- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 492
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıraz klasık bana gore:) ılkbahar7205 ...örgü 6514 bıraz genclıgı sergılıyor sankı:) ama hoş...karabag eskı halı desenlerını andırıyor fakat ya tabanı cok koyu ya da tam tersı beyazımsı krem.. cok zor begenıyorum ne olacak benım bu halım...
mutfağım bıttı elhamdülillah..sızlerden ıkı rcam oldu şimdı..mutfak halısı hanı şu kaymayanlardan ( jel taban)..
saray ın jel taban halısını kullanan var mı...başka onerebılecegınız halı markası...
malesef cok acık renklerı var begendıgım desenın...eko halı ıptal oldu..
cok cok teşekkür ederım yorumlarınız ıcın...bugun mutfak halımı aldım o kadar araştırdıktan sonra halıcıda gordugum pıerre cardın suelo...yu aldım..
merhaba,
güzel günlerde kullan halılarını
Ben hala bakmaya devam ediyorum ama netten araştırıyorum şuan.Evden çıkma gibi bir lüksüm yok malesef.. Badana boya işleri var.çok yoğunum. Ben nette bir halı gördüm, çok hoşuma gitti ama marka hakkında neredeyse hiç bir bilgi yok internette.
Markası liviadora..link vermek yasakmı bilmiyorum ama vereyim yinede
Liviadora - Bravo 3853A_M0522
Çok hoşuma gitti 6 m2 salon için düşünüyorum.Ama nasıldır iyi midir bilemiyorum :26:
Daha önce de belirttiğim gibi saray halı astoria serisinden de beğendim 2 tane.
Bir de bunlara merinos love story serisinden bir halı eklendi. Bunlar sadece salon için düşündüklerim..Antre de var..E bir de şimdi mutfak ile oturma odası da çıktı.. Seni çok iyi anlıyorum, karar vermek çok zor.. Düşündükçe, modellere baktıkça beynim allak bulak oluyor.
Pierre cardin için oldukça olumlu yorumlar okudum.. Bence mutfağına bu markayı seçmekle çok iyi yapmışsın. Oturma odana da aynı markayı alabilirsin aslında. Çünkü leke tutmuyor falan diyorlar.
ilk baştaki beğendiğin halıyı ben beğendim aslında. mekanın çok sade geldi bana renk katar desenleri falan bu yılın desenleri modayada uygun. ben halılardan anlarım :) bahariyenın bölge bayisiydik :) sanat halıyı tavsiye etmem kesinlikle alma. bahariyenin halıları kullanışı güzel. sarayda kesinlikle önermem. maliyetten tasarruf edicez diye halının kalitesini bozdular. royal ve pierre cardin de güzel ama pahalıdır. ama saf yük olduğu için onlarda leke tutuyo zaten :) sürekli kullandığın yere akrilik halı öneririm hep kullanması kolay hem de çok yün sarmıyor etrafı :) iplikli halı kesinlikle alma. ilerde yapışırlar garantide vermez firmalar zaten yapışmasına. yok sirkelemicen, yok çok basılan yere koymayacan diye sınırlamalar getiriyorlar. :) artı sirkelemeden içindeki toz çıkmıyor mecbur sirkelicen. bu kezde içindeki ipler atma yapıyor :)
birde leke olmasın diye çok koyu renk halı alma onlar daha berbat oluyo bütün tozu ipliği topluyor su lekesi falan kalabiliyor. :)
halıyla ilgili kafana takılan soruların varsa sorabilirsin malum hem kullanıcı hep satıcısı olarak tecrübem var :)
halıdan anlayan birini bulmak güzel.. bahariye halının ürgüp serisi için ne düşünüyorsunuz. ya dümdüz turkuaz olan halısından(nc2522) yada kahve turkuaz olan modellerden (nc2516) almayı düşünüyordum. fakat halıyı yakından gördüm kahverengi yerleri oldukça koyu renk. siz çok koyu renk halı almayın deyınce kafama takıldı. bir önceki halımı acemilik ve düğün telaşından bembeyaz almıştım. daha sonra eve bebek gelince o halıyı kullanmam imkansız oldu oyuzden şuan koyu renk bir halı almak istıyorum.
merhaba,
güzel günlerde kullan halılarını
Ben hala bakmaya devam ediyorum ama netten araştırıyorum şuan.Evden çıkma gibi bir lüksüm yok malesef.. Badana boya işleri var.çok yoğunum. Ben nette bir halı gördüm, çok hoşuma gitti ama marka hakkında neredeyse hiç bir bilgi yok internette.
Markası liviadora..link vermek yasakmı bilmiyorum ama vereyim yinede
Liviadora - Bravo 3853A_M0522
Çok hoşuma gitti 6 m2 salon için düşünüyorum.Ama nasıldır iyi midir bilemiyorum :26:
Daha önce de belirttiğim gibi saray halı astoria serisinden de beğendim 2 tane.
Bir de bunlara merinos love story serisinden bir halı eklendi. Bunlar sadece salon için düşündüklerim..Antre de var..E bir de şimdi mutfak ile oturma odası da çıktı.. Seni çok iyi anlıyorum, karar vermek çok zor.. Düşündükçe, modellere baktıkça beynim allak bulak oluyor.
Pierre cardin için oldukça olumlu yorumlar okudum.. Bence mutfağına bu markayı seçmekle çok iyi yapmışsın. Oturma odana da aynı markayı alabilirsin aslında. Çünkü leke tutmuyor falan diyorlar.
ilk baştaki beğendiğin halıyı ben beğendim aslında. mekanın çok sade geldi bana renk katar desenleri falan bu yılın desenleri modayada uygun. ben halılardan anlarım :) bahariyenın bölge bayisiydik :) sanat halıyı tavsiye etmem kesinlikle alma. bahariyenin halıları kullanışı güzel. sarayda kesinlikle önermem. maliyetten tasarruf edicez diye halının kalitesini bozdular. royal ve pierre cardin de güzel ama pahalıdır. ama saf yük olduğu için onlarda leke tutuyo zaten :) sürekli kullandığın yere akrilik halı öneririm hep kullanması kolay hem de çok yün sarmıyor etrafı :) iplikli halı kesinlikle alma. ilerde yapışırlar garantide vermez firmalar zaten yapışmasına. yok sirkelemicen, yok çok basılan yere koymayacan diye sınırlamalar getiriyorlar. :) artı sirkelemeden içindeki toz çıkmıyor mecbur sirkelicen. bu kezde içindeki ipler atma yapıyor :)
birde leke olmasın diye çok koyu renk halı alma onlar daha berbat oluyo bütün tozu ipliği topluyor su lekesi falan kalabiliyor. :)
halıyla ilgili kafana takılan soruların varsa sorabilirsin malum hem kullanıcı hep satıcısı olarak tecrübem var :)
aldıgınız mutfak halısının linkini verirmisiniz :)
bende öncelikle mutfak ve koridorlar için bakıyorum ama halı seçimi çok zor gerçektende![]()
cok teşekkür ederım...pıerre cardın den aldığım halı akrılık ve polyester...ıyı mı yapmışım sankım:)
polyester naylon ama oranı düşüktür sanırım oda renkler canlı olsun diye kullanıyorlar :) yüzde oranı düşükse iyi yapmışsın :) yüzde oranı yüksekse halın yapışıp ip toplayabilir :S
haklısın...halıcıya sordum % 100 akrılık dedı...ben ınanmayıp etıketıne baktım akrılık ve polyesterdı...ama yuzdelık te hangısı daha yüksek onu yazmıyordu:)pıeerre cardın ın sıgortası varmış ...kurtulamaz benden
Bence renkli olması süper, leke de belli etmez çok rahat kullanırsın. Ayrıca koltukların için de 3-5 tane otantik işlemeli aynalı turunculu yeşilli kırlentler aldın mı resim tamamdır.
Zevkli seçim çok beğendim, farklı bir halı. :)