- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hala bağırma yegenime senin de karneni biliriz dese olay olur aslında. Anne haklari vs konuşulur tavır koy denilir.
İşte.. hayat böyle
Keşke böyle bi ortamım olsaydı benim de... Bizim teyzeler annem de dahil bi yarış içinde sürekli kıskanırlar birbirlerini. İnşallah benim çocuklarım samimi olurlarAslında aileye kabul etmekle alakalı sanırım gelin değil de kızı olarak.
Benim tek dayım var ve evli. Yengem benim düğünümde hüngür şakır ağladı, kendi yeğeninde o kadar ağlamamıışBana dediler bunu yengem de diyor o benim elime doğdu ilk ben aldım kucağıma kendi yeğenlerimden öte diye.
Hatta dört görümcesi olacak diye insanlar evlenme demişler ama annemler çok ufak olduklarından sanırım abla kardeş ilişkisi var aralarında. Mesela dayım gitmez kalmaya annemlere teyzemlere yengem gider bir hafta kalır gezerler.
Mesela ben kpssden matematik yüzünden iyi puan alamıyordum yengem anneme sana çekmiş sen de kalmıştın ya diyebiliyor. Gülüşüyorlar buna zeka anneden tabii diye. Biliyorlar çünkü birbirlerine laf sokmadıklarını.
Baştan temiz ilişki kurmak önemli sanırım.
Ben halamın tek tırnağını hicbir teyzeme vermem o derece bağlı ve düşkünüm halama. Çünkü hala değil anne gibi davrandı her zaman o birazda senin elinde :)Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Beeeennnnn.Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?