torununun kanser oldugunu oyrendik daha 1 bucuk yasinda. Ne yapacagimi sasirdim. Annemde cok kotu oldu. Bide dugunu dusunuyor. Dugun oncesi cok tatsiz bir durum diyor. 3 yildir bekledigimiz dugun, hergun gun sayiyoruz simdi bu haber butun sevincimi yok etti. Bide kucuk cocuk ya
Gecmis olsunda senin dugunu etkileyecek derecede degil cocuk olmemis yani hasta oldugu cikmis ortaya, tedavisi bitene kadar dugunu erteleyecek halin yok herhalde. Elbette uzulursun ama hayat bu olumler dogumler dugunler yan yana.
Rabbim şifa versin inşallah. Umarım en kısa zamanda düzelir.
Hala çok yakın bir akraba. Sağlıktan ötesi yalan işte...
Ailesine sabırlar dilerim, kim bilir ne kadar üzülüyorlardır.
düğününüze gelmeyebilirler,
hastalık çok zor, bir de minicik bebeğin başına gelince daha zor.
o yüzden gelmezlerse de darılmamak gerekir.
onlar da size darılmaz, neden darılsın, günü koyulmuş bir düğün, iptal etmek doğru olmaz zaten.
Yavrum benim. O küçük kalbe ve ailesine güç diliyorum.
Düğüne gelememeleri için bir sebep göremiyorum. Örneğin kuzenin ve halan gelir kuzeninin eşi bebeğin yanında kalır. İzlenecek tedavi yoluna göre belki bebek bile gelebilir.