Halamin torunu

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba herkese. Temmuz dugunum var. Ama bugun halamin torununun kanser oldugunu oyrendik daha 1 bucuk yasinda. Ne yapacagimi sasirdim. Annemde cok kotu oldu. Bide dugunu dusunuyor. Dugun oncesi cok tatsiz bir durum diyor. 3 yildir bekledigimiz dugun, hergun gun sayiyoruz simdi bu haber butun sevincimi yok etti. Bide kucuk cocuk ya:KK35:

geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşir umarım.

ama düğününüzle bi bağlantısı yok.

Allah şifasını versin yavrucağın.
Düğününüzle alakası yok üzmeyin kendinizi.

kotu bir durum Allah sifa versin kucuk yasta umarım atlatır..ama dugununuze daha var hani bir ikigun kala ogrenilse etkisinden cıkmak zor olurdu ama ozamana kdr kendisine gelir annen

Merhaba herkese. Temmuz dugunum var. Ama bugun halamin torununun kanser oldugunu oyrendik daha 1 bucuk yasinda. Ne yapacagimi sasirdim. Annemde cok kotu oldu. Bide dugunu dusunuyor. Dugun oncesi cok tatsiz bir durum diyor. 3 yildir bekledigimiz dugun, hergun gun sayiyoruz simdi bu haber butun sevincimi yok etti. Bide kucuk cocuk ya:KK35:
zor durum rabbim sifa versin uzulmeyin sonucta evinizden cenaze cikmamis buyuzden vijdaniniz rahat olsun dugnunuzu de yapin

Gecmis olsunda senin dugunu etkileyecek derecede degil cocuk olmemis yani hasta oldugu cikmis ortaya, tedavisi bitene kadar dugunu erteleyecek halin yok herhalde. Elbette uzulursun ama hayat bu olumler dogumler dugunler yan yana.

Tesekkur ederim hepinize. Dugun 23 temmuz. Halamlarda cok kotu. Annem birazda huzursuzluk olacaginiz dusunuyor galiba. Halamlar dugune gelmez belkide. Dugunu ertelemeyiz ama iste olsada herkesde bi burukluk

Benim halam kendisi kanserken oğlunu evlendirdi, maske ile kaşsız saçsız yaptı düğünü.. Olsun.. Herşeyin herkesin yeri ayrı.. Hayat malesef...

Çok çok üzüldüm miniğe, inşallah atlatacaktır, henüz yeni teşhis konmuş, durun bakalım hemen düğüne bağlamayın,tedavi başlamamış bile..

Allah tez zamanda kurtarsın inşallah mübarek günde diliyorum

Rabbim şifa versin inşallah. Umarım en kısa zamanda düzelir.
Hala çok yakın bir akraba. Sağlıktan ötesi yalan işte...
Ailesine sabırlar dilerim, kim bilir ne kadar üzülüyorlardır.

Kuzum ya Rabbim sifa versin ailesine bagislasin insallah.
Dugununuzu bi nikah yapin bence. Eglenmek olmaz gibi geliyor..

Tesekkur ederim hepinize. Dugun 23 temmuz. Halamlarda cok kotu. Annem birazda huzursuzluk olacaginiz dusunuyor galiba. Halamlar dugune gelmez belkide. Dugunu ertelemeyiz ama iste olsada herkesde bi burukluk

düğününüze gelmeyebilirler,
hastalık çok zor, bir de minicik bebeğin başına gelince daha zor.
o yüzden gelmezlerse de darılmamak gerekir.
onlar da size darılmaz, neden darılsın, günü koyulmuş bir düğün, iptal etmek doğru olmaz zaten.

Yavrum benim. O küçük kalbe ve ailesine güç diliyorum.
Düğüne gelememeleri için bir sebep göremiyorum. Örneğin kuzenin ve halan gelir kuzeninin eşi bebeğin yanında kalır. İzlenecek tedavi yoluna göre belki bebek bile gelebilir.

Back
X