• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HALEPTE KATLİAM VAR

asli1605

Acı Yok Rocky!!!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.271
1.470
83
32
Doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum.
Konu kapansın veya kapanmasın umrumda değil.
Ama halepte katliam var.
İnsanlık ölüyor, çocuklar ölüyor.

Bombaların sesi,enkazların izi, kanla renklenmiş sokaklar,namnunun ucunda ki çocuklar.

Feryatlar, ağıtlar, açlık ve susuzluk bütün acıların bir arada toplandığı yer oldu halep.
Biz de derdimiz mi var sanıyoruz. Hayır.

Gözlerimizin önünde evladımızın, anamızın, babamızın, kocamızın öldürüldüğünü düşünmek bile acıtırken yüreği.
Onlar hergüne aynı acıyla uyanıyor.

Belki de hergece birbirlerine sarılıp helalleşiyorlardır.
Belkide hergece evlatlarına son kez sarılırcasına öpüp kokluyorlardır. Ölüme uyanmak onlara nefes almak kadar yakın.

Bu zor günler de dualarımızı bağışlarımızı desteğimizi eksik etmeyelim.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Dualarımız ve bağışlarımız kabul olsun.
ALLAH RAZI OLSUN.

Elimizden birsey gelmiyor yeri mi bilmiyorum arkadaslar dua edelim ama ihlas suresu toplanıyor , fetih süresi ve Enam süresi okuyabilecek arkadaşlar toplayalım mi ne dersiniz ? birde durumu iyi olan arkadaşlar Kullanmadiginiz eskimemis eşyalarınizi kolileri Kızılay a teslim edebilirsiniz Halep için en q zindan bunları yapabilirz diye düşünüyorum

Mümkün mertebe bağış yapmak lazım güvenilir yardım kuruluşları kanalıyla.

Ben çocukken bosna savaşı vardı da tv de gördükçe nasıl üzülür, böyle şeyler neden oluyor diye isyan ederdim çocuk aklımla. Büyüdükçe dünyanın içine tükürülecek bi yer olduğunu anlıyor insan tabi.

5 tl bile olsa bağış yapın arkadaşlar. Kış geldi gıda battaniye ilaç lazım. Allah yardımcıları olsun.

O gece darbe başarılı olsaydı aynı kaderi paylaşıor olabilirdik.

Ama biz halk olarak birlik olduk ve yendik zulmü.

Halep için de birlik olabiliriz.
Az çok demeyelim elimizden ne geliyorsa.

Bir battaniye bile bir kaç çocuğu soğuktan koruyabilir.
Duyarlı kardeşlerimden allah razı olsun.

Ben görüyorum burda ve diger yerlerde. Dua toplama diye bir sey yapılıyor. Sureleei topluyoruz dagitiryoriz vs mesaj atiyor herkes birbirine.
Manevi güce inaniyorum ama bu işler birazda elle tutulur şeylere bakıyor benim fikrim.
En azından elimizden gelen maddi yardimlarimizida esirgemeyelim isterim bende.

Halep yaniyor, halep toz duman, halepte cocuklar ölüyor, halep te insanlar aç, açık, üşümüş, esir. Allahım dualar sonuc verdi. Ateskes saglanmis. Cok şükür.

Kac gündür içim yanıyor,kabuslar görüyorum uyuyamıyorum.nasıl bukadar vicdansız olabiliyorlar.
O çocuklara o insanlara yazık değilmi nefesim kesiliyor.
Rabbim yardımcıları olsun.
Rabbim yardımcımız olsun.

Cahilliğim için özür dilerim ama bu Dünya çapındaki sivil savunma örgütleri
Halep teki sivilleri niçin Fırat kalkanı sonucu oluşmuş güvenli bölgeye nakletmiyor ?
Cevabı bilen var mı ben haberlerde bununla ilgili çalışma görmedim de ...

Back
X