merhaba arkadaşlar.benim sorunum eniştemle ilgili.yani halamın kocası.yaşlı bi adam ve bunamaya başladığı iddia ediliyor ama ben kesinlikle bunamadığına eminim.işine gelen şeyleri gayet iyi anlıyor çünkü.neyse halamın 3.eşi kendisi.ve son zamanlarda halama çok kötü davranıyor.bu yüzden halam da eniştemle beraber babamın yanında yaşıyor.benim annem vefat etti o yüzden babam normalde yalnız yaşıyor ama halam bunalınca eniştemi de alıp babamın yanında yaşıyor aylarca.ben ve ablam da bayramda babamın evine gittik.bir akşam yemekten sonra babam dışarı çıkmıştı.ve enişte olacak adam hiç yoktan bir sebep yüzünden halamı azarlamaya hakaret etmeye başladı.ama ben dayanamadım ben de enişteme bağırmaya başladım.olay büyük bir kavgaya dönüştü.sonra ablam geldi o da bağırmaya başladı...iyice çığrından çıktı yani tartışma.sonra babam geldi biz de ona anlattık babam da bize kızdı evdeki misafire nasıl davranıyosunuz siz dedi.tutamadık kendimizi işte ama birincisi adamın bunamamış olduğundan kesinlikle eminim.ikincisi halamın bu yaştan sonra bu kadar ağır laflar duymasını hazmedemedim.yenilir yutulur cinsten değildi yani.ve bunu biz yokken de yapıyo halama.babam olmayınca dövmeye bile kalkıyomuş.çok üzülüyorum halam için.boşan diyoruz boşanmıyo da..adamın çocukları bakmazmış sokağa mı atayım diyo.bu yaştan sonra hakarettir dayaktır geçiyo ömrü.çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyo.ne yapabilirim sizce.mafoldumben