Aileler yardım edecek ondan sonra "kayınvalidem yaptıklarını yüzüme vuruyor şöyle böyle" diye konu açılacak. Ailelere gebe kalmanın ne anlamı var? Burda konu sahibi ufak tefek şeylerden bahsetmemiş, düğünden ev eşyasından falan bahsetmiş. Ufak tefek hediyeler tabi ki alınır o ayrı mesele. Ama Düğün isteyen düğününü yapar, eşya isteyen eşyasını alır. Totosunu yayıp oturmasın, çalışsın çabalasın yapsın, alsın istediklerini. Sizin kültürünüz her neyse artık, hazıra konmaktan, ondan bundan beklemekten başka bir şey değil. Aile içinden geleni yapar, ben de diyorum ki bir taraf istiyor yapıyor, diğer taraf neden buna mecbur bırakılıyor. Anlamadığım nokta bu. Yapmak istemediği bir şeye insanları " ama o senin oğlun, yapmak zorundasın" diye nasıl mecbur kılarsınız? O adam, kadın evladını büyütmüş, yetiştirmiş, belki okutmuş meslek sahibi yapmış. Daha ne istiyorsunuz ki insanlardan? Kısura bakmayın ama evlenmeyi beceren düğününü derneğini kendi yapmayı da becermeli, kadın için de erkek için de geçerli bu. Bunun dışındakiler tamamen acizlik.