Haldun Onuralp Kamburoğlu'na burun estetiği ve revizyon olanlar

Cook Teşekkür ederim, darisi tüm yaptirmak isteyip de cesaret edemeyen arkadaşlarıma :KK39:
Burnun çok güzel olmuş canım yalnız sizlere bi sorum olcak ben İstanbul da yaşıyorum Haldun bey içime sindi diyebilirim ve sizin anlattıklarınıza göre ben yazın ameliyat olmayı düşünüyorum. Misal ben ankaraya gitsem ameliyat olmaya ameliyat sonrası kontroller vs kaç gün kalmam gerekli ayrıca hemen ameliyat için gün veriyor mu yardımcı olur musunuz lütfen

Canim tabiki elimden geleni yaparim bu gun tam.bir hafta oldu ameliyat olali tamponlar cikinca dünyalar benim oldu ve gripmisim.meyerse farketmemisim tampondan sanmistim yarin isallah alci bandajlar alincak ilk 4 gunu atlatiktan ve tamponlar alindiktam sonrasi hic problem yok saglik acisindan daha seklini hic gormedom.hayrlisi artik :KK24:
Canım bana fotonu gönderir misin zahmet olmazsa ilk ameliyat herhalde

Burnun çok güzel olmuş canım yalnız sizlere bi sorum olcak ben İstanbul da yaşıyorum Haldun bey içime sindi diyebilirim ve sizin anlattıklarınıza göre ben yazın ameliyat olmayı düşünüyorum. Misal ben ankaraya gitsem ameliyat olmaya ameliyat sonrası kontroller vs kaç gün kalmam gerekli ayrıca hemen ameliyat için gün veriyor mu yardımcı olur musunuz lütfen

Cok tesekkur ederim =)
Sureci kisaca anlatmak gerekirse öncelikle ameliyat gunu hastanede kalacaksiniz ertesi gun taburcu oluyorsun. 1 hafta sonra tampon ve alciyi cikarmak icin randevu veriyor Haldun bey,
2. Hafta kontrol
3. Hafta kontrolu
1 ay kontrolu
2. Ay kontrolu
diye gidiyor benimki ama sehir disindaki hastalara uygulamasi nasil bilemiyorum. Doritosuk ukraynadan gelip olmustu, sanirim dogru bilgiyi o verebilecektir. Yarin kontrole gidecegim Haldun Beye bu konuyu sorup sizinle paylasacagim.

Çok şükür 1. Ayım doldu hiç sorunsuz

Eklentiler

• IMG-20150128-WA0120~2.webp
    IMG-20150128-WA0120~2.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 1.321
  • IMG-20150128-WA0115~2.webp
    IMG-20150128-WA0115~2.webp
    26 KB · Görüntüleme: 1.201
Cok tesekkur ederim =)
Sureci kisaca anlatmak gerekirse öncelikle ameliyat gunu hastanede kalacaksiniz ertesi gun taburcu oluyorsun. 1 hafta sonra tampon ve alciyi cikarmak icin randevu veriyor Haldun bey,
2. Hafta kontrol
3. Hafta kontrolu
1 ay kontrolu
2. Ay kontrolu
diye gidiyor benimki ama sehir disindaki hastalara uygulamasi nasil bilemiyorum. Doritosuk ukraynadan gelip olmustu, sanirim dogru bilgiyi o verebilecektir. Yarin kontrole gidecegim Haldun Beye bu konuyu sorup sizinle paylasacagim.
Canım ben en son 12 ocakta kontrol oldum doktor bey dediki ukraynadan buraya geldiğiniz zaman diliminde mutlaka bana uğrayın dedi bende seneye yazın gelicem ankaraya diğer türlü bi aksilik olursa mail yolu veya diğer sosyal ağlardanda ulaşabiliyoruz zaten ama hiç bir sorun olmuyo gayet rahat ve mutluyum çok şükür

Canım ben en son 12 ocakta kontrol oldum doktor bey dediki ukraynadan buraya geldiğiniz zaman diliminde mutlaka bana uğrayın dedi bende seneye yazın gelicem ankaraya diğer türlü bi aksilik olursa mail yolu veya diğer sosyal ağlardanda ulaşabiliyoruz zaten ama hiç bir sorun olmuyo gayet rahat ve mutluyum çok şükür

Bende 3gün evvel haldun beye burun ameliyatı oldum Doritos ukr Doritos ukr her gün resimlerine bakıyorum valla,gün gün nasıl olacak diye:)sağolasın,çok yardımcı oldu burada yazdıkların,paylaştığın resimler..inşallah bende senin gibi çok memnun olurum sonuçtan:)

Bende 3gün evvel haldun beye burun ameliyatı oldum Doritos ukr Doritos ukr her gün resimlerine bakıyorum valla,gün gün nasıl olacak diye:)sağolasın,çok yardımcı oldu burada yazdıkların,paylaştığın resimler..inşallah bende senin gibi çok memnun olurum sonuçtan:)
Geçmişler olsun canım gün geçtikde memnuniyetin artacak her anlamda seveceksin umut ediyorumki :)

Merhaba, ben bu doktora ameliyat oldum, ameliyattan önce nefes alma problemim vardı, hala var , sorduğumda kibar bir şekilde oluru bu dedi.Başarılı bir doktor , ama benimki de böyle oldu.2. ameliyat gerekiyor sanırım...

Ço
Kizlar gecen hafta ameliyatimi oldum. Bugun tamponlarim alindi bandajim cikarildi. Iste bu da burnum. Onceki ve sonraki halleri. Eki Görüntüle 1315029 Eki Görüntüle 1315031 Biraz morluklar var haliyle hala şiş ve daha yeni oldugu icin burun ucum kalkik. Yine de bu halini bile begendim. Gercekten Haldun Bey'i tercih ettigim icin huzurluyum.[/QUOT. Çok güzel olmuş inşallah çok çok mutlu olursun

Yarın randevum var bakalım nasıl geçicek allahım yardımcı ol

Merhabalar bende yakında inş olucam kararımi haldun beyle ilgili yorumlarınızı okuduktan sonra verdim. Çok uzun süredir düşünüyordum ama doktorda karar kılamadigim için sürekli vazgeciyordum. Umarım bi aksilik çıkmaz yazı geçirmek istiyorum yalnız . Neyse nevhager bunun cidden hoşuma gitti mutlu günlerin olsun. Resimlerini telefonuma kaydettim hatta arada bakıp bakıp gaza getiriyorum. Benim sormak istediğim soru 6 ay 1 sene geçse bile burunda hıssizlik devam ediyor diyenler var. Devam edio mu bu acaba

Merhabalar bende yakında inş olucam kararımi haldun beyle ilgili yorumlarınızı okuduktan sonra verdim. Çok uzun süredir düşünüyordum ama doktorda karar kılamadigim için sürekli vazgeciyordum. Umarım bi aksilik çıkmaz yazı geçirmek istiyorum yalnız . Neyse nevhager bunun cidden hoşuma gitti mutlu günlerin olsun. Resimlerini telefonuma kaydettim hatta arada bakıp bakıp gaza getiriyorum. Benim sormak istediğim soru 6 ay 1 sene geçse bile burunda hıssizlik devam ediyor diyenler var. Devam edio mu bu acaba

Oncelikle begenin icin cok tesekkur ederim. Hissizlik konusuna gelecek olursak evet, ameliyattan sonra burun ucu hissizligi olusuyor gun gectikce azaliyor. Ilk gunku kadar degil. Su an ucuna dokundugumda net hissedemiyorum hatta bazen burnumun aktiginin bile farkinda olamiyorum komik durumlar yasaniyor =) Haldun Beyle konustugumuzda bunun normal oldugunu ve 1 yila kadar surebilecegini bildirmisti.

Bunlar da 4 aylık burnumdan bir kaç fotoğraf :)

Eklentiler

• 2015-02-15 00.26.58.webp
    2015-02-15 00.26.58.webp
    23 KB · Görüntüleme: 1.130
  • 20150213_111615.webp
    20150213_111615.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 849
  • 20150213_111626.webp
    20150213_111626.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 846
Back
X