Haldun Kamburoglu'na burun ameliyati olanlar ya da olmayı düşünenler buraya yazabilir

Whiteswhite

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
40
2
298
Arkadaşlar ben Haldun hocaya burun estetigi olmayı düşünüyorum ama kafamda iki doktor daha var ćol kararsızım tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi ilk aneliyatım olacagò icin ćok da korkuyorum ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben Haldun hocaya burun estetigi olmayı düşünüyorum ama kafamda iki doktor daha var ćol kararsızım tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi ilk aneliyatım olacagò icin ćok da korkuyorum ?

benimde kafamda 3 doktor var ve bunlardan birisi Haldun Bey...
ama bende çok kararsızım ki görüşmeye gttim kendisi çok efendi ve güven veriici birisi...benim aklıma yatan ilk kişi aslında o. ama yine de riskli bir bölge burun o yüzden çok pipirikleniyorum..:(

yorumları heryerde çok iyi ben daha kötü bir yorumuna rastlamadım internette... hastaları da öyle çok memnun..
yani canım büyük ihitmal ona olacağım..sende olursan haberleşiriz .)))

Evet evet haberleselim cok iyi olur ☺ ben de haftaya gorüsmeye gidecegim. Diger iki doktor daha var. Bakalim.

Ben Haldun hocaya uzun süre önce oldum.. O zaman hacettepede değildi... Çok güven verici ve net biri... iyi ki olmuşum... hem havalı hem doğal yapıyor... şilikler ve morluklarım da kısa sürdü... bez tampon da kullanmıyor.. ağrımda çok hafifiti... kendi geliştirdiği teknk ile izsiz yapıyor... düşünmeden gidin derim... ben de yakınlarda başka birşey için gitmeyi planlıyorum:))) unutmadan çok hastası oluyo hep, o yüzden 2-3 aydan önce ameliyat olmanız zor....:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Kizlar ben de bugun telefonda gorustum kendisiyle. Simdiden cok sevdim, aklima takilan herseyi tek tek sordum. Kararimi hemen verdim. Agustosta muayene olcam ama gercekten de ameliyat tarihini iki uc ay sonraya verebiliyomus.

Bende cok kisinin tavsiyesiyle gittim temmuz 23 te randevuya. ekimin 24 une ameliyat gunu verdi. Baya gec. erteleyen olursa eger erkene alinabiliyor sadece.bekliyorm duayla..
Guven vericiydi kendisi ve sira beklerken kontrole gelen hastalara da sahit oldum gayett guzeldi bu da belirleyici oldu benim nazarimda

Bende cok kisinin tavsiyesiyle gittim temmuz 23 te randevuya. ekimin 24 une ameliyat gunu verdi. Baya gec. erteleyen olursa eger erkene alinabiliyor sadece.bekliyorm duayla..
Guven vericiydi kendisi ve sira beklerken kontrole gelen hastalara da sahit oldum gayett guzeldi bu da belirleyici oldu benim nazarimda

ekim 24 müüüüü.. ya bende istiyorum ama ne kadar gün atıyooo doluluktannnn keske hemen hemen olmus olsak:(

Kizlar ben de bugun telefonda gorustum kendisiyle. Simdiden cok sevdim, aklima takilan herseyi tek tek sordum. Kararimi hemen verdim. Agustosta muayene olcam ama gercekten de ameliyat tarihini iki uc ay sonraya verebiliyomus.

Merhaba bende burun ameliyatı olucam aralık ayında ankaraya gelicem randevuyu şimdiden burdan alabilirmiyim doktora ulaşabileceğim bi numara varsa verirmisin lütfen

Back
X