halen unutamadınız mı ?

son umudumla yerle bir oldu . oda unutmak istiyorum seni artık olma hayatımda diyor kapadım kutuyu diyor eşek gibi seviyorum ama yapamıyorum diyor. of yaaa bizimde mi sonumuz böyle olucak aldatmadım ama ben belki bi şekilde ikna olur kim bilir

son umudumla yerle bir oldu . oda unutmak istiyorum seni artık olma hayatımda diyor kapadım kutuyu diyor eşek gibi seviyorum ama yapamıyorum diyor. of yaaa bizimde mi sonumuz böyle olucak aldatmadım ama ben belki bi şekilde ikna olur kim bilir

aldatmadıysan hala bi umudun var canım senn.biz aldatma mevzusu öncesi ayrılmıştık ama 2mizde çok aşıktık aile nedeniyle ayrıldık ama ben biliyordum barısırız dayanamayız diye.tam ayrılık sonrası hep bi umudum vardı ama kuzeni benm yakın arkadasımdı onu konusturdum nasılsa bi daha ibrahimle barısmıycaz beni aldattımı hiç söyle ne olur die en sonunda dayanamadı evet aldattı dedi ve 2 kere baska biriyle birlikte oldu dedi dünyam basıma yıkıldı.sonra dayanamadım söyledim önce inkar etti baya bi sonra kuzenin öyle demiyor dedim kuzenide inkar etti düştüğüm durumu anlatamam en son itiraf etmek zorunda kaldılar baktılar sinir krizi geçiriyorum söyledi o an benm için hersey bitti işte. yani uzattım lafı kusura bakma senn hala bi sansın var belki kız oldugun için yadırgandın ama uzun uğraslar sonucunda zaferine ulaşabilirsin belki umudunu koru korunmaya deger seylerin varsa bırakma peşini derim ben.

hayatta hep kendi mutluluğumu düşündüm zaten küçüktüm daha önce şimdi ilk defa omzuna yattığımda tüm herşeyi unuttum tek kişi vardı. o da oydu. annesiyle tanıştım ama hala eski sevgilimi seviyorum sanıyor. algılayamıyor onun için nasıl delirdimi ve dediki bana keşke aldatmış olsan unuturdum bi anlıktı derim. ama of. ama biraz önce bile aradı sabah konuştuk uyurken dediklerimi anlamamış rüyamda gördüm direk aradımda sabah kötüydüm bende onun için aramış of.

olurmu çok çabaladı aşırı neler yapmadıkı penceremin önündemi uyumadı annesinemi aratmadı kuzenleri falan arayıp durdu iş yerime geldi ama yapamazdım köpek gibi sevmeme rağmen çünkü bi kere affettimmi bi daha yaaprdı güvenemezdim bi daha aklım hep onda kalacaktı en iyisi gururlu çekip gitmek en azından affetti nasılsa ama yapadabilir gülden affeder dedirtmektense gururlu kız sevmesine ragmen tavrını agırlıgını koydu çekip gitti dedirtmeyi tercih ettim.Seviyorsun affedersin diyenlerde oldu ama olmuyo inanki yasadıklarımıza bakıyorum hiç bi eksigimiz yoktu benmleyken çok mutluydu biz 4yıl boyunca hiç kavga dahi etmedik ben hep dinlerdim onu bu kadar sorunsuz bi ilişkide keyfine beni aldattıysa sonuclarınada katlanmalı ilerde ben bu riskle yasayamazdımonunla bi ömür .

en doğrusunu yapmıışsın

hayatta hep kendi mutluluğumu düşündüm zaten küçüktüm daha önce şimdi ilk defa omzuna yattığımda tüm herşeyi unuttum tek kişi vardı. o da oydu. annesiyle tanıştım ama hala eski sevgilimi seviyorum sanıyor. algılayamıyor onun için nasıl delirdimi ve dediki bana keşke aldatmış olsan unuturdum bi anlıktı derim. ama of. ama biraz önce bile aradı sabah konuştuk uyurken dediklerimi anlamamış rüyamda gördüm direk aradımda sabah kötüydüm bende onun için aramış of.

erkeklerin aldatmaya bakıs acısı biras farklı canım tam kestirmek mümkün değil ben 2türlüsünüde affedemem ama herhangi bir duygusallık yoksa cinsel acıdanda bi aldatma söz konusu değilse sorun değil ama eski sevgili felan işin içindeyse aldatmaya girer bu birasda karsı tarafın yetişme şekline gördüklerine baglı .ben şimdiki sevgilimle beraberken aşık oldugum sevgilimle kendimi tutamayıp konusursam bu aldatma bana göre ama yapmam tabiki ole bişe aşkımdan gebersemde.

erkeklerin aldatmaya bakıs acısı biras farklı canım tam kestirmek mümkün değil ben 2türlüsünüde affedemem ama herhangi bir duygusallık yoksa cinsel acıdanda bi aldatma söz konusu değilse sorun değil ama eski sevgili felan işin içindeyse aldatmaya girer bu birasda karsı tarafın yetişme şekline gördüklerine baglı .ben şimdiki sevgilimle beraberken aşık oldugum sevgilimle kendimi tutamayıp konusursam bu aldatma bana göre ama yapmam tabiki ole bişe aşkımdan gebersemde.

hayır işte konuşmadık ama benim güvensizliğimi ve bazen o ilk başlardaki duygularımı yanlış anladı senin şuanki sevgilin gibi olgun karşılamadı. hoş karşıladı ama en ufak hatamda demediğim halde bana onun adıyla hitap ettin dedi ve bitirdi. demedim ama anlayamıyorum. istemiyorum böle daha mutlu olucaz diyor. ama şöyle bi durum var ayrıldımız ilk günden bişeler yazıyorum mail atıcam ve anlasın koskaca 8 ayı . o nasıl sevdiğimi.

3 ay 9 gün çıktık. ve 14 şubatta ayrılmıştık. ayrılırken ağlamıştı. bizim ilişkimiz çok farklıydı. biz birbirimiz için bütün okulu karşımıza almıştık. sanırm bana göre aşk sevdiği kusarken ağzına poşet tutmaktır. hep yanımdaydı en fazla derslerde ayrılıyorduk tenefüste hemen yanıma koşuyordu. ama ayrıldık ve ben bitirdim. hiç unutamadım onu hep sevdim. daha sonra tekrar geldi bana. sevdiğini söyledi. başta kabul etmedim. sonra ısrarlarına dayanamayıp kabul ettim zaten hala çok seviyordum. sonra anca bir hafta çıkmışızdır. güven yok, sevgi yok diye saçma sapan bahaneler önüme sürerek terketti. kendince intikamını aldı. 3 yıl olucak onu tanıyalı, seveli. unutmak aslında az hatırlamaktır şimdi başka biriyle ilişkim var. 3. ayımıza giricez. mutluyuz. aşk bir kez yaşanır sadece. ondan sonrakiler sadece sevgi olabilir.

hayır işte konuşmadık ama benim güvensizliğimi ve bazen o ilk başlardaki duygularımı yanlış anladı senin şuanki sevgilin gibi olgun karşılamadı. hoş karşıladı ama en ufak hatamda demediğim halde bana onun adıyla hitap ettin dedi ve bitirdi. demedim ama anlayamıyorum. istemiyorum böle daha mutlu olucaz diyor. ama şöyle bi durum var ayrıldımız ilk günden bişeler yazıyorum mail atıcam ve anlasın koskaca 8 ayı . o nasıl sevdiğimi.

bak bana onun adıyla hitap ettin demiş onu onun kadar sevmediğini düşünüyor.Bence ona gerçek sevgini gösterirsen olabilme ihtimali çok yüksek öyle abartılcak bişe yok ortada bu arada sen kaç yasındasın sevgilin kaç yasında sadece merak ettim yanlış anlama söylemeye bilirsin olesine merak işte.

ikimizde 21 yaşındayız işte küçüğüz daha tabi (: o benden 3 ay büyük işte
bilmiyorum yarın yüz yüze konuşucaz herkes olur diyor ama o istemiyorum
1 ay sonra 2 ay sonra ne olur bilmiyorum ama istemiyorum diyor. ve unutmaya başlamış beni yavaştan öle dedi.

3 ay 9 gün çıktık. ve 14 şubatta ayrılmıştık. ayrılırken ağlamıştı. bizim ilişkimiz çok farklıydı. biz birbirimiz için bütün okulu karşımıza almıştık. sanırm bana göre aşk sevdiği kusarken ağzına poşet tutmaktır. hep yanımdaydı en fazla derslerde ayrılıyorduk tenefüste hemen yanıma koşuyordu. ama ayrıldık ve ben bitirdim. hiç unutamadım onu hep sevdim. daha sonra tekrar geldi bana. sevdiğini söyledi. başta kabul etmedim. sonra ısrarlarına dayanamayıp kabul ettim zaten hala çok seviyordum. sonra anca bir hafta çıkmışızdır. güven yok, sevgi yok diye saçma sapan bahaneler önüme sürerek terketti. kendince intikamını aldı. 3 yıl olucak onu tanıyalı, seveli. unutmak aslında az hatırlamaktır şimdi başka biriyle ilişkim var. 3. ayımıza giricez. mutluyuz. aşk bir kez yaşanır sadece. ondan sonrakiler sadece sevgi olabilir.

demek tahminimce lisedesin ve bence öyle deme . hayata bir atıl gerçekten çok güzel daha güzel sevebiliyorsun. ben lisede ilk aşık oldumda onun gibisi olmaz demiştim benden büyüktü falan filan ama gerçekten liseyi bitireli 2 yıl oldu o çocuk hayatımda çıkalı 5 yıl falan ama neler değişmedi insan 1-2 kere aşık olabiliyor ama bişe diyim mi aşkın acısı daha kısa sürüyor. çünkü aşk gurura daha yakın ama sevgi ve aşk birlikteyken ve sevgi fazlaysa o zaman herşeyin oluyor. en azından bence

Amaaaan unutulmuyor diye birşey yok
ben evliyim eşimi de çoook seviyorum:nazar:
ama ondan önce de bana çok bağlı 2 sevgilim olmuştu :1:

inanın klişe olacak ama sabırlı bir yapıdaysanız zaman herşeyi öyle güzel unutturuyor ki..

aklımın bi köşesine bile gelmezler o zamanında yanıp tutuştuğum delikanlılar :1:

bi arkadaşım var üniv.den 10 yıl önce okuldan birine aşık olmuştu,çocuk karşılık vermedi,platonik takıldı gitti bizim ki

şu an başkasıyla evli ama hala der
"ben onu hala unutamıyorum sanki,kocamı çok seviyorum ama onun yeri ayrıdır"

falan diye saçmalar her zaman,balık burcuydu,deli gibi bağlanmıştı ukalanın önde gidenine...

uzun lafın kısası eskilerin hepsi kocişimin totosunu yesinler..:1:
:nazar:

Son düzenleme:
Amaaaan unutulmuyor diye birşey yok
ben evliyim eşimi de çoook seviyorum:nazar:
ama ondan önce de bana çok bağlı 2 sevgilim olmuştu :1:

inanın klişe olacak ama sabırlı bir yapıdaysanız zaman herşeyi öyle güzel unutturuyor ki..

aklımın bi köşesine bile gelmezler o zamanında yanıp tutuştuğum delikanlılar :1:

bi arkadaşım var üniv.den 10 yıl önce okuldan birine aşık olmuştu,çocuk karşılık vermedi,platonik takıldı gitti bizim ki

şu an başkasıyla evli ama hala der
"ben onu hala unutamıyorum sanki,kocamı çok seviyorum ama onun yeri ayrıdır"

falan diye saçmalar her zaman,balık burcuydu,deli gibi bağlanmıştı ukalanın önde gidenine...

uzun lafın kısası eskilerin hepsi kocişimin totosunu yesinler..:1:
:nazar:

unutmak istenirse ve olaydan aptığınızdan pişman değilseniz unutuluyor tabi sadece istemek lazım. onu becermek mesele

ikimizde 21 yaşındayız işte küçüğüz daha tabi (: o benden 3 ay büyük işte
bilmiyorum yarın yüz yüze konuşucaz herkes olur diyor ama o istemiyorum
1 ay sonra 2 ay sonra ne olur bilmiyorum ama istemiyorum diyor. ve unutmaya başlamış beni yavaştan öle dedi.

anlıyorum bitanem peki seni kırmak istemem ihtimalleri konusuyoruz sonucta acaba bunu bir bahane olarak gösterip ayrılmak istemiş olamazmı kendi vicdanını rahat ettirmek için bunun arkasına sıgınmıştır belki böyle seyler benm çevremde arkadaslarma cok oluyorda sadece bi ihtimal tabiki bu zaten birsey diyimmi yasıt çıkanlar hep böyle sorunlu oluyor olgunlaşmıyorlar karakerleri yeni oturuyor bizde 23-23dük gerçi 40 yasında adamda aynı erkektir demiyorum çok iyi erkeklerde var karakter ve kişilik meselesi tam anlamıyla sen seviyorsun uğras emegini ver baktın olmuyo zor ama unutmaya calış becerebilirsen umarım sanslı olursun ve mutlu olursun canım.

anlıyorum bitanem peki seni kırmak istemem ihtimalleri konusuyoruz sonucta acaba bunu bir bahane olarak gösterip ayrılmak istemiş olamazmı kendi vicdanını rahat ettirmek için bunun arkasına sıgınmıştır belki böyle seyler benm çevremde arkadaslarma cok oluyorda sadece bi ihtimal tabiki bu zaten birsey diyimmi yasıt çıkanlar hep böyle sorunlu oluyor olgunlaşmıyorlar karakerleri yeni oturuyor bizde 23-23dük gerçi 40 yasında adamda aynı erkektir demiyorum çok iyi erkeklerde var karakter ve kişilik meselesi tam anlamıyla sen seviyorsun uğras emegini ver baktın olmuyo zor ama unutmaya calış becerebilirsen umarım sanslı olursun ve mutlu olursun canım.

onu bende düşündüm ama işte deli gibi kilo vermesi , üzülmesi uyuyamaması vs. nasıl desem sonra ben ona sert çıkınca yumusaması böyle yapmazsam seni kendimden soğutmazsam hiç beceremicez demesi bilmiyorum. o hep benden daha çok sevdi aslında bu hikayede aslında kendime sevmiyor sevmiyor demek için elimden geleni yapıyorum ama hareketleri nasıl desem. anlıyorsun dimi ? anlarsın bundan önceki sevgilim bahanelere başvurdu ama belliydi tavrından hareketinden. nasıl desem 4 güna aramadım çok kırdı beni ama sonra o rüyasında kötü görünceki telaşlı mesajları , ayrılamdan kargoya hediye vermiştim o iletilmiş onu görünce attığı mesajlar. ben istesem unutmak istesem sevmedine inansam beceririm ama bu şekilde olmuyor. beceremiyorum. yaaa aynı bölümdeyiz bide o benden bi üst sınıf hazırlık okumamış işte. ama beceremiyorum ortak dersler flaan ve kimseyle konuşmuyor . ne unuttum havalarında ne bişe benim hakkımda bişe demiyor. sadece normal hayatına hiç girmemişim gibi davranıyor. yaa en büyük korkum hayatıma bidaha onun gibi eğer gördüğüm gibiyse mert bi insanın adam gibi adamın çıkmama ihtimali. hayatımda ilk defa unutmak istemiyorum ve acı çekmekten kaçmıyorum

Son düzenleme:
onu bende düşündüm ama işte deli gibi kilo vermesi , üzülmesi uyuyamaması vs. nasıl desem sonra ben ona sert çıkınca yumusaması böyle yapmazsam seni kendimden soğutmazsam hiç beceremicez demesi bilmiyorum. o hep benden daha çok sevdi aslında bu hikayede aslında kendime sevmiyor sevmiyor demek için elimden geleni yapıyorum ama hareketleri nasıl desem. anlıyorsun dimi ? anlarsın bundan önceki sevgilim bahanelere başvurdu ama belliydi tavrından hareketinden. nasıl desem 4 güna aramadım çok kırdı beni ama sonra o rüyasında kötü görünceki telaşlı mesajları , ayrılamdan kargoya hediye vermiştim o iletilmiş onu görünce attığı mesajlar. ben istesem unutmak istesem sevmedine inansam beceririm ama bu şekilde olmuyor. beceremiyorum. yaaa aynı bölümdeyiz bide o benden bi üst sınıf hazırlık okumamış işte. ama beceremiyorum ortak dersler flaan ve kimseyle konuşmuyor . ne unuttum havalarında ne bişe benim hakkımda bişe demiyor. sadece normal hayatına hiç girmemişim gibi davranıyor. yaa en büyük korkum hayatıma bidaha onun gibi eğer gördüğüm gibiyse mert bi insanın adam gibi adamın çıkmama ihtimali. hayatımda ilk defa unutmak istemiyorum ve acı çekmekten kaçmıyorum

son çare yaptınmı bilmiyorum ama olsun sonkez seninle ciddi bi konu konusmak istiyorum diyip bi kenara cek yanlış sakin kafayla anlat derdini onu nasıl sevdiğini anlat şimdiki durumdan nasıl pişman oldugunu onun yokluğunun sana iyi gelmediğinden bahset ben bu ilişkinin bir sans daha hak ettiğini düşünüyorum kendimize bir sans daha verelim sende yardımcı ol daha iyi yerlere tasıyalım beraberliğimizi sağlam temeller kuralım yıkılmayacak temeller söz verelim de biraz duygulu hisli konuş içinden geçtiği gibi hissettiğin acı şeklini onunda hissetmesi lazım seviyorsa büyük bir sebebiniz yok gözükürde olmalı diye düşünüyorum.

çok yakın bir arkadaşımın başına geldi. sevgiliydiler sonra çocuk nişanlanalım diye tutturdu nişanlandırlar daha kız üniversite okuyordu bu sene bitirdi. sonra nişanlısı eski sevgilisin kardeşiyle aldattı . öğrendi tabi nişan falan atıldı .cocuk geldi tekrar birleşmek istedi tam ikna olurken bir arkadaşı uyardı hala onla birlikte diye ve şuan onu kaçırdı ve evlendi.
ama arkadaşım sonra biriyle tanıştı hem oda üniversite okuyor vee eskisine nazaran çok mutlu herşey daha güzel diyor inşallah seninde sonun onun gibi olur
Allah yardımcın olsun

inşallah cnm..Allahtan tek dileğim sabırla bunu kısa sürede atlatabilmek...

son çare yaptınmı bilmiyorum ama olsun sonkez seninle ciddi bi konu konusmak istiyorum diyip bi kenara cek yanlış sakin kafayla anlat derdini onu nasıl sevdiğini anlat şimdiki durumdan nasıl pişman oldugunu onun yokluğunun sana iyi gelmediğinden bahset ben bu ilişkinin bir sans daha hak ettiğini düşünüyorum kendimize bir sans daha verelim sende yardımcı ol daha iyi yerlere tasıyalım beraberliğimizi sağlam temeller kuralım yıkılmayacak temeller söz verelim de biraz duygulu hisli konuş içinden geçtiği gibi hissettiğin acı şeklini onunda hissetmesi lazım seviyorsa büyük bir sebebiniz yok gözükürde olmalı diye düşünüyorum.

ama onun biraz yalnız kalması lazım çok yıprandı. hak veriyorum ona olanlar üst üste ve istemeden elimden gelmediği şekilde geldi ve benim elimden bişe gelmiyordu. onun biraz yalnız kalması ve gururunun susması lazım . zor ama o bir aylık sürede artık ne olur bilemem işte sorun o zaman diliminde.yazı yazıyorum onları yollucam işte konuşmak yerine konuşunca diretiyor çünkü. okuduktan sonra konuşuruz. ama bu sürede dediği gibi unatabilir mi yoksa bilemem. ama biz ayrıldımızdan beri sürekli konuşuyoruz ve o her yumuşadığında kendini kenara çekip beni kırıyor. anlaması lazım. insan unutmaya başladım dediği kız için istanbulun bir ucundan diğer ucuna eve yalnız dönmesin diye gelir mi ya ? ya ben çok olumluyum ki tarzım değildir olumlu olmak öyle. keşke senin gibi kesin kararlar verebilsem ve uygulayabilsem. çok teşekkür ederim. tavsiyelerin için. ama karşımda o kadar kendine kapanık birisi varki açman için zorlaman lazım anca öyle açılıyor dorğuyu söylüyor. çok zor birisi. bazen düşünüyorum hayat boyu istediğini değilde olması gerekeni söyleyen (gurur vs.yenilip) adamla bir ömür geçer miydi ? belkide 3-4 sene çıkıp bu noktaya geldimizde ayrılmak daha zor olucaktı sonuçta gençliğim 4 senem benim. tüm hayatım anılarım. ve düşündükçe mantıklısı böyle diyorum. sonra aileler kültürler çok zıt. ama işte tam vazgeçerken duyduğum bir şarkı söz vs. eritiyor beni. hiç böle çaresiz kalmadım. Allah hakkımda hayırlısı neyse onu bana nasip etsin. tüm üzülenler içinde. vee inşallah hakkımda hayırlısı odur.

Son düzenleme:

aşk belki bir kez yaşanır yaşansa bile ilk heyecan çok farklı oluyor ama aşk geçici bunu asla unutma ben aşk ölümlüdür önemli olan karşındaki insana saygın sevgin ve değerin bunlar gerçekse gerisi yalan aşkta yalan

bir ay oldu ayrılalı..giderken son buluşmamızda herşey güzeldi öptü sevdi..seni asla bırakmıycam dedi başka bir ile gidiyordu çünkü..arayacağım hep dedi..şu an 25.gün ve hala aramadı bende dönmedim arayıp ta telefonumun açılmaması olasılığını göze alamıyorum..ayrıırken beni sakinleştirmek için mi söylüyorsun bunları dedim hayır dedi hep sıkıca sarıldım ona oda bana sonra giderken ağlama göüzm arkada kalmasın dedi..ailesi sorundu zaten başka bir kız var..sanırım beni yaşadığımız herşeyi unuttu..en kötüsüde acaba baştan beri herşey oyunmuydu diyorum..bu şekilde tekedildiğim için..facesine baktım bir sepet oyun oynamış ..insan isteseydi bir mesaj bile atardı..ama bu şekilde terkedilmek çok kötü bitti bile demeden..

Back
X