• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri hale hanım hangi merkezde

dr hale karagözoğlu memorialden ayrılıp hangi merkeze gitti bilgisi olan varmıı:3:

Selam canim
Bende cook uzgunum memorialden ayrildigina mukemmel bir doktordu.Aldigim duyumlara gore ivi mecidiyekoyde tup bebek merkezi varmis daha göreve baslamamis ama aldigim duyum bu dogrumu bilmiyorum.
Yarin kendisini özel cebinden arayacam bilgilendiririm ins sevgiler

Selam canim
Bende cook uzgunum memorialden ayrildigina mukemmel bir doktordu.Aldigim duyumlara gore ivi mecidiyekoyde tup bebek merkezi varmis daha göreve baslamamis ama aldigim duyum bu dogrumu bilmiyorum.
Yarin kendisini özel cebinden arayacam bilgilendiririm ins sevgiler

evet çok iyi bi doktor şanssızlıgım bızım sanırım cnm ben cep telınıde bulamıyorum benı bılgılendırırsen sevırım sevgıler rabbım bızımde yardımcımız olsun cnmm

yenı ayrılmıs bende yeni tupbebek yaptırdık hale hanım ıstedım yok dedıler bende aynur hanıma yaptırıdm oda ıyıbı dr ..

evet çok iyi bi doktor şanssızlıgım bızım sanırım cnm ben cep telınıde bulamıyorum benı bılgılendırırsen sevırım sevgıler rabbım bızımde yardımcımız olsun cnmm

Selam canim
Kusuruma bakma sana donemedim.Hale dr ariyorum fakat cikaramadim.Caliyor cevap yok sanirim numarasini degistirdi neyse hayirlisi egerki tedaviye baslayacaksan size gene memoriali oneririm cunku önemli olan labaratuar hale hanim yok ama mutlaka yerine gene iyi bir doktor gelir.
MEMORIAL COOK BASARILI BIR MERKEZ insallah tekrardan tedavye baslayacam Rabbim izin verirse bu ugurda ALLAHIM KIMSENIN EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN AMINNNN sevgiler canim hersey gonlunce olsun:71:

Hale hanım hakkında sadece ben kötü düşünüyorum sanırım. Kendisi daha embriyo transferi yaparken bana
ikincide mikroenjeksiyon yapacağız diyerek moralimi bozdu ve belkide bebeklerimin tutunamamasına sebep oldu.
1 tane 1.kalite 2 tane 2.kalite embriyo transfer ederken bana söylediğine bakın allahaşkına.Sonra yaptığı hatayı farkedip
düzeltmeye başlamıştı ama naafile ben çoktan ağlamaya başlamıştım. Bu işte en önemli etken morali düşünmeyen ve bhastasını demoralize
eden bir doktor kendisi.

Selam canim
Kusuruma bakma sana donemedim.Hale dr ariyorum fakat cikaramadim.Caliyor cevap yok sanirim numarasini degistirdi neyse hayirlisi egerki tedaviye baslayacaksan size gene memoriali oneririm cunku önemli olan labaratuar hale hanim yok ama mutlaka yerine gene iyi bir doktor gelir.
MEMORIAL COOK BASARILI BIR MERKEZ insallah tekrardan tedavye baslayacam Rabbim izin verirse bu ugurda ALLAHIM KIMSENIN EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN AMINNNN sevgiler canim hersey gonlunce olsun:71:
mrb cnm hale hanım ulastım sonunda allahtan başka bişey dileseymısım olcakmıstı kendısı aradı benı ıvı tüp bebege basladım dıye hastalarına bıldırıyomus evet haklısın lab cok önemli rabbım hepımızın gönlune gore versın emeklerımızı boa cıkarmasın kafam karısık suan memorıallmı ıvımı kaldım ıkısı arasında herkes memorıali yazıyo ıvı yazan cok az grsz cnm allaha emanet ol ii geceler

Back
X