- 13 Ekim 2014
- 98
- 31
- 23
- 38
- Konu Sahibi siremednah
nasilda guzelsin oyle tatlimmmm daha nice 4 aylarin olsun burnun herzamanki gibi harika ve yuzune cok yakisiyo ayrica acayip dogal duruyoBunlar da 4 aylık burnumdan bir kaç fotoğraf :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasilda guzelsin oyle tatlimmmm daha nice 4 aylarin olsun burnun herzamanki gibi harika ve yuzune cok yakisiyo ayrica acayip dogal duruyoBunlar da 4 aylık burnumdan bir kaç fotoğraf :)
nasilda guzelsin oyle tatlimmmm daha nice 4 aylarin olsun burnun herzamanki gibi harika ve yuzune cok yakisiyo ayrica acayip dogal duruyo
Ocakta gelicek mi acaba ben planım ocak ayına göre yapmıştım
ben de haldun beeyi araştırıyorum. sizin burnunzun şşimdiki hali nasıl güncel fto yollayabilirmisniz. bi de eskisi nasıldı acaba. ben biraz daha ince bi burun istiyorum sizinkinden ama şişlik mi var yoksa şimdi daha mı ince onu merk ediyorum.kızlar 2 aylık burnumdan kesitler :)
Bu aksam bir kac tane guncel fotoğraf ekleyecegim. Ilk paylastiklarimda yuzum haliyle cok şişti. Simdi tam 8 ay oldu sislikler indi ve inceldi haliyle son seklini buldu diyebilirim. Onceki halime ait bir kac fotograf da paylasacagim.ben de haldun beeyi araştırıyorum. sizin burnunzun şşimdiki hali nasıl güncel fto yollayabilirmisniz. bi de eskisi nasıldı acaba. ben biraz daha ince bi burun istiyorum sizinkinden ama şişlik mi var yoksa şimdi daha mı ince onu merk ediyorum.
Canim harika olmus burnun bu haldun bey nerde ameliyat yapiyor ve revizyon fiyat araligi nedir ??8 aylık burnumdan kesitler, ameliyat olmak hayatımda verdiğim radikal kararlardan en güzeliydi :) İlk 3 fotoğraf eski, geri kalan dün itibariyle yeni fotoğraflardır.
Canim harika olmus burnun bu haldun bey nerde ameliyat yapiyor ve revizyon fiyat araligi nedir ??
benim burnum da sizin eskisi haline çok benziyo ya. ne kadar fark edebilirki diye düşünüyodum baya ediyomuş :)
Çok güzel olmuş çok begendim burnunuzu.nerde ameliyat oldunuz acaba.birde fiyat nedır yardımcı olurmusun8 aylık burnumdan kesitler, ameliyat olmak hayatımda verdiğim radikal kararlardan en güzeliydi :) İlk 3 fotoğraf eski, geri kalan dün itibariyle yeni fotoğraflardır.
:) ben en fazla 3bin verebılırm malesef yaaa off kredı kartı taksit ffln oluyomu acaba8 aylık burnumdan kesitler, ameliyat olmak hayatımda verdiğim radikal kararlardan en güzeliydi :) İlk 3 fotoğraf eski, geri kalan dün itibariyle yeni fotoğraflardır.