halen unutamadınız mı ?

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
ewt canlarm uzun yıllar birliktelik yaşayıp ayrılıp çok uzun zman geçemsine rağmen halen unutamayan yada unuttunuz keyfinizdemisiniz varmı neden ayrıldınız kaç yıl birlikte oldunuz merak ediyorum habi bakalım kızlar bekliyorum cevaplarınızı

unuttum boyunu posunu huyunu suyunu...:64::64:
bu anı o kadar çok bekledm ki onu içimde bitirebilecegm anı ve bitti işte..
dualarımın sayesnde geçti..
3 yıl çıktık ve 3 aydır ayrıyız.. o kadar bunalmışım onunlayken her gün kavga etmekten onun hep bahane bulmasından oh be şimdi öyle rahatm ki..
karşıma bana değer veren adam akıllı biri çıkınca herşey çokta güzel unutuluyor..
beni hergün ağlattığı günleri verdiği acıları o alıp götürüyor..:21:

Biliyorum ki görmesem duymasam onu,6 ayda unutmam ama alışırım,fakat her gün görürken bu çokkk zor. Deli gibi seviyorum onu,aslında ne yazık ki değmezmiş, ama o değmese de ben sevdamla gurur duyuyorum,onu seven kalbimle barışığm, taşıdığım aşkla iftihar ediyorum..

ayrılalı daha 2 ay oldu aklımdan 1 sn bile çıkmıyooo. 1 yıl çıktık benim için yapmadığı şey kalmadı ama yaptığım küçücük bir hata için beni bırakıp gidiyo.. hemde çok uzaklara... :( :( :(

Biliyorum ki görmesem duymasam onu,6 ayda unutmam ama alışırım,fakat her gün görürken bu çokkk zor. Deli gibi seviyorum onu,aslında ne yazık ki değmezmiş, ama o değmese de ben sevdamla gurur duyuyorum,onu seven kalbimle barışığm, taşıdığım aşkla iftihar ediyorum..

aynı şeyleri yaşıyorum şuanda bende. neredeyse hergün, hergün olmasada günaşırı mutlaka görüşüyorduk. alışverişmerkezleri, sinemalar, konserler, yemekler, parklar, gezmeler vs vs... hep onunlaydım. dolu doluydu zamanımız. ama artık yok. daha yeni ayrıldık ama kolay kolay unutucağımı sanmıyorum. değmeyecek birini sevmek, sevipte yüz üstü bırakılmak ve en çokta o değmeyecek kişiyi unutamamak çok acı hemde çok! :50:

ben 4yıl çıktım baya baya dolu dolu yaşadık herseyi gezmediğimiz tozmadıgımız yer kamadı tatilimizede çıktık aynı evdede yasadık sonra bitti 6ay oluyor tabiki unutamadım hergun sabah gözüü ilk açtıgımda onun ismini sööylüyorum hayallerim hala ona kurulu olmayacagını bildigim halde ve hayatımda baskası var onu unutmak için girdi hayatıma oda bunun farkındaydı hatta birlikte savasırız dedi 4aydır benmle cidddi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı falan daha onun evlilik için yolu var okulu askerliği gibi o yüzden acele etmiyoruz ama bi yandan da acaba onu üzermiyim diyorum çok iyi bir insan tabi onunda ufak tefek hataları olur ama hala eskisinde aklım tek bir hatası yüzünden ayrıldık beni aldattı baskasıyla yattı erkektir ihtiyactır demeyın bana göre seven insan baska bir tene dokunamaz en azından ben yapamam şmdi peki sen nasıl şimdiki sevgiline dokunuyorsun diceksiniz kendimce aştım bişeleri artık onun kadar sevmeyecegimi biliyorum çünkü ben ona aşıktım .Şimdiki sevgilimide seviyorum ama nedenleri var iyi bir insan evlenilecek bir insan karakteri şu bu eskisini nedensiz kayıtsız şartsız kim oldugunu neleri oldugunu umursamazan ''aşıktım'' .bence ask bi kere yasanır sevgi bi kaçkişiylede olabilir aşk göz görmez sınırsız uçsuz bucaksız yasanır.sevgi yarınlarındır aşk bügün...

ayışıltısı, çok duygulandım. bu ara zaten çok hassasım. keşke aşık olduğumuz insanlarla evlenebilsek. ve keşke aşkta hata olmasa... şuan birlikte olduğun insan neler yaşadığını biliyormuş. onuda çok taktir ettim. sana destek olması konusunda. Bir film vardı Daisy-Papatya diye. Güney Kore aşk filmi. bana onu anımsattı şimdiki erkek arkadaşının fedakarlığı. istersen izle bir o filmi :34:

ayışıltısı, çok duygulandım. bu ara zaten çok hassasım. keşke aşık olduğumuz insanlarla evlenebilsek. ve keşke aşkta hata olmasa... şuan birlikte olduğun insan neler yaşadığını biliyormuş. onuda çok taktir ettim. sana destek olması konusunda. Bir film vardı Daisy-Papatya diye. Güney Kore aşk filmi. bana onu anımsattı şimdiki erkek arkadaşının fedakarlığı. istersen izle bir o filmi :34:

çok teşekkür ederim canım .dediğin gibi keske ole seler yasadımki gerçekten film olur bide aşık oldugum kişinin ismi kolumda hintçe yazılı o kadar çok seviyordum ismini bedenimle bi ömür tasıyacak kadar şimdi sildirmek istemiyorum neden die soracaksan ne bileyim bi anı bi parcam olarak hıssedıyorum sevgilim bunuda biliyor ama sildireceğin günü bekliyecegım diyor yani çok iyi bir insan benden herhangi bi çıkarı falan yok olamazda zaten ole bi durumda yok seviyor bellikii bende artık mantıgımı kullanmak istedigimden onunla birlikteyim çünkü beni mutlu edecegıne inanıyorum bakalım yolumuz uzun ama bu yolda en büyük desteğim o oldu sağolsun.iyi bir eş olur sadık iyi bir baba belki kısmet diyelim.

ben 4yıl çıktım baya baya dolu dolu yaşadık herseyi gezmediğimiz tozmadıgımız yer kamadı tatilimizede çıktık aynı evdede yasadık sonra bitti 6ay oluyor tabiki unutamadım hergun sabah gözüü ilk açtıgımda onun ismini sööylüyorum hayallerim hala ona kurulu olmayacagını bildigim halde ve hayatımda baskası var onu unutmak için girdi hayatıma oda bunun farkındaydı hatta birlikte savasırız dedi 4aydır benmle cidddi düşünüyoruz ailelerimiz tanıştı falan daha onun evlilik için yolu var okulu askerliği gibi o yüzden acele etmiyoruz ama bi yandan da acaba onu üzermiyim diyorum çok iyi bir insan tabi onunda ufak tefek hataları olur ama hala eskisinde aklım tek bir hatası yüzünden ayrıldık beni aldattı baskasıyla yattı erkektir ihtiyactır demeyın bana göre seven insan baska bir tene dokunamaz en azından ben yapamam şmdi peki sen nasıl şimdiki sevgiline dokunuyorsun diceksiniz kendimce aştım bişeleri artık onun kadar sevmeyecegimi biliyorum çünkü ben ona aşıktım .Şimdiki sevgilimide seviyorum ama nedenleri var iyi bir insan evlenilecek bir insan karakteri şu bu eskisini nedensiz kayıtsız şartsız kim oldugunu neleri oldugunu umursamazan ''aşıktım'' .bence ask bi kere yasanır sevgi bi kaçkişiylede olabilir aşk göz görmez sınırsız uçsuz bucaksız yasanır.sevgi yarınlarındır aşk bügün...

cnm benim yaşadığın çok kötü erkek arkadaşınada şimdikine helal olsun sana saygı duyması keşke her erkek aynı olsaseviyorsunda ne oluyo bir gün sırtından vuruyo ve kalbinde kocaman yara açıp gidiyo işte hayat umarım hayatında mutlu olursun yaşadıklarını arkanda bırakarak

cnm benim yaşadığın çok kötü erkek arkadaşınada şimdikine helal olsun sana saygı duyması keşke her erkek aynı olsaseviyorsunda ne oluyo bir gün sırtından vuruyo ve kalbinde kocaman yara açıp gidiyo işte hayat umarım hayatında mutlu olursun yaşadıklarını arkanda bırakarak

teşekkür ederim canım çok saol herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun unutamayanlarında Allah yardımcısı olsun .

bişe merak ediyorum yanlış anlama barışmak için çabaladığı halde mi barışmadın bende çok büyük hata yaptım aldatmadım ama hatam çok büyük ve seni çook seviyorum eriyorum ama olmaz diyor. o da senin gibi mi çok mu kararlı içi yansada dönmez mi diye düşündüm herkes zaman geçsin git tekrar çabala diyor ama ne yapsam bilmiyorum

hala unutamadım ve o nişanlandı :( beni aldattı ve aldattığı insanlar nişanlandı 3 yıllık birliktelikten sonra :(

çokkk üzücü :((

şimdi neden üzülüyorum onuda düşünüyorum şimdi...ama içimden kızamıyorumda sanırım gerçek aşk bu kötü bir şey söyleyemiyorum..dün gece durdum öylece ağladım aradan 7 ay geçmiş..bir şarkı çıktı karşıma ve ben dinleyerek hüngüre hüngüre ağladım :(

hala unutamadım ve o nişanlandı :( beni aldattı ve aldattığı insanlar nişanlandı 3 yıllık birliktelikten sonra :(

çok yakın bir arkadaşımın başına geldi. sevgiliydiler sonra çocuk nişanlanalım diye tutturdu nişanlandırlar daha kız üniversite okuyordu bu sene bitirdi. sonra nişanlısı eski sevgilisin kardeşiyle aldattı . öğrendi tabi nişan falan atıldı .cocuk geldi tekrar birleşmek istedi tam ikna olurken bir arkadaşı uyardı hala onla birlikte diye ve şuan onu kaçırdı ve evlendi.
ama arkadaşım sonra biriyle tanıştı hem oda üniversite okuyor vee eskisine nazaran çok mutlu herşey daha güzel diyor inşallah seninde sonun onun gibi olur
Allah yardımcın olsun

bişe merak ediyorum yanlış anlama barışmak için çabaladığı halde mi barışmadın bende çok büyük hata yaptım aldatmadım ama hatam çok büyük ve seni çook seviyorum eriyorum ama olmaz diyor. o da senin gibi mi çok mu kararlı içi yansada dönmez mi diye düşündüm herkes zaman geçsin git tekrar çabala diyor ama ne yapsam bilmiyorum

olurmu çok çabaladı aşırı neler yapmadıkı penceremin önündemi uyumadı annesinemi aratmadı kuzenleri falan arayıp durdu iş yerime geldi ama yapamazdım köpek gibi sevmeme rağmen çünkü bi kere affettimmi bi daha yaaprdı güvenemezdim bi daha aklım hep onda kalacaktı en iyisi gururlu çekip gitmek en azından affetti nasılsa ama yapadabilir gülden affeder dedirtmektense gururlu kız sevmesine ragmen tavrını agırlıgını koydu çekip gitti dedirtmeyi tercih ettim.Seviyorsun affedersin diyenlerde oldu ama olmuyo inanki yasadıklarımıza bakıyorum hiç bi eksigimiz yoktu benmleyken çok mutluydu biz 4yıl boyunca hiç kavga dahi etmedik ben hep dinlerdim onu bu kadar sorunsuz bi ilişkide keyfine beni aldattıysa sonuclarınada katlanmalı ilerde ben bu riskle yasayamazdımonunla bi ömür .

Back
X