• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halasını teyzesinden çok seven yok mu?

Halalarım benim için bir şey ifade etmiyor hatta birini sevmediğimi de dile getiririm. teyzemi ise çok seviyorum.

Bir hala bağırma yegenime senin de karneni biliriz dese olay olur aslında. Anne haklari vs konuşulur tavır koy denilir.
İşte.. hayat böyle

Aslında aileye kabul etmekle alakalı sanırım gelin değil de kızı olarak.
Benim tek dayım var ve evli. Yengem benim düğünümde hüngür şakır ağladı, kendi yeğeninde o kadar ağlamamıış :D Bana dediler bunu yengem de diyor o benim elime doğdu ilk ben aldım kucağıma kendi yeğenlerimden öte diye.
Hatta dört görümcesi olacak diye insanlar evlenme demişler ama annemler çok ufak olduklarından sanırım abla kardeş ilişkisi var aralarında. Mesela dayım gitmez kalmaya annemlere teyzemlere yengem gider bir hafta kalır gezerler.
Mesela ben kpssden matematik yüzünden iyi puan alamıyordum yengem anneme sana çekmiş sen de kalmıştın ya diyebiliyor. Gülüşüyorlar buna zeka anneden tabii diye. Biliyorlar çünkü birbirlerine laf sokmadıklarını.
Baştan temiz ilişki kurmak önemli sanırım.

Teyzelerimi hic sevmem bir tanesi hariç. Onu ayri severim. Halalarimi da severim ama öyle aman aman degil.
Ben hem halayim hem teyzeyim. Teyze olarak da hala olarak da cok seviliyorum. Siz severseniz cocuk da sizi sever.

Aslında aileye kabul etmekle alakalı sanırım gelin değil de kızı olarak.
Benim tek dayım var ve evli. Yengem benim düğünümde hüngür şakır ağladı, kendi yeğeninde o kadar ağlamamıış :KK70: Bana dediler bunu yengem de diyor o benim elime doğdu ilk ben aldım kucağıma kendi yeğenlerimden öte diye.
Hatta dört görümcesi olacak diye insanlar evlenme demişler ama annemler çok ufak olduklarından sanırım abla kardeş ilişkisi var aralarında. Mesela dayım gitmez kalmaya annemlere teyzemlere yengem gider bir hafta kalır gezerler.
Mesela ben kpssden matematik yüzünden iyi puan alamıyordum yengem anneme sana çekmiş sen de kalmıştın ya diyebiliyor. Gülüşüyorlar buna zeka anneden tabii diye. Biliyorlar çünkü birbirlerine laf sokmadıklarını.
Baştan temiz ilişki kurmak önemli sanırım.
Keşke böyle bi ortamım olsaydı benim de... Bizim teyzeler annem de dahil bi yarış içinde sürekli kıskanırlar birbirlerini. İnşallah benim çocuklarım samimi olurlar

teyze hala ile ilgili değil kim ilgili ise o sevilir tabi objektif yenge çok önemli

Halam yok. Teyzemle görüşmüyoruz. :deli:
Halam olsa sevmezdim herhalde. Babannem yüzünden. Annemin başına bir bela daha eklenmiş olurdu.

ayy ben halama ölürüm yaa cok sevıyorum canım herseyımm o benım..burun amelıyatı oldum halacıgım benım basımdaydı.sımdıye kadar bana hıc adımla seslenmedı.prensesım melegım hayatımm der hep.emınım sende ıyı bır hala olcaksın :)

Halami hiç sevmiyorum sevilecek gibi de değil yani. Dedikodu fesatlik onda onun yüzünden çok sorun yaşadık en sonunda iliskimizi tamamen kesip artık ama Teyzemi çok severim

Teyzem yok Halam var ve seviyorum. Hem teyze hem bakayım. Hepsi eşit fakat ailevi nedenlerden dolayı hepsiyle eşit ilgilenemiyorum :KK14: ilgilenmek isterdim ama

Sevgi emektir

Siz gerekli ilişkiyi kurduktan sonra adınızın hala ya da teyze olmasının ne önemi var

Annelerine olumlu yaklaşırsanız hala ile de iyi ilişki kurulur

Oğlumun halası var arası şimdilik iyi

Bu arada Kayseri de halaya teyze teyzeye hala diyordu yengemler Kayserili gelin bulun şaka şaka

Konu cok neseli geldi :) Bende teyzeciyim çünkü halalarim birbirinden fesat ve yas farkimiz cok teyzelerimse kucuklukten beri hep bizimleler sevgilerini hep hissettim tamamen bununla alakali. Dayilarimin ogullari kizlarida annem icin can atarlar okuldan sonra direk bizdedirler cogu zaman annem karinlarini doyurur.. yani olay tamamen sizde bitiyor hala dayi teyze bunlar sadece takilmis birer isim

ben ve ablamda teyzemlere daha cok duskunuz. bu neyle alakali acaba. oglum da teyzesine ayri bir duskun :) 3 ay gormesin boynuna atlar gorunce. halasini da sever ama cekinir ilk gorusunde.

Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Ben halamın tek tırnağını hicbir teyzeme vermem o derece bağlı ve düşkünüm halama. Çünkü hala değil anne gibi davrandı her zaman o birazda senin elinde :)

Hem teyzemleri hem halamları severim. Çok şükür hepsi iyi insanlar, hiç kötülüklerini görmedim hiçbirinin
Ama halalarım daha mesafelidir, soğuktur hatta. Senede belki 1-2 kez görüşürüz, o da babannemlerde bayram ziyaretinde vs.
Teyzelerimle uzak da olsa görüşmeye çalışırız, toplanırız, dedikodu yaparız, gezeriz. Çok sıcak çok içtenler. Beni hep düşünürler, hepsi olmasa da. Teyze sıcaklığını gördüm, hala soğuk gelir bana
Ama dayımın oğlu için, benim teyzelerim onun halaları. O yüzden hiç de belli olmaz :KK70:

Ben halalarimi teyzelerimden daha cok severim. Senin yigenlerine olan tutumuna bagli hersey.

Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Beeeennnnn. :KK200: Cok cok seviyorum canim halam benim... Teyzemde iyi birisidir ama cok paylasimimiz yok malesef. Halamin emegi coktur uzerimde.....

Kucukken halami daha cok severdim. Suan konusmuyoruz. Kucukken annemin arkasindan cevirdigi dolaplari anlamiyordum cunku.
Siz anneleriyle aranizi iyi tutun. Kotu bile olsa cocuklara yansitmayin. Onlarin yaninda annelerini elestirmeyin. E birazda cocuklari eglendirmeyi biliyosaniz neden sevmesinler..

Back
X