Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahariye halıya bakabilirisniz. ürgüp serisinde koyu renk halılar var.
ben kullanmıyorum ama kuzenim kullnıyor. çok memnun. kolay siliniyor. oldukça da kalın. çocuklu evler için ideal bence. bende onun referansıyla ordan baktım. kahve turkuazlı olan modellerden birini almayı düşünüyorum.baktım hemen...baharıye...softlıne,safır urgup modellrınde begendıklerım oldu...sızın kullandıklaınız baharıye mı oyle ıse hangı modeller ..rıca etsem:) memnunıyetınız..
mutfağım bıttı elhamdülillah..sızlerden ıkı rcam oldu şimdı..mutfak halısı hanı şu kaymayanlardan ( jel taban)..
saray ın jel taban halısını kullanan var mı...başka onerebılecegınız halı markası...
selam,
buna benzer halılar sanat halının patchwork serisinde de var..
Koltuklarının rengi ile uyuşacak bir halı istersen sanat delüks 6833 ü öneririm ama sanırım sen daha sportif bişeyler arıyorsun..
Dokusu falan çok hoş kabartmalı.
Ben de halıdan yana dertliyim salona halı alacağız ama karar veremedim gittim.. Spor desenlerden hoşlanmıyorum, çok klasiğide sevmiyorum.. Sanat halının astoria serisinden beğendiklerim oldu ama koltuklarımız ne beyaz, ne krem çok farklı bir rengi var.. Sanki çooooook açık su yeşiliyle, bej arası.. Tay tüyü olduğu için değişiyor rengi. Almak istedigim halı da beyaza kaçıyor.. Ya koltukları kirli gösterirse diye karar veremedim.
Beğendiğim modeller sanat halıda var bir tek.. Ama onunla ilgili de sadece kuru temizleme olması gerekiyormuş gibi bişeyler duydum..Tamam halıları normal yıkamaya veriyoruz da, ilk defa halıya kuru temizleme duydum.. Nereden bulacağım ben halı kuru temizlemecisi![]()
Çok daraldım kaç gündür araştırıyorum, araştırdıkça aklım karışıyor.. Az para değil yani, koridorun yolluklarıyla birlikte bin tlden fazla tutuyor.. Yanlış karar vermek istemiyorum.
Kaymaz taban derken ince halıfleks gibi olanları mı diyorsun acaba? Tavsiyem evinde kedi falan besliyorsan sakın alma.. Biz koridora yaz için almıştık , kedim tırnaklarını geçirip tırmalayınca içi dışına çıktı.. Hani bayan çorabında kaçık olurya aynen öyle kaçtı..ama onun dışında güzel, leke falan tutmuyor.. At makineye ohhh miss
Confetti halıları diyorsan eğer onların da sık yıkama sonucu altları dökülme yapıp parçalanıyor.. Bir de lekeleri olduğu gibi kalıyor.. Abimin eşi 3 tane halısını attı öyle.. Tabi sarayınkisi nasıldır bilemem.. Böyle şeyler almadan önce çok iyi araştırmak lazım çook :44: